Dursun Özbek: "Yeni sezonda A Takımımızı Kemerburgaz'a almayı düşünüyoruz"

Dursun Özbek: "Icardi'nin maaşı 750 Bin €. Bizim ödeyeceğimiz kısım. Icardi, Galatasaray'da 20 gol atarsa 75 bin € bonus alacak. Ayrıca Icardi'ye galibiyet başına 3 bin € vereceğiz."

cok mu?

sen ne dusunuyon simsekfield
Geçen sezon yine bu civardaydı. Kalite artışının yanında maaş çok uygun ama uzun vadede, eğer ciddi bir döviz gelirimiz olmayacaksa 20m€ altına düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de ciddi bir yapılanma gerekiyor. Geçen sene ile bu sene arasında yaşanan değişime bakarsak şu an için iyi bence

Dursun Özbek: "Geçen sene maaşların toplamı 28 milyon 600 bin euro. Bu sezon da 29 milyon 300 bin euro mertebesinde. Çok fazla bir artış göstermedik."

Dursun Özbek: "Her branşta kupa hedefliyoruz. Cumhuriyetin 100. yılı bizim için çok önemli. İnsanlara keyif veren bir futbol takımı seyrettireceğiz."

Dursun Özbek: "Geldiğimizde bize rapor sunan bir teknik ekip yoktu. Teknik direktör yurt dışındaydı, bize rapor vermediler. Biz gece 2-3'lere kadar çalışarak durumu bu hale getirdik. Umuyorum bu emeklerimizin meyvesini alacağız."

Dursun Özbek: "Göreve geldiğimizde Torrent zaten istenmiyordu. Biz böyle bir takım devraldık. 60 günlük süreçte sabaha kadar çalışarak o açığı kapattık. Erden Timur kardeşime çok teşekkür ediyorum."

Geçen sezon yine bu civardaydı. Kalite artışının yanında maaş çok uygun ama uzun vadede, eğer ciddi bir döviz gelirimiz olmayacaksa 20m€ altına düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de ciddi bir yapılanma gerekiyor. Geçen sene ile bu sene arasında yaşanan değişime bakarsak şu an için iyi bence
marka değerimiz ve kailteli yıldızlarla birlikte yabancı bir sponsor şart. senelik 10 milyon euro verseler ihya oluruz. ayrıca kendi büyük projelerimiz de var

Şu yıldız muhabbetini sevmiyorum. Dengeyi iyi kurmak gerek ozellikle ross yusuf boey yunus kerem ile bu denge bu sene kuruldu.

Dursun Özbek: "Amatör sporlar Galatasaray'ın en hassas olması gereken kısımlardan bir tanesi. Basketbol'da Antrenör Pistiolis ile devam ediyoruz. 5 yabancımız değişti. Göksenin'in kaptanlığı devam ediyor. Basketbol'da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz."

Dursun Özbek: "Kadınlarda Işıl Alben kaptanımız olarak geri döndü. WNBA'den transferler yaptık. Bu seneki hedefimiz Eurocup şampiyonluğu. Türkiye'de de final oynamak istiyoruz. Maaş bütçemiz 750 bin $."

Dursun Özbek: "Erkek Voleybolda koyduğumuz hedef Efeler Ligi'nde ilk 4'e girmek, CEV'de yarı final oynamak."

Dursun Özbek: "Kadınlar tarafında 2 yabancı ile oynuyoruz. Altyapıdan 6 oyuncumuz bulunuyor. Sultanlar Ligi'nde İlk 4'e girmeyi hedefliyoruz. CEV'de de yarı finale çıkmayı amaçlıyoruz."

icardinin 1 sezondan fazla kalma ihtimali mümkünat dışı

Geri
Üst Alt