Dursun Özbek: "Yeni sezonda A Takımımızı Kemerburgaz'a almayı düşünüyoruz"

Binaların bilmem kaçı satılsa kara geçeceğiz deniliyordu, o başka proje miydi renktaş
O Florya oradaki paralar çok daha yüksek. Bu proje zaten1hafta 10 gün içinde gerek içi yapıma başlayacak gerekse satışı başlayacakmış. 6-7 ayda ciddi bir satış bekleniyor sanırım.

divanda konuşmadan evvel pratik mi yapıo böyle daha önce de olmuştu da

Futbol A Takımımızı önümüzdeki sezon Kemerburgaz’a taşımayı planlıyoruz dedi başkan

Zamanın çok önce orası kiralanmıştı bir işletmeye ama çok ucuza. İşletmeciyle problemler oldu sonra çıksın diye dava ettik, uzun sürdü, kazandık ama bu sefer işletmeci imara aykırı inşaatlar yapmış onun cezasını ya ödeyecektik yada yıktıracaktık bizde biz yıktıramıyoruz siz yıkın dedik belediyeye. Sonra yıkıldı ve davada sonuçlanıp işletmeci çıktıktan sonra tekrar yapımı oldu. Şimdi Özbek anlattığına göre sezon bittikten(burada yaz- tatil sezonundan bahsediyor herhalde) sonra düğün, konser gibi şeylerde yapılabilecek şekilde gelişimi yapılacakmış, iyi düşünce bu şekilde iyi parada kazandırabilir.

Çok teşekkürler. Adamızın olması güzel.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 milyar tl bekleniyorsa, toplam para toplanana kadar faizde bekletsinler işletmeye de gerek yok. gelir gelmez bankaların tamamı kapansın niye muhtelif hoacm

Futbol A Takımımızı önümüzdeki sezon Kemerburgaz’a taşımayı planlıyoruz dedi başkan
Ekim diyorlardı ama sanırım Başkanın dediğine göre GS'li iş adamları "şurayı ben yapayım, burayı nen yapayım" diye teklif etmişler ki GSİAD 2 sahayı yapmaya söz vermişti bu sebeple GS'nin cebinden daha az para çıkacağı için daha hızlı bitmesi ön görüldü ki gelecek senenin başında geçebiliriz dedi Özbek. Tesis çok önemli Avrupa standardında tesislerimiz olmalı.

Bİlmiyorum da m2'sine bağlı ama ciddi yüksektir o bölgede ticari alanlar.
Erden Timur son genel kurulda ticari alanların metrekaresini açıklamıştı sanırım. Tam hatırlamıyorum metrekaresini de metrekaresi yılda 2000 TL getirir herhalde. 1000 metrekare olsa yılda 2 milyon fala yapar işte.

Ekim diyorlardı ama sanırım Başkanın dediğine göre GS'li iş adamları "şurayı ben yapayım, burayı nen yapayım" diye teklif etmişler ki GSİAD 2 sahayı yapmaya söz vermişti bu sebeple GS'nin cebinden daha az para çıkacağı için daha hızlı bitmesi ön görüldü ki gelecek senenin başında geçebiliriz dedi Özbek. Tesis çok önemli Avrupa standardında tesislerimiz olmalı.
Başkanımızın dediğine göre bu renktaşımız da Kemerburgaz da hafriyat ve alan düzeltme konusunda falan yardım edecekmiş.

1 milyar tl bekleniyorsa, toplam para toplanana kadar faizde bekletsinler işletmeye de gerek yok. gelir gelmez bankaların tamamı kapansın niye muhtelif hoacm
Plan o değilmiş yarisi banka borcu kapamaya yarısıda Kemerburgaz tesisleri için finansman. Kiraya verecekleri kısımları isletecekler. Kemerburgaz çok önemli. Zaten önümüzdeki sezon herşey istediğimiz gibi olursa a takım Kemerburgaz a gececekmis

Ada'dan para kazanamamak cok kötü. Normalse orasi restaurant olarak para basar biz uyelere sosyal tesis yapiyoruz

Dursun Özbek: "Kemerburgaz Projesi yakında başlayacak. Yeni sezonda A Takımımızı buraya almayı düşünüyoruz."

Dursun Özbek: "İnşaatı iki fazda düşünüyoruz. İki ana yerleşkemiz var. A takım binası ve akademi binamız var. Toplamda bu iki parçanın yüzölçümü 102 dönüm. Ormana ait bir arazi var ortada. Bunun müracaaatını yaptık, bize tahsis edecekler."

Dursun Özbek: "Riva nasıl yıllarca bizim umudumuz olduysa, yeni gayrimenkuller için de yaratacağımız fondan Riva gibi araziler alma niyetindeyiz."

Dursun Özbek: "Günde 1.2 milyon TL faiz ödüyoruz, yıllık yaklaşık 400 milyon TL. 400 milyon TL faiz ödeyen bir kulüp, sürdürülebilir sportif başarı sağlayamaz."

Dursun Özbek: "Bu projeler bizim kısa sürede hayata geçirdiğimiz projeler. Galatasaray'a yeni araziler kazandırmak üzere yaptığımız projeler var. Projelerimiz sadece İstanbul'da değil Türkiye genelinde olacak. Ege Bölgesinde yelken için tesisler düşünüyoruz."

Dursun Özbek: "Endişe edecek bir şey yok. Galatasaray'ın 1 kuruşunun bile hesabını yaparak transferler yaptık. Transferlere seçim nedeniyle maalesef biraz geç başladık. 60 günlük süreçte çok başarılı bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum."

Dursun Özbek: "Geçen transfer döneminde 28 milyon Euro para harcandı. Bu seneki transfer döneminde ise 26 milyon Euro para harcandı. Ama bu aldığımız futbolcuların arasında 21 yaş altı yatırım yaptığımız futbolcular da var. Ross ve Yusuf için 7.7M€ bonservis ödedik. Niye? Galatasaray’ın geleceği için. Demek ki 21 yaş altını çıkardığımızda 18M€ harcama yapmışız."

Geri
Üst Alt