Dursun Özbek, Perşembe Günü 14:00'te beIN Sports'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: Takımda futbolcuya dayalı düzen sorusunun geleceğini bildiğim için akşam uykuya dalarken bunu düşündüm.
Dursun Özbek: "Futbolcuya dayalı düzen var diyorlar. Adam golü atamıyor, yönetim istifa diyorlar. O zaman futbolcu istifa desinler."

saka degil mi?

cok sakacisin alper :)

yani bunu da diyecek hali yok ya... lütfen "ben uydurdum" de...

Özbek: "Bizde futbolcuya dayalı düzen varsa, adam gol atamıyor 'Yönetim istifa' diyorlar. Taraftarların futbolcu istifa demesi lazım."

:red:

Dursun Özbek :Sportif başarı için inanamayacağınız kadar çalışıyoruz. Hakem hatalarıyla kaç puan kaybettiğimizi düşünüyorsunuz?(BeIN Sports)

Ulan adi herif sesini çıkarsana o zaman o hakem hatalarına 2 yıldır hakemler katlediyor maçlarımızı yeni mi aklına geldi ulan ?

Dursun Özbek : Tabii ki maaş ödemelerinde geriden geliş var. Ancak futbolcular biliyor ki paraları gelecekte ödenecek. Ama ne zaman bilinmez. (BeIN Sports)

Sonra sen gel futbolculara kiz :asd22:

Bu nasıl açıklama deliricem aq

[FONT=&quot]Cenk Ergün şu an yurt dışında. İyi bir golcü arıyoruz. Eren Derdiyok'la yarışabilecek bir golü alacağız. Burak Yılmaz önemli bir oyuncu. İstiyorsa, buyursa gelsin.[/FONT]

Dursun Özbek: "Başakşehir ile oynanan kupa maçı sonrası bir açıklama yaptım 45 gün cezayı bastılar. Ne konuşayım? Susuyorum"

Korkak herif senin bu klübün kapısından içeri girmen hakeret ulan resmen korkak yav koskoca Galatasaray başkanı resmen konuşmaya korkuyor yav ...

Linc edilmeyi hak ediyor bu adam. Gercekten hak ediyor.

Özbek: "Kalkıp 'Camia sana tepkili' diyorlar. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız."

gerizekali.jpg

Gerizakalı hee herkes çok memnun senden tamamen uydurma bu taraftar tepkisi imza kampanyası filan külliyen yalan seni çekemeyenlerin oyunu bunlar hep :mad:

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Başkan gece yatmadan derin düşünmüş, bu cümle gelmiş aklına: "Futbolcuya dayalı düzen varsa futbolcu istifa denmesi lazım."

Dursun Özbek: Galatasaray'da futbolculara dayalı düzen varsa; neden futbolcu istifa demiyorlar? Böyle bir şey yok. Allahım sana geliyorum.Delirtir adamı bu başkan

Özbek: "Sportif başarı için inanamayacağınız kadar emek sarf ediyoruz. Bu sene talihsizliklerimiz de oldu."

Ulan talihsizlik diyor şaka mı yapıyor bizimle dalga mı geçiyor inanki anlamıyorum bunu reis ya gerçekten gerizekalı yada bizimle dalga geçiyor ...

Dursun Özbek: "Galatasaray'da gayet güzel bir arkadaşlık ortamı var"

Adam zeka fiskiriyor resmen :D Düsüne düsüne bunu düsünmüs o kus beyni ile.

Allahim neydi günahimiz da böyle serefsiz böyle gerizekali bir adami basimiza musallat ettin?

1600 imza sorusu geldi.

La defol git siyasetten izin almadan istifa edemeyeceksin biliyoruz ama yine de defol git, tarihe adını çok kötü kelimelerle yazdırdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt