GSCimbom
Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015)
Ü

Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015) Sayfa 4

Ümit Çatar ·

Cevap
123
Okunma
9,8K
Sayfa
4/7
Sezon bittiginde Melo'nun menajeri sozlesme uzatma talebinde bulundugunda daha bir sene sozlesmemiz var bitene kadar uzatmayi dusunmuyoruz dediler. Melo buna bozulup haksizliga ugradigini dusunup gitmeye karar verdi. Sonrada biz Melo'nun kalmasini istiyoruz ama kendisi gitmek istiyor dedi serefsizler.

Bu adamı hiç ciddiye alamıyorum ve sevemiyorum maalesef. Zorluyorum kendini yahu adam Galatasaray Başkanı seçilmiş falan ama olmuyor yani.

Kısa zamanda kurtuluruz umarım.

Sabri yerine adam bulamadık dedi ya :D Eboue donunda salladı Sabri'yi ne oldu.? Adam gibi bir sağ bek almadılar sonra Sabri gitse kimi alacakmışız. Yemin ediyorum bu adam Başkan olduysa bende Nato Genel Sekreteri falan olurum.

Sabri yerine adam bulamadık dedi ya :D Eboue donunda salladı Sabri'yi ne oldu.? Adam gibi bir sağ bek almadılar sonra Sabri gitse kimi alacakmışız. Yemin ediyorum bu adam Başkan olduysa bende Nato Genel Sekreteri falan olurum.

Levent merak ediyorum bu adam gerçekten bu seviyede ise otelleri nasıl işletiyor. Böyleyse kardeşi patron bu da yancı demek ki.

Aslında belki de kardeşi olacaktı " Ya benim işim var sen takıl kafana göre " dedi buna

benim en cok merak ettigim daha düne kadar bu çapsızları istifaya cagıran ultrayalakalar stadda susmaları karsılıgında kac para kac bin beleş bilet aldılar?

onurlarını gururlarını ne karsılıgı sattılar da sustular

şimdi bu ultraslanlar galatasaraylımı oluyor?

9153wlfhzrl-kopya-2.jpg

De Gea transferiyle karşılaştırmış. Real oynatamadığı adamın bonservisini maaşını mı ödüyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya bu otel olayı neydi abi ya. Yılda 150Milyon gelir mi dedi gerçekten?

Nasıl bi otel bu, lobide kumarhane mi açacaklar? Otelin altında kara para mı aklayacaklar? Uyuşturucu silah gibi yasal dışı işlere falan mı girecekler? Insan bu kadar atıp tutar mı yahu.

Hâlâ bu yalancı hain herifi savununlar var bir de. Düpedüz yalan söylüyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya bu otel olayı neydi abi ya. Yılda 150Milyon gelir mi dedi gerçekten?

Nasıl bi otel bu, lobide kumarhane mi açacaklar? Otelin altında kara para mı aklayacaklar? Uyuşturucu silah gibi yasal dışı işlere falan mı girecekler? Insan bu kadar atıp tutar mı yahu.

Hâlâ bu yalancı hain herifi savununlar var bir de. Düpedüz yalan söylüyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yilda 150 milyon degil onlar yanlis anlamis ..

Yillik 5 milyon dollar civari, ama ilerde hotel in degeri 150 milyon dollar olacakmis, yada euro artik :D

sanki genc yetenek Neymar mubarek, pisirip satacagiz ilerde :D

Geri