GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Aysal egolu bir insan olmasa aslında iyi bir yöneticiydi Erden Timur'la çok iyi anlaşabilirdi ama ne yazık ki egolu 2 gün sonra zarar verebilir.

Kesinlikle Aysal yerine Erden Timur olmalı böylelikle insanlar Dursun Özbek'i değil Erden Timur'a güvendiklerini net gösterir seçimde Dursun Özbek bir kez daha rezil olur.

Aysal egolu bi insan olmasa fenere ve koça saplama işini halletse yeterdi. Erden timur da futbol ve florya'yla ilgilense iyi ikili olurlardı

Fatih terim aday olup

erdenle devam edilmeli

fatih terim başkan erden sportif aş başkan okan td

tek cözüm bu

Erden Timur'un olmadığı bir senaryoda Dursun Özbek yönetiminin fayda getireceğine inanmıyorum.

Çekincelerim olsa da, böyle bir durumda Süheyl Batum daha mantıklı geliyor. (Tabi ki işin futbol tarafında oturmuş sistemi bozmaması ümidiyle. Okan Buruk'la kesinlikle yola devam edilmeli ve Okan Buruk'u zora sokacak hiçbir karar ve atama yoluna gidilmemeli. Aksi düşünülemez.)

Keşke bu 2 aday yerine Eşref Hamamcıoğlu aday olup Erden Timur'u himayesine alsaydı hem liselilerden korur hem de futbol şubesi rahatlıkla devam ederdi.

Dursun Özbek sırf önceki seçimi Erden Timur sayesinde kazandı bugün ona ihanet etti ne desek boş yarın şampiyonluk maçını konuşmak varken tatsız ve tutsuz bir ortam oluştu emeği geçenlere yazıklar olsun.

Keşke bu 2 aday yerine Eşref Hamamcıoğlu aday olup Erden Timur'u himayesine alsaydı hem liselilerden korur hem de futbol şubesi rahatlıkla devam ederdi.

Dursun Özbek sırf önceki seçimi Erden Timur sayesinde kazandı bugün ona ihanet etti ne desek boş yarın şampiyonluk maçını konuşmak varken tatsız ve tutsuz bir ortam oluştu emeği geçenlere yazıklar olsun.

Ben %100 aday olur ve Timur'u yanına çekmeye çalışır diyordum.

Ama olmadı

Dursun bala kazandı erdenle alakası yok

simdi erdenle kazanacaktı ama erden yok

Dursun bala kazandı erdenle alakası yok

simdi erdenle kazanacaktı ama erden yok
Bala değil insanların bir çoğu Erden Timur'u istiyordu çünkü basketbol şubesinde yaptıkları inanılmazdı yıllarca sponsor olarak verdiği katkıları biliyorlardı ufak bir oy farkı varsa en azından az da olsa Erden Timur aldırmıştır ve seçimi kazandırmıştır.

Bala değil insanların bir çoğu Erden Timur'u istiyordu çünkü basketbol şubesinde yaptıkları yıllarca verdiği katkıları biliyorlardı ufak bir oy farkı varsa en azından 100 oy Erden Timur aldırmıştır.
usta erdenı tanıyan yoktu

dincer azaphanla erden yarışşa dincer alırdı

Ben %100 aday olur ve Timur'u yanına çekmeye çalışır diyordum.

Ama olmadı
Bu camiaya 2'nci Fırat Develioğlu devrimi gelmelidir bir kez daha mahkemeye başvurup camiayı kurtarsın.
FzuxCQ1WcAM0bDb

usta erdenı tanıyan yoktu

dincer azaphanla erden yarışşa dincer alırdı
Erden'i tanıyan yok muydu konusunda yazılanlara bakılabilir taraftarın %100'ü Dursun Özbek'i değil Erden Timur için istiyordu illa ki genel kurulda da taraftar gibi düşünen insanlar var.

Fırat develioglu dursunu destekliyor

ona göre safınızı belirleyin

Geri
Üst Alt