- 1 Ağustos 2014
- 62.936
- 73.199
- 4.218
Erden Timur iki tarafta da olmayacağım diyor zaten Vasferden timur, aysal ve rezan gibi egolu şahıslarla asla geçinemez o yüzden dursun
Danyal Artemis yorumu gibi olmuş bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur iki tarafta da olmayacağım diyor zaten Vasferden timur, aysal ve rezan gibi egolu şahıslarla asla geçinemez o yüzden dursun
muradım dursuna basarmısın oyuErden Timur iki tarafta da olmayacağım diyor zaten Vasf
Aysal egolu bir insan olmasa aslında iyi bir yöneticiydi Erden Timur'la çok iyi anlaşabilirdi ama ne yazık ki egolu 2 gün sonra zarar verebilir.
Kesinlikle Aysal yerine Erden Timur olmalı böylelikle insanlar Dursun Özbek'i değil Erden Timur'a güvendiklerini net gösterir seçimde Dursun Özbek bir kez daha rezil olur.
başkan adayı mı hoErden Timur iki tarafta da olmayacağım diyor zaten Vasf
senle elbet anlaşırız
hiçbir şekilde GS siyasetinin içinde bulunmam dedibaşkan adayı mı ho
sportif aş yönetim listesinde olmuyo gibi bi şey mi
Keşke bu 2 aday yerine Eşref Hamamcıoğlu aday olup Erden Timur'u himayesine alsaydı hem liselilerden korur hem de futbol şubesi rahatlıkla devam ederdi.
Dursun Özbek sırf önceki seçimi Erden Timur sayesinde kazandı bugün ona ihanet etti ne desek boş yarın şampiyonluk maçını konuşmak varken tatsız ve tutsuz bir ortam oluştu emeği geçenlere yazıklar olsun.
Dursun bala kazandı erdenle alakası yokKeşke bu 2 aday yerine Eşref Hamamcıoğlu aday olup Erden Timur'u himayesine alsaydı hem liselilerden korur hem de futbol şubesi rahatlıkla devam ederdi.
Dursun Özbek sırf önceki seçimi Erden Timur sayesinde kazandı bugün ona ihanet etti ne desek boş yarın şampiyonluk maçını konuşmak varken tatsız ve tutsuz bir ortam oluştu emeği geçenlere yazıklar olsun.
Bala değil insanların bir çoğu Erden Timur'u istiyordu çünkü basketbol şubesinde yaptıkları inanılmazdı yıllarca sponsor olarak verdiği katkıları biliyorlardı ufak bir oy farkı varsa en azından az da olsa Erden Timur aldırmıştır ve seçimi kazandırmıştır.Dursun bala kazandı erdenle alakası yok
simdi erdenle kazanacaktı ama erden yok
usta erdenı tanıyan yoktuBala değil insanların bir çoğu Erden Timur'u istiyordu çünkü basketbol şubesinde yaptıkları yıllarca verdiği katkıları biliyorlardı ufak bir oy farkı varsa en azından 100 oy Erden Timur aldırmıştır.
Bu camiaya 2'nci Fırat Develioğlu devrimi gelmelidir bir kez daha mahkemeye başvurup camiayı kurtarsın.Ben %100 aday olur ve Timur'u yanına çekmeye çalışır diyordum.
Eşref Hamamcıoğlu
Sayın Nalbant hoşgeldin. Hb reiz Şaşırılacak bişey yok öyle bi algı oluştu ki ona olan sevgimiz başarısız olduğunu görmemize engel oluyo bunu söyledim Transferdeki rezaletleri,giden kiralıkların çoğunun süre bulamaması yani planlama hatası,gelen giden kiralıkların opsiyonlarının ne olduğunu...www.gscimbom.com.tr
Ama olmadı
Erden'i tanıyan yok muydu konusunda yazılanlara bakılabilir taraftarın %100'ü Dursun Özbek'i değil Erden Timur için istiyordu illa ki genel kurulda da taraftar gibi düşünen insanlar var.usta erdenı tanıyan yoktu
dincer azaphanla erden yarışşa dincer alırdı
Dursun'u destekliyorBu camiaya 2'nci Fırat Develioğlu devrimi gelmelidir bir kez daha mahkemeye başvurup camiayı kurtarsın.
![]()
Yazıklar olsun o zaman bir başkası lazım mahkemeye versin bir şey yapsın.Dursun'u destekliyor