Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi!

Başkan da bi yetenek var olduğu kesin. 45 dk konuşup, aynı sorunun üçer defa sorulmasına karşın hepsini ustaca atlatıyor.

adam dün soruları hazırlayın hepsine cevap vereceğim dedi bugün hiç bişeyi cevaplamıyo sorulara yanıt yok neyin peşinde bu herif

Bakıyorum benim lafima gelenler çoğalıyor, bu adam dayak yiyerek linç edilmeli.

Sonuna kadar hak ediyor bunu.

sent via GSC

Galatasarayın faydasını düşünüyorsan defol git Allah için yaw.

Koskoca 112 yıllık kulüp, Şebinkarahisarlı otelcinin elinde oyuncak oldu.

Galatasarayda secimler bayram havasinda gecer diyor

bir de projeleri tamamlamak icin ek sureye ihtiyac var diyor

Zamanında beşiktaşla fenerle çok dalga geçtik çok güldük en büyük cezayı verdi rabbim bize.

"Hiçbir eleştiriden canım acımadı" diyor. Biraz utanma olsa acırdı ama. Medeni protesto ya da yapıcı eleştiriden anlamaz bu. Fiziki müdahale istiyor bence. Akhisar maçında sinyalleri geldi zaten.

Konuşmayacaksan niye basın toplantısı yapıyon!! 50 dakikamızın içine ettin, sinir küpü yaptın tüm milleti.

Basınıda çıldırttı herif puhahaha dünyanın en açıklayıcı basın toplantısından ötürü başkana teşekkürlemizi iletelim

Bakıyorum benim lafima gelenler çoğalıyor, bu adam dayak yiyerek linç edilmeli.

Sonuna kadar hak ediyor bunu.

sent via GSC

Can bir de bua damdan iyi hoca bekliyordun. Bu adamın arkasından baktığımızda çalıştığı en iyi hoca Tudor olarak kalacak. Kendisi de 5 ay kalan yönetimiyle kimseyi ikna edemeyeceğini bildiği için seçime gidiyor. En fazla Hikmet Karaman'ı getirir bunlar.

Ustaca atlattigi filan yok sorulari. Salakca cevapliyor ama gs baskani oldugu icin kimse ustune gidemiyor

Geri
Üst Alt