GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Fb galibiyetinden dolayı yumuşamış vaziyetteyim ama seneye yine bire bir aynı sorunları konuşacağımıza da yüzde yüz eminim, bir şeylerin düzelmesi ümidiyle devam diyeceğiz yapacak bir şey yok gibi

4 sene üst üste şampiyon olmuş hocayı göndermeyi kimse göze alamaz.

Giderse kendi gider zaten en fazla. Ama hoca kalmak isterse de mutlaka değişime gitmesi gereken önemli konular var. Hem kendi açısından hem de takım ve özellikle oyun açısından temel değişimlere ihtiyacımız var.

Yoksa şampiyon olduk diye sorunlar ve problemleri göz ardı edersek yeni sezonda işler çok karışacak; hem hoca hem takım bu sezon bunun sinyalini çokça verdiler.

Yanına işinin ehli, YABANCI ve eski topçumuz olmayan bir sportif direktör verilmeli. Transferde son söz hocanın olabilir ama listelerin hazırlanması tamamen başka bir futbol aklına bırakılmalı.

En azılı savunucusu bile şamp yapamazsa o zaman gitmeli diyo

Şamp harici hiçbir veri,tutunacak dal,argüman,savunulacak taraf yok çünkü

Savunucularına soruyorum bu sefer ben kendisinin tarafında olayım

4 sene üst üste şampiyon olan adam neden sadece 1 sene şamp olamayınca gitsin ki?

4 sene üst üste şampiyon olan hocanın gitmesini isteyenlerin oranı %42. Neden acaba?
Hoca sorgulamalı

Ligde üst üste sampiyonluktan sonra olusan rehavet sebebiyle performans düsüklüğünü normal görüyorum üstüne bu adam şlde de hedeflenen başarıya ulaştı haliyle devam edilmesinin tartışmaya açılması bile absürd. Hatta şunu da ekleyeyim önümüzdeki sezon sampiyon olamasa bile devam edilmeli Okan hocayla o krediyi benden fazlasıyla kazandı

Bu seneki takımın dalgalı performansı özellikle lig özelinde olan performans taraftarı da mental açıdan çok yordu.açıkçası bende biraz Okan hocadan soğumuştum.Sebebi de bu sene gerektiği kadar kafa yormuyordu gibi.yani futbolcularda da motivasyon sorunu vardı ama hocada da oshimen in varlığından da kaynaklı bir tembellik vardı.Okan hoca maça hazırlandığında o maçta bunu anlıyorsun.bu sene avrupa maçları hariç çoğu lig maçına bir ciddi bir hazırlanış,takımı hazırlama,ve çalıştırma noktalarında bariz eksiklikler vardı.Fener maçında gelen ezici galibiyet ,şampiyonluk için olan gerlimi de bir anda sildi attı.şu şartlarda yönetimin hocayı değiştirme gibi bir niyeti falan olamaz.dünyanın hiç bir yerinde olmaz.Okan hoca da 5 üst üste şampiyon yapıp rekor kırma isteğindedir.hakkıdır da kalmak.umarım gelecek sezon kapanan takımlar karşısında set oyununa kafa yorar .Birde geriye düşülen maçlarda takımın dağılmasına, reaksiyonsuz kalmasına da çözüm bulması şart bence.

Bu seneki takımın dalgalı performansı özellikle lig özelinde olan performans taraftarı da mental açıdan çok yordu.açıkçası bende biraz Okan hocadan soğumuştum.Sebebi de bu sene gerektiği kadar kafa yormuyordu gibi.yani futbolcularda da motivasyon sorunu vardı ama hocada da oshimen in varlığından da kaynaklı bir tembellik vardı.Okan hoca maça hazırlandığında o maçta bunu anlıyorsun.bu sene avrupa maçları hariç çoğu lig maçına bir ciddi bir hazırlanış,takımı hazırlama,ve çalıştırma noktalarında bariz eksiklikler vardı.Fener maçında gelen ezici galibiyet ,şampiyonluk için olan gerlimi de bir anda sildi attı.şu şartlarda yönetimin hocayı değiştirme gibi bir niyeti falan olamaz.dünyanın hiç bir yerinde olmaz.Okan hoca da 5 üst üste şampiyon yapıp rekor kırma isteğindedir.hakkıdır da kalmak.umarım gelecek sezon kapanan takımlar karşısında set oyununa kafa yorar .Birde geriye düşülen maçlarda takımın dağılmasına, reaksiyonsuz kalmasına da çözüm bulması şart bence.
Aslında öyle bir takımın olacak ki Avrupada oynayan oyuncuların yerinde oynayacak oyuncular da performans sergilemeli.Bu sene biraz da bundan da çektik biz.Oyuncu motive olamadı mı lige sok yedektekini hakkını kullandığımızda hep yavan futbola döndük.Tamam aslını tutmaz ama vasati bir oyun bile sergileyemedik. Şu son ZTK maçı evlere şenlikti.
Zevk alabilmemiz adına kulübeninde güçlü olması gerekiyor .Küsenler kulübünden çıkmak gerekiyor.

