Dursun Özbek, Perşembe Günü 14:00'te beIN Sports'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu herif her ağızını açtıkça sinirlerim tepeme çıkıyor kafayı yiyecek gibi oluyorum

Yemin ediyorum 1 nane bildiği yok bu adamın Galatasaray Başkanı olarak ortalıkta dolaşması kanıma dokunuyor arkadaş yav ...

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Arkadaşlar, yarın öbürgün yeni değiştirdiğiniz lastiğiniz patlar da kaza yaparsanız, lastikçiye kızmayın. "Lastik istifa!" diye bağırın.

Dursun Özbek : Galatasaray'daki demokratik yapı sayesinde imza kampanyası başladı. Son derece doğal. Patron genel kuruldur. (beIN Sports)

Özbek: "Olağanüstü kongre için başlatılan imza kampanyası, son derece doğal. Galatasaray'da demokratik bir yapı var."
Özbek: "Genel kurulda ibra edildik ama bazı arkadaşlar bunu yeterli bulmadılar. İmza kampanyasına karşı durmak yanlış olur."
Özbek: "Bunlar kötü yorumlanacak olaylar değil. Üyelerin Galatasaray'la ilgili olması beni memnun ediyor."

Son düzenleme:
beklediğimi yapmadı keşke atar yapsaydı maymun

Alevlendirmek istemedi olayı çakal çok akıllı davrandı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun Özbek : İmza kampanyasını eleştiremem ama tartışıp doğruyu bulmak varken yönetim aleyhine çalışmak doğru değil. (beIN Sports)

Özbek: "Günde 500 tane telefon geliyor. Küfür, tehdit... Bu yanlış. Galatasaray'ın etiğinde böyle bir şey yok."

:asd:

Dursun Özbek: "Telefonumu internete verenleri savcılığa verdim. Sonuçlarını göreceksiniz. Her gün 500 telefon alıyorum. Küfür tehdit..."

Dursun Özbek : Galatasaray'daki demokratik yapı sayesinde imza kampanyası başladı. Son derece doğal. Patron genel kuruldur. (beIN Sports)

Genel Kurul'un halini görüyoruz bu Dursun denen herif biliyor genel kuruldan bir nane olmayacağını Dursun'u yönetenlerin onlarıda yönettiğini ...

Dursun Özbek : Genel Kurul yaptıklarımdan memnun olursa zaten beni gelecek seçimde başkan olarak işaret eder. (beIN Sports)

Ya adam hem aşırı yalancı hem futbolla uzaktan yakından alakası yok.

Dursun Özbek : Aidatlarını ödemeyen üyelerle ilgili bir şans daha vermek istedik. 20 Mayıs'a kadar öderlerse ihraç edilmeyecekler...

Dursun Özbek: Takımda futbolcuya dayalı düzen sorusunun geleceğini bildiğim için akşam uykuya dalarken bunu düşündüm.
Dursun Özbek: "Futbolcuya dayalı düzen var diyorlar. Adam golü atamıyor, yönetim istifa diyorlar. O zaman futbolcu istifa desinler."

Ulan :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt