Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.153
- 2.416
- 1.938
Dursun Özbek gibi kurtulacagimiza Burak elmas gibi batalim..
Bu manyak değil miydi uçan kuşa 2.5-3 milyon maaş veren ? B.elmas yönetiminin gomis dışında kötü tek sözleşmesi yok onu da muhtemelen göt korkusuyla aldı küme falan düşeriz diye..
Bugün kağıt üstünde en kötü transferi cicaldauyu bile 5e satabilirsin..
Kim gelirse gelsin mali dengeleri gözetmek zorunda b.elmas kötü hamleler yapmadı kesinlikle bir kumar oynadı tutmadı sonuç olarak bir sezon dışında kaybımiz da olmadı..
En basitinden sırf Cagneye ödenen paralar neredeyse 1 senelik SL gelirini goturmustu bu dursun denen zevat ilk dönem başaramadı ama bu sefer ocagimiza incir agacini diker benden söylemesi.. .
Dursun'u çok eleştirdim ama 17-18 sezonu kurulan kadro yaptığı en iyi işti. Stat tıklım tıklımdı her maç şampiyon olduk şampiyonlar ligi gelirleri kazandık. Daha sonra gelen yönetim o kadroyu bozdu yerine çok fazla para harcadı ama kadro kalitesini koruyamadı. Diagne'yi sonraki yönetim aldı. Geçen seneye kadar o kadro götürdü bizi. Burak Elmas ile orta sıralarda ve küme düşme hattında geziyoruz borcun olmasa ne yazar bütün gelirlerinden oluyorsun ve marka değerin düşüyor. Burak'ın çapı düşük. 3-5 milyona takım kuracaksan orta sıralarda kalmayı göze alacaksın demektir. 10 milyon gelirle 100 milyon borcum olacağına 100 milyon gelirle 1 milyar borcum olmasını tercih ederim. Küçülmek en kötüsü yok oluyoruz marka değerimiz düşüyor. Bu vasıfsız kadroya bu başarısızlığa kim sponsor olur kim reklam verir ? Tasarruf değil yatırım yapmamız lazım küçülerek büyüyemezsin.