Aslında öyle bir takımın olacak ki Avrupada oynayan oyuncuların yerinde oynayacak oyuncular da performans sergilemeli.Bu sene biraz da bundan da çektik biz.Oyuncu motive olamadı mı lige sok yedektekini hakkını kullandığımızda hep yavan futbola döndük.Tamam aslını tutmaz ama vasati bir oyun bile sergileyemedik. Şu son ZTK maçı evlere şenlikti.
Zevk alabilmemiz adına kulübeninde güçlü olması gerekiyor .Küsenler kulübünden çıkmak gerekiyor.
Okan hoca rotasyon konusunda bir türlü dengeyi kuramadı..ya çok derin rotasyon yaptı ya da üst üste fazlaca maça çıkardı oyuncu grubunu.yedekte kalan bazı oyuncuları denkleme dahil etmesi gerekiyor.yani uzun süreler vermeyip bir anda sahaya atıldığında performans alamıyorsun zaten.ya da kötü anlarda maçı kurtarmak adına hiç yüzüne bakılmayan oyuncuları sahaya atmakla verim alınamaz.bunda şununda etkisi var tabi sürekli arkanda ittirilen bir takım var.ligin son haftalarına kadar yarışın içinde tutulmaya çalışılan malum takım olunca biraz rotasyon noktasında cesur kılmıyor sanırım Okan hocayı..Böyledir demiyorum varsayımım bu.Ama şu bir gerçek sene başı takım planlamasını iyi yapmak lazım.Özellikle eylül şubat arası maç takviminin en yoğun olduğu dönem.o yüzden sene başında bunu düşünerek takım planlaması yapılmalı.yoksa ara transfer dönemi kalkıp her seferinde oyuncu almak optimum bir çözüm olmuyor.

Okan hoca rotasyon konusunda bir türlü dengeyi kuramadı..ya çok derin rotasyon yaptı ya da üst üste fazlaca maça çıkardı oyuncu grubunu.yedekte kalan bazı oyuncuları denkleme dahil etmesi gerekiyor.yani uzun süreler vermeyip bir anda sahaya atıldığında performans alamıyorsun zaten.ya da kötü anlarda maçı kurtarmak adına hiç yüzüne bakılmayan oyuncuları sahaya atmakla verim alınamaz.bunda şununda etkisi var tabi sürekli arkanda ittirilen bir takım var.ligin son haftalarına kadar yarışın içinde tutulmaya çalışılan malum takım olunca biraz rotasyon noktasında cesur kılmıyor sanırım Okan hocayı..Böyledir demiyorum varsayımım bu.Ama şu bir gerçek sene başı takım planlamasını iyi yapmak lazım.Özellikle eylül şubat arası maç takviminin en yoğun olduğu dönem.o yüzden sene başında bunu düşünerek takım planlaması yapılmalı.yoksa ara transfer dönemi kalkıp her seferinde oyuncu almak optimum bir çözüm olmuyor.
Oyuncu herkim olursa olsun yedekte kamp kurmaya geldiğini/getirildiğini hissetmemeli.Sürekli tetikte olmalı.Olmayacak oyuncuda barındırılmamalı.

Acikcasi baska hoca istiyorum fakat 4 sene ust uste sampiyon olmus adama da tamam diyemezsin. Hakediyor mu ediyor devam etmeyi.

Marşlara dahi konu olan " 4 sene üst üste " konusunu " 5 sene üst üste " olarak revize ettirmek bence büyük bir motive. Hocanın yerinde olsam bu motto beni aşırı gaza getirirdi FAKAT ;

- Hocanın artık bir B planı olmalı. Maç 1-0 iken , 2-1 dk 75 iken veya 0-1 iken vs vs.. Önde basar GS , bilindik bir taktik ama hep mi böyle olmalı ? Sonuçta " teknik" direktörlük birazda matematik işi..
- Kadro bir iskelettir bence ; iyi bir kaleci - iyi bir stoper ikilisi - sağlam bir 6 - kadife bir 10 - bitirici bir 9... Sağlam 6'nın yedeği olmalı ve bunu hoca diretmeli. Ve en önemlisi bir 10 numara. Belhanda'ya az sövmedim zamanında ama bu sene bile çok aradı gözlerim.. Sara'dan olmaz abiler..

daha ne yapacaksin uclde? yok artik yav. sanki ilk 24 disi kaldik yorumlariniza gore. surekli kollanan ve arkadan selektor yapan bir fener olmasa ligde puan farki en az 10 olurdu daha kafa rahat cikardik ucl maclarina. bu sezon gayet de avrupada basarilidir.
Ben geçen sezonu da hesaba katıyorum. Ondan önceki sezonu da. Avrupa'da saçma sapan takımlara puan verişlerimiz, AZ Alkmaar'lara bilmem neylere elenişlerimiz de dahil işin içine.

Hazir kutlamalara gelme planlari varken Mertensi teknik ekibe baglayalim.

Hem Ciro burda olur, hem takim icinde pozitif etki yaratir

Gitmesini istiyorum çünkü; taktik,kondisyon,forma adaleti,gençleri parlatma vs konularında yeterli bulmuyorum,Avrupada bu kadroyla yeterli başarı elde edemedi.
Kalmasını istiyorum çünkü; takımda iyi bir atmosfer oluştu,üst üste şampiyonluklar alarak ligde kendini ispatladı.Ligi biliyor rakipler karşısında üstünlük kurdu.
Alternatifi kim olacak gibi sebepler.

Yönetim göndermez. Ama umarım aklına uyup transfer de yapmazlar. Ederson’u başımıza bela edecekti az daha. Transferde hiçbir şekilde fikri alınmamalı. Eline verilen kadroyu kabul etsin

Adam tffsini mhksını üst üste fenevbahçesinş üst üste koyup yeniyor halen gitsin diyenler var size prandelliler müstahak abi ilk sezonunda 6. 7. Yapar kulübü sonraki sezon artık yeni Td diye diye 5 sene şampiyonluk gözleriz

Geri
Üst Alt