GSC Haber Dursun Özbek: "Avrupa'da formamızda SOCAR olacak. Süper Lig'de Pasifik Holding"

Dursun Özbek: "TFF ile ilgili bazı problemlerle karşılaştık. Temennim, TFF'nin adaleti sağlayacak şekilde Türk futbolunu yönetmesi. Tek isteğimiz adalet. Teraziyi hiçbir tarafına basmadan tutmaları. İnşallah bu sene öyle bir yönetim gösterirler. Bütün takımların beklentisi aynı diye düşünüyorum. Adaletli yönetim dışında Galatasaray'ın TFF'den herhangi bir talebi olmamıştır, olmayacak. Böyle bir beklentimiz yok. Galatasaray'ın gücü yetiyor zaten. Galatasaray'ın başka bir desteğe, yardıma ihtiyacı yok!"

Hocanın listesinde ilk siralardaki adamlar için bastiracaklar diye tahmin etmiştim, kavukcu beyde bunu onaylar gibi konustu

Dursun Özbek: "Turkcell'le Abdullah bey güzel bir çalışma içinde. Beraber hazırladığımız projeleri Turkcell'le paylaşıyoruz. Onların desteğini istiyoruz."

Abdullah Kavukcu: "Tüm takımlar için bir çalışma yaptılar fakat tarihler çok uyuşmadı. Rakip takımlar, Galatasaray'a kim geliyorsa önünü kesmeyi düşünüyor. Turkcell'le göğüs reklamı için görüşmüştük. Tüm takımlara olacaklardı. Biz göğüs için 20 milyon dolar'dan bahsediyoruz, diğer takımlar çok daha düşük. Konuşmalarımız Turkcell'le devam ediyor. Sadece Turkcell yok orada, başkalarıyla da konuşuyoruz."

Dursun Özbek: "TFF ile ilgili bazı problemlerle karşılaştık. Temennim, TFF'nin adaleti sağlayacak şekilde Türk futbolunu yönetmesi. Tek isteğimiz adalet. Teraziyi hiçbir tarafına basmadan tutmaları. İnşallah bu sene öyle bir yönetim gösterirler. Bütün takımların beklentisi aynı diye düşünüyorum. Adaletli yönetim dışında Galatasaray'ın TFF'den herhangi bir talebi olmamıştır, olmayacak. Böyle bir beklentimiz yok. Galatasaray'ın gücü yetiyor zaten. Galatasaray'ın başka bir desteğe, yardıma ihtiyacı yok!"
"Degismesi gerek , ortami yonetemeyen bir duzenin devam etmemesi gerekir" demesi gerekirdi.

Dursun Özbek: "Çin Büyükelçisi ile Ankara'da bir görüşme yaptık. Çin bayrağını biliyorsunuz, sarı kırmızı renklere sahip. Ayrıca 5 tane yıldız var. Ortak değerlerimiz olduğunu söyledim."

1000069425.webp

Kavukçu iyi konuştu. Osimen için bütçe Osimen için var başkası için o bütçelere çıkılamaz dedi açık şekilde. Kaleci dışındaki isimler içinde Osimen'in transfer durumu sonrasını işaret etti.

Tff ile ilgili hala ılıman konuşması tam cildrmalik, yukarıdan birileri baskiliyor yada gerçekten haciosmanla gizliden kankalar bunlar

Dursun Özbek: "Rakiplerin hepsi bizim yedi sene önce koyduğumuz vizyona geldi. Bugün hepsi 'Arsa alacağız, şunu yapacağız' demeye başladı. Ben bunu 2016'da söyledim. Galatasaray kendisini tarif ederken 'enlerin ve ilklerin takımı' derken, ne kadar haklı olduğumuzu görüyorsunuz. Şimdi sermaye artışı planımız var."

Abdullah Kavukcu: "SPK onay verirse, sermaye artırımı sonrası 80-85 milyon dolar gelir olacak. Bunun önümüzdeki ay sonlanmasını bekliyoruz. Bu para borçlara ya da farklı ödemelere kullanılacak."

Abdullah Kavukcu: Yeni sezon formalarını önümüzdeki günlerde Galatasaray Adası'nda futbolcularımızın da katılımıyla tanıtacağız.

Geri
Üst Alt