Dursun Özbek, Perşembe Günü 14:00'te beIN Sports'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: ''Merkez hakem kurulu bizim çağrılarımıza hiçbir zaman kulak asmamıştır.''

Cunku seni iplemiyorlar tabi. :38573:

Niye bu kadar tepki alıyorsunuz?

Dursun Özbek: Popülüst değiliz, işimize bakiyoruz.

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

Özbek: "Kalkıp 'Camia sana tepkili' diyorlar. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız."

gerizekali.jpg

Masal anlatiyor gercekten bu sorunlu.

küfür serbest olsun...

bu anasi belli, babasi yüzelli cocuguna agir küfür edesim var.

Özbek: "Kuzu, ırmaktan su içiyor. Kurt da gözü koymuş, kuzuyu yiyecek. 'Suyu bulandırıyorsun' diyip kuzuyu yiyor."

bu ne

Dursun Özbek: "Mehmet Özbek, Galatasaray'ın 16 yıllık üyesi. Başkan bile olabilecek şartlara sahip. Ona sahip çıkalım. Bütün sülalem Galatasaraylı."

iyi iyi böyle embesil açıklamalar yapsın imza oranı bugün tırmanışa geçer :D

Özbek: "Mehmet Özbek'in Galatasaray'a hizmet etmesinin neresi tenkit etmeye değer? İlk günden beri 'Başkanın kardeşi' diyorlar."

yalan mi

Inanilir gibi degil. Hala algi operasyonu diyor.

Bambaska bir dünyada yasiyor serefsiz.

Dursun Özbek: Mehmet Özbek, Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi. Futbolla ilgili görevlerinden ise ayrıldı

Dursun Özbek: Takımda futbolcuya dayalı düzen sorusunun geleceğini bildiğim için akşam uykuya dalarken bunu düşündüm.
Dursun Özbek: "Futbolcuya dayalı düzen var diyorlar. Adam golü atamıyor, yönetim istifa diyorlar. O zaman futbolcu istifa desinler."

Dursun Özbek: Florya'da artık profesyonel kadro çalışıyor, oradaki profesyoneller direk başkana rapor veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt