- 26 Kasım 2012
- 186.607
- 261.392
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçime girerde kazanırsa maalesef 3. Burak Elmas 1 yıl yapıp ibra edilmeyince kalan 2 yıl süreyi yaptı.bu zatı 2 sene daha başkan olarak görmek istemiyorum.
2 yıl. Seçimler artık 2 yıl da bir oluyor.Seçime girerde kazanırsa maalesef 3. Burak Elmas 1 yıl yapıp ibra edilmeyince kalan 2 yıl süreyi yaptı.
O zaman tüzük yine değişti sanırım. Hayırlısı.2 yıl. Seçimler artık 2 yıl da bir oluyor.
Benim de düşündüğüm şey bu. Kavgaya girmeyin diye birinden telkin var diye düşünüyorum.Arka planda Türk futbolunda bu yaşanların ardından derin bir soruşturma yapılıyor olma ihtimali var mıdır?
Bu soruşturma esnasında sonradan suçlu duruma düşmemek için mi bu tavırlar?
Galatasaray başkanının bu ortamda, bu pislik rakibe karşı, bu yüzsüz haysiyetsiz yalı çocuğuna karşı bu kadar tavırsız ve ılıman kalmasının açıklaması ne olabilr ?
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Biz sinirden akşam uyku uyuyamıyoruz, tavıra bak.
Bu rahatlık, gevşeklik nedir ya.
Su adami artik savunmamani rica edicem hasancim.İlk olarak Süper Kupa tarihini Tff belirliyor demesi normal çünkü öyle bunda absürt bir durum yok. Türk futboluna hayırlı bir kararı destekleriz lafı gereksiz lakin bunu dediyse devamında da 7 Nisan'da oynanması Türk futbolunu olumlu-olumsuz etkilemez yada Türk futbolunun lehinedir demesi yada direkt ertelemeye uygun bakmıyoruz demesi doğru olurdu.