Dursun Özbek: "Galatasaray'ı kurtarmaya geliyoruz"

Dursun Özbek gibi kurtulacagimiza Burak elmas gibi batalim..
Bu manyak değil miydi uçan kuşa 2.5-3 milyon maaş veren ? B.elmas yönetiminin gomis dışında kötü tek sözleşmesi yok onu da muhtemelen göt korkusuyla aldı küme falan düşeriz diye..
Bugün kağıt üstünde en kötü transferi cicaldauyu bile 5e satabilirsin..
Kim gelirse gelsin mali dengeleri gözetmek zorunda b.elmas kötü hamleler yapmadı kesinlikle bir kumar oynadı tutmadı sonuç olarak bir sezon dışında kaybımiz da olmadı..
En basitinden sırf Cagneye ödenen paralar neredeyse 1 senelik SL gelirini goturmustu bu dursun denen zevat ilk dönem başaramadı ama bu sefer ocagimiza incir agacini diker benden söylemesi.. .

Dursun'u çok eleştirdim ama 17-18 sezonu kurulan kadro yaptığı en iyi işti. Stat tıklım tıklımdı her maç şampiyon olduk şampiyonlar ligi gelirleri kazandık. Daha sonra gelen yönetim o kadroyu bozdu yerine çok fazla para harcadı ama kadro kalitesini koruyamadı. Diagne'yi sonraki yönetim aldı. Geçen seneye kadar o kadro götürdü bizi. Burak Elmas ile orta sıralarda ve küme düşme hattında geziyoruz borcun olmasa ne yazar bütün gelirlerinden oluyorsun ve marka değerin düşüyor. Burak'ın çapı düşük. 3-5 milyona takım kuracaksan orta sıralarda kalmayı göze alacaksın demektir. 10 milyon gelirle 100 milyon borcum olacağına 100 milyon gelirle 1 milyar borcum olmasını tercih ederim. Küçülmek en kötüsü yok oluyoruz marka değerimiz düşüyor. Bu vasıfsız kadroya bu başarısızlığa kim sponsor olur kim reklam verir ? Tasarruf değil yatırım yapmamız lazım küçülerek büyüyemezsin.

Dursun'u çok eleştirdim ama 17-18 sezonu kurulan kadro yaptığı en iyi işti. Stat tıklım tıklımdı her maç şampiyon olduk şampiyonlar ligi gelirleri kazandık. Daha sonra gelen yönetim o kadroyu bozdu yerine çok fazla para harcadı ama kadro kalitesini koruyamadı. Diagne'yi sonraki yönetim aldı. Geçen seneye kadar o kadro götürdü bizi. Burak Elmas ile orta sıralarda ve küme düşme hattında geziyoruz borcun olmasa ne yazar bütün gelirlerinden oluyorsun ve marka değerin düşüyor. Burak'ın çapı düşük. 3-5 milyona takım kuracaksan orta sıralarda kalmayı göze alacaksın demektir. 10 milyon gelirle 100 milyon borcum olacağına 100 milyon gelirle 1 milyar borcum olmasını tercih ederim. Küçülmek en kötüsü yok oluyoruz marka değerimiz düşüyor. Bu vasıfsız kadroya bu başarısızlığa kim sponsor olur kim reklam verir ? Tasarruf değil yatırım yapmamız lazım küçülerek büyüyemezsin.
Ne alaka 18-19da sampiyon olan kadroda bile 17-18de alinan sadece 4 oyuncu var ve hepsine ederlerinin 2 kati para odendi. Sadece feguliye maas 20 milyon euro verdik.

Ki dursunun sadece son transfer donemi varmis gibi konusulmasi da ayri komik 1 yil baskanlik yapmadi bu adam derdiyok saziz tolga molga 4er bonservis 2ser de maas verdiler rezilliklerin haddi hesabi yok

O dönem Euro belki 5-6 liraydı şu an 16 lira bilmem farkında mısın ?
Ben illa dursun özelinde demedim Cagne örneği maliyet açısından bir ornekti..
Bizim günü kurtaracak öyle Aysal dönemi dursun dönemi gibi ciddi transferler yapıp 0dan takım kuracak bir mali durumumuz yok artık..
Kim ne derse desin B.Elmas başarısız da olsa doğru bir politika izledi bugün cicaldau-morutan falan biraz düzgün oynayabilseydi boey ve berkan sene başındaki formunu surdurseydi bambaşka şeyler konuşuyor olduk..
Gelen yönetim kesinlikle aynı politikayı izlemeli..Dursun gitti 28-29 yaşındaki adamlara 3-4 milyon para saçtı bu kafayla gelirse bizi bitirir

Bugün 18:00'a kadar süre var sanırım.

Ak koyun kara koyun meydana çıkacak.

Dursun'un en büyük yardımı - bir liste kurup - bunun dengesini koruyamayarak dağılması ile beraber Metin Öztürk'ü de götürmüş olması olacak.

Belkide hakikaten vazgeçecek çünkü ayrılan isimlerden sonra "kaybetme" oranı yükseldi epey benim düşüncemde ya da şanslar dengelendi diyelim. Bu dk dan sonra ya herro diyecek ya da bir daha başkanlığın "b" si ile ilgili bir hareketi olmayacak

Biz Superman beklerken gazman geldi

Milletin akliyla alay etme huyu hep vardi. Son birkac peskes kaldi cekilecek onu halletmeye geliyoruz demek istemis.

Dursunu ekstra itici yapan şey ufak üçkağıtçılıklara bile tenezzül etmesi... Yanlış otel faturaları falan...

Klübün kurtarıcısı dursun ise vehamet düşünülenden çok daha büyük. Açıkçası bir taraftar olarak kendimi yıpratamam artık şu durumda. Zevk almaya bakacağım giren yağlı nesnelerden. Çok mantıklı evet. Oyşş!

Ulan varya Galatasaray’a sayısız rezillik yaşatan bu dursun denen herif sırf gitmeden 6 ay önce biraz mantıklı iş yaptığı için kurtarıcı gözüyle bakılıyor ne çabuk geçmişi unutuyoruz.

Melo olayı,Grosskreutz faciası,Riekerink-Tudor gibi heriflerle çalışması herşey başlı başına rezaletti. Hamza’yla transfer dönemi,kardeşi Mehmet Özbek,Levent Nazifoğlu faciası saymakla bitmiyor

Bu adamın geçmişte yaptıklarını unutmayın sadece o kadar diyorum. Satılmadık yer bırakmadı doğrusu peşkeş çekmediği yer kalmadı. Zor kurtardı ondan sonra ki yönetim. İşin şakası yok bu adam çok tehlikeli.

Geri
Üst Alt