GSCimbom
Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015)
Ü

Dursun Özbek: "Bize beceriksiz diyorlar" (2015) Sayfa 5

Ümit Çatar ·

Cevap
123
Okunma
9,8K
Sayfa
5/7
Tekrarını izliyorum. Bu herif tam liselilerin isteyeceği profil başkan.

Canaydın gibi 4-5 sene almazlar başımızdan bunu. :(

Llanet olsun gitti güzelim yıllar.

Su an tekrarina bakiyorum. Formadan parasini cikarirsin diyor adam ne alakasi var diyor.
Lan 4 ay once sen zaten 400bin uzerine ciktik ehhe demiyor muydun lan degisik. 400 bin yapiyorsan 700 bin de yaparsin ibrahimovici alirsan zaten 1 forma alan 2 alir zaten.

Bu adam feci cahil lan ibrahimovic gittigi her takimi sampiyon yapmis dedi bu zaten sampiyonuz dedi. Gecmise gore yasayan geri kafali herif

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene az da olsa var olan şampiyonluk ihtimalimize hodri meydan çekmişsin Allahın dursunu seni.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrica kos koca galatasaray dolar kurunun 2 lira oldugu donemde yapmis oldugu 40 milyon dolar harcama yuzunden batiyorsa kapatin gitsin zaten. Taraftarini cekmek yerine itip nasil mali yapiyi duzeltecek o beyni istiyorum arkadas.

Cikip bana anlatsin. 15 milyon dolar artidaymis su anda. Gecen seneye kiyaslayip bu kardasin. Sene sonu sampiyonluk uctu gitti 25 milyon euro zarara girdin -12 milyon dolar zarar. Sampiyonluk geliri vs 7-8 milyon dolar daha gir. 20 etti. Storeler en basarili donemde zaten - veriyordu koy oraya da 5hadi.

25 milyon dolar zarar. Hala sponsorun yok bitanesinden zaten 1milyon dolar kafadan zarara girdin. Ve bu sene b.ihtimal sponsor bulunamayacak. 6 ay icin 4 milyon dolar kayip 30 milyon dolar zarardasin.

Neymis yillik 5 milyon dolar kar getirecek otelle kulubu kurtaracaksin.

25 milyon dolar nerede lan bu kaybi ne yapacaksin cik anlat

Bunlarin uzerine gidip oyuncu alacaksin almak zorundasin gelen 30harcamali ee 55 milyon dolar zarar.

1 senede.

Hadi gelelim soyledigin sacmaliga neymis amator branslar basketle dahil futboldan nemalanmayacakmis arkadasim storeyi ayakta tutan futbol zaten git basketbol voleybol icin kaynak yarat. O geliri futbola birak kazayla 1 adam alirsin

Son düzenleme:
Senden baskan olmaz en fazla gayrimenkul as basina yonetici olur yol yakinken git divana bunun icin basvur

Kapali spor salonunun maliyeti hazirmis. İsim hakkini 50milyon dolara satip 30 milyon dolara salonu maal adilecekmis.

Yaz ordan bi -25 milyon euro daha haneye. 50 dediyse kesin 5milyon eurodur o

Kapali spor salonunun maliyeti hazirmis. İsim hakkini 50milyon dolara satip 30 milyon dolara salonu maal adilecekmis.

Yaz ordan bi -25 milyon euro daha haneye. 50 dediyse kesin 5milyon eurodur o

Bu adam ya herkezi salak saniyor yada kendisi gercekten salak veya erken bunama falan basladi bunda.

olm rivayi bu adam almis gibi konusmayin yaw
adam baskansa onla ilgili de plan yapmak zorunda
tac sports ve mecidiyekoydeki araziyle ilgili de yapmak zorunda
hayret bisey vur deyince cesedine tecavuz edip nikaraguaya yolluyosunuz ha

denayere 30 milyon pound diyen adam,bütçeyi toparlayacak öyle mi..

A.madrid maçında yönetim istifa sesleri zaten çıkacak.

Maksimum 2 ay diyorum.2 aya defolur giderler

Geri