Dursun Özbek: "Şimdi ben geldim. Ali Koç eğer yüreğin yetiyorsa gel buraya! Delikanlıysan gel!"

müthiş bir gündemle karşı karşıyayız. Oyuncu grubumuza sadece bugün stat müdürünün yediği dayağı gösterip alın eserinizle gurur duyun denilmeli. Ona rağmen konyada rezilleri oynarlarsalar da hepsinin canı cehenneme
okanın acıklamaları gordun mu?

Bizim millet nezaketli, kibar insanı eziklemeyi sever. Kendi ezilmişliğini kabalıkla işi olmayan düzgün insanlardan çıkartmaya çalışır. Öyle beyli, sayınlı cümleler kurmayacaksın. Küfür mü hak etti vereceksin küfürü..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birilerinin bu gidişata el atması lazım artık. Yoksa bu hızla devam edilirse, yakında ortam derbi oynanamaz hale gelecek diye korkuyorum.

Spor müsabakası mı, savaş mı bu? Ortalık cahil insan kaynıyor. Bu açıklamalarla gaza gelip birileri birbirine zarar verse bunun hesabını kim verecek? Stad basmalar, adam dövmeler falan. Noluyoruz arkadaş?

gelir sende kapıda hoşgedin diye karşılarsın artık çünkü sende başka birşey yapacak yürek yok.

Şimdi olaylar olurken başkan çıkıp tüm taraftarı stada çağırıyorum bu şerefsizlere burdan çıkış yok ya vuran piçleri bize vereceksiniz yada kan akacak deseydi kim suçlu olurdu

Takımla birlikte ayrılmış sanırım. Stad boşalınca Fb yöneticileri statta yoktu sonra herkes gidince gelmiş. Bu arada bu sene gerçekten ilkleri görüyoruz maça gelmeyip maç sonuçlanınca kazanınca stad boşalınca geliyor falan. Artık maç bitince stad boşalınca ayrılmamak lazımmış demek ki. Hayır polis ne yapar? Polisin amacı nedir? İçişleri bakanlığı, savcını görevleri nedir? Özbek ve yönetimi eleştirirken asıl görevi bu olanları da es geçemesek iyi olur.
İşin orası ayrı bir fiyasko.

Ne olmuş yav bunun eline de sovmen gibi bant falan yapıstıyor

Haftaya defolup gittiğinde rahatlayacağız.

Bu adam içeri girdiğinde bir kişi başkanım bu adam geldi diyemedi dimi. Naptın uçarak eve mi gittin. Stadyumdan hazırlanıp gitmen yarım saat zaten.

Ayrıca ekibi toplayıp toplantı yapman gerek diyor mu senin. Açılan müziklerden tut farklı bir sürü konu hakkında bu akşam masaya yatırıp konuşamıyorsun.

Erden Timur orada. Bir sürü yönetici var paşamız gitmiş.

sakın sövme

Okan Buruk: "Bu sene kim şampiyon olamazsa onu başarısız sayamazsınız. Çok emek var. Bu emeğin karşılığında da güçlü ve başarılı bir Galatasaray var. Bunu da ligde oynadığımız karşılaşmalarda gösterdik."

Geri
Üst Alt