Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.057
- 66.226
- 4.843
Pasifik ihalede yokBence ihaleyi büyük ihtimal Pasifik Holding aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasifik ihalede yokBence ihaleyi büyük ihtimal Pasifik Holding aldı.
Cekildi pasifik, sonra mevcut 3 firmaya dustuBence ihaleyi büyük ihtimal Pasifik Holding aldı.
Sağol renktaş, Rams, Nivak ve Türkerler 'mişPasifik ihalede yok
"Degismesi gerek , ortami yonetemeyen bir duzenin devam etmemesi gerekir" demesi gerekirdi.Dursun Özbek: "TFF ile ilgili bazı problemlerle karşılaştık. Temennim, TFF'nin adaleti sağlayacak şekilde Türk futbolunu yönetmesi. Tek isteğimiz adalet. Teraziyi hiçbir tarafına basmadan tutmaları. İnşallah bu sene öyle bir yönetim gösterirler. Bütün takımların beklentisi aynı diye düşünüyorum. Adaletli yönetim dışında Galatasaray'ın TFF'den herhangi bir talebi olmamıştır, olmayacak. Böyle bir beklentimiz yok. Galatasaray'ın gücü yetiyor zaten. Galatasaray'ın başka bir desteğe, yardıma ihtiyacı yok!"
Hoş geldin üstat.gelir iyi.
Panda gitmiş Snorax abiKavukçu iyi konuştu. Osimen için bütçe Osimen için var başkası için o bütçelere çıkılamaz dedi açık şekilde. Kaleci dışındaki isimler içinde Osimen'in transfer durumu sonrasını işaret etti.
@Hakan Motz rica etti.Panda gitmiş Snorax abi