Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
Hiç gelmemesinden iyidir. Yoksa transfer falan yapamayacak bunlar bu gidişle. Başkanımız sözde pazartesi salı gibi açıklıyordu, şimdi bir kaç güne oldu, bir dahakine bir kaç aya der....
Eveeet bu kabloları da birleştirdik mi tama......
![]()
şu işe bakki Riva projeleride bu dönemde değil mi?O zamanlar da kampa yetiştiriyormuş transferleri
Dönemin sonunda Melo ile Amrabat’ı bonservisiyle gönderip, Bruma ile Telles’i kiralayıp Podolski, Carole, Bilal Kısa, Jose Y. Rodriguez ile sezona girmiştik.
Hamzaoğlu ve van persie'de uyandın di miYeni haber diye okuyorum abv
Umarım bu dönemin sonunda da Torreira ve İcardiyi göndermek gibi bir ahmaklık yapmaz.O zamanlar da kampa yetiştiriyormuş transferleri
Dönemin sonunda Melo ile Amrabat’ı bonservisiyle gönderip, Bruma ile Telles’i kiralayıp Podolski, Carole, Bilal Kısa, Jose Y. Rodriguez ile sezona girmiştik.
İlk önce selçuk inan evliliğine katılmış ya. Ulan dedim ikinci evlilik mi. Sonra hemen alta indim van persie okuyunca küfrettimHamzaoğlu ve van persie'de uyandın di mi![]()
İlk önce selçuk inan evliliğine katılmış ya. Ulan dedim ikinci evlilik mi. Sonra hemen alta indim van persie okuyunca küfrettim