Dursun Özbek: “Şuanki kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz takımımızın çok iyi bir omurgası var."

Nerede çer çöp var transfer diye iteleyecek takıma. Bu sene takımdan bir yol olmaz. CL ön elemesi bile Allaha emanet.

Dursun ilk geldiğinde florya'dan gelecek para için bankaya yatirilacagini ana paraya dokunmak yasak olacağını genel kurul izni ile anca harcama yapılacağından bahsetmiyor muydu, ne oldu da florya parası bir anda bankalar birliği borcuna denk seviyesine düştü.

Cengiz liseli değil.Zaten bizde taraftarın dediği olmasa bu kadar başkan değişmezdi örnek olarak mesela fbde taraftarın sözü hiç geçmez aziz istiyorlardı seçilmedi ama bizde tam tersi
Doğru değildi. Fb de satın alınmış oylar var yahu başka mesela o.
Her halükarda çalışmak istemediği yönetim ile birlikte olmak faydasız olacak bir şey.

Bazı liglerde transfer sezonu kapandıktan sonra hareketliliğimiz olabilir diyor hahahaha

başkan vallaha diyorum bak yorma bizi bu sene pas bizden de, rahat rahat yaz geçirelim

Florya için çekilen krediyi bu sene mi geçen sene mi ödemişlerdi? Hatırlıyor musun?
Florya için çekilen kredi Mecidiyeköy'den gelen para ile kapandı. Bu sene oyuncu maaşlarına ek olarak 1 milyar Tl'ye yakın bir faiz ödendi. Yine vergi 250-300 milyon Tl civarı bir vergi ödendi sanırım. Çalışan ücretleri var. Onun dışına geçtiğimiz senelerden gelen Nelsson, Zaniolo, Cica, Morutan vb gibi taksitle alınan oyuncuların bonservis taksitleri yine menajer ödemesi ve Torrent, Omar, Belhanda 1-2 cas davası daha vardı onların ödemeleri yapılıp dosyaları kapatılmıştı. Yine de kasada da belirli bir miktarda da para vardır herhalde.

Florya için çekilen kredi Mecidiyeköy'den gelen para ile kapandı. Bu sene oyuncu maaşlarına ek olarak 1 milyar Tl'ye yakın bir faiz ödendi. Yine vergi 250-300 milyon Tl civarı bir vergi ödendi sanırım. Çalışan ücretleri var. Onun dışına geçtiğimiz senelerden gelen Nelsson, Zaniolo, Cica, Morutan vb gibi taksitle alınan oyuncuların bonservis taksitleri yine menajer ödemesi ve Torrent, Omar, Belhanda 1-2 cas davası daha vardı onların ödemeleri yapılıp dosyaları kapatılmıştı.
hasan bekir

bravo dostum

Geri
Üst Alt