Dursun Özbek: "Trabzon'da olaylara karışan; yönetici, futbolcu ve seyircilerin gereken cezayı alması lazım!"

1710838167194.webp

Dursun Özbek: "Torreira ve Muslera'nın sözleşmelerini uzatacağız. Muslera ile bizzat ben de görüştüm. Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecekler."

Dursun Özbek: "Oyuncularımızın yeni sözleşmeleri konusunda çalışmalarımız sonuçlandı. Muslera'yla ben bizzat görüştüm. Bu konuyla ilgili Erden kardeşim de gerekli açıklamaları yaptı. Bir problem yok. 1+1 yıllık bir sözleşme olacak."

Benim kardeşim lise terk bundan daha etkili konuşuyor.

Dursun Özbek: "Süper Kupa finali için TFF bir tarih açıkladı. Bütün hazırlıklar buna göre yapıldı. Bundan sonraki gelişmelerle ilgili TFF'den bize iletilen farklı bir çağrı yok. Bize 7 Nisan'da maçın Urfa'da oynanacağı iletildi. Farklı bir talep gelirse değerlendiririz."

normal şartlarda ağlasalar tamam diyeceğim ama adamlar bize terör örgütü diyor,beka sorunu diyor biz tamam abi diyoruz

olacak iş değil

Yahu çok belli değil mi kimin her tarafa talimat yolladığı?

Onceki gun Ts,Fb aciklamalari ,sonra bizimki belli ki sopa gösterilmiş

Siz hala Türkiye 'de futbol özerk bir kuruma mi bağlı zannediyorsunuz ki sanmıyorum oyle düşündüğünüzü.

Dursun Ozbek'in ilk geldigi donemden bugune en azili elestirenlerindenim,hatta başarılı gecen gecen senemizde dahi notr kaldım, ozetle simdi savunuyormus gibi gorunmek beni rahatsiz eder,ama arka planda taraftarlarin bilemedigi seyler dönüyor şu anda belli ki. Bence cezalar bile belli.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya abi başlarım Süper Kupası'na, herif çıktı 30 milyon taraftarı terörist ilan etti, Türkiye'nin yüz akı kulübüne beka sorunu dedi hesap sormayacak mısınız? Demeyecek misiniz bir savcılığa başvurduk, isyan etmeyecek misiniz? Ben bu kayıtsızlığa anlam veremiyorum.

Arka planda Türk futbolunda bu yaşanların ardından derin bir soruşturma yapılıyor olma ihtimali var mıdır?

Bu soruşturma esnasında sonradan suçlu duruma düşmemek için mi bu tavırlar?

Galatasaray başkanının bu ortamda, bu pislik rakibe karşı, bu yüzsüz haysiyetsiz yalı çocuğuna karşı bu kadar tavırsız ve ılıman kalmasının açıklaması ne olabilr ?

Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Biz sinirden akşam uyku uyuyamıyoruz, tavıra bak.

Bu rahatlık, gevşeklik nedir ya.
Benim de düşündüğüm şey bu. Kavgaya girmeyin diye birinden telkin var diye düşünüyorum.

İlk olarak Süper Kupa tarihini Tff belirliyor demesi normal çünkü öyle bunda absürt bir durum yok. Türk futboluna hayırlı bir kararı destekleriz lafı gereksiz lakin bunu dediyse devamında da 7 Nisan'da oynanması Türk futbolunu olumlu-olumsuz etkilemez yada Türk futbolunun lehinedir demesi yada direkt ertelemeye uygun bakmıyoruz demesi doğru olurdu.

İlk olarak Süper Kupa tarihini Tff belirliyor demesi normal çünkü öyle bunda absürt bir durum yok. Türk futboluna hayırlı bir kararı destekleriz lafı gereksiz lakin bunu dediyse devamında da 7 Nisan'da oynanması Türk futbolunu olumlu-olumsuz etkilemez yada Türk futbolunun lehinedir demesi yada direkt ertelemeye uygun bakmıyoruz demesi doğru olurdu.
Su adami artik savunmamani rica edicem hasancim.

Sakin yav!..Politik konuştuğunu düşünüyorum. O maçın oynanabileceği başka tarih yok. Tümüyle iptal de edilmez. Mecbur oynanacak...

Ertelenirse başımızda durmanın anlami yok istifa et

Geri
Üst Alt