Dursun Özbek: "Yeni sezonda A Takımımızı Kemerburgaz'a almayı düşünüyoruz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: “Endişe edecek bir şey yok. Galatasaray’ın her kuruşunun hesabını yaparak transferleri yaptık. Biz maalesef transfer dönemine geç başlamak durumunda kaldık. Seçimden sonra önümüzde 60 gün gibi bir süre vardı.”
Transfer dönemine seçimle başladığımız ayrıntısını tamamen aklımdan çıkarmışım.

Takımın baştan aşağı değiştirmek için gereken zamanda, gerçekten bir mucize gerçekleştirmişler

Dursun Özbek: “Bazı oyuncularımızı da gönderdik. Bonuslar hariç 13M€ gelir sağladık. Yani U21’leri dahil etmezsek 5-6M€’ya böyle bir takım kurmuşuz.”

Dursun Özbek: “Benim bildiğim hiçbir tarihte Galatasaray’a bu kadar çok yıldız transfer edildiğini hatırlamıyorum. Üstelik biz bu sene Avrupa’da yokuz. Bu kadar çok yıldız oyuncu 5-6M€’luk ekstra harcamayla buraya getirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.”

İcardi 20 gol atarsa 75 bin euro
Kazanılan maç başına 3 bin euro
Başkan rakamları doğru mu söylüyor acaba milyon değildir heralde.

Dursun Özbek: “Bazı oyuncularımızı da gönderdik. Bonuslar hariç 13M€ gelir sağladık. Yani U21’leri dahil etmezsek 5-6M€’ya böyle bir takım kurmuşuz.”

Dursun Özbek: “Benim bildiğim hiçbir tarihte Galatasaray’a bu kadar çok yıldız transfer edildiğini hatırlamıyorum. Üstelik biz bu sene Avrupa’da yokuz. Bu kadar çok yıldız oyuncu 5-6M€’luk ekstra harcamayla buraya getirmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum.”
Neyse demek ki Marcao net 12'ye gitmiş. 10+5 diyen haberler vardı.

Dursun Özbek: "Yabancı basında, Tuchel'in gidişinin bile önüne geçtiğimiz dönemler oldu."

Ada'dan para kazanamamak cok kötü. Normalse orasi restaurant olarak para basar biz uyelere sosyal tesis yapiyoruz
Sezon(buradaki sezon tatil sezonu mu yoksa futbol mu açıklamadı ama tatildir herhalde) bittikten sonra konser ve düğün alanları içinyer varmış onların yapımı olacakmış. Konser, düğün vb. kutlama etkinliklerinden ciddi para kazandırabilir orası.

Wtf!! Sudan ucuz yahu
Dursun Özbek: "Icardi'nin bonusları; 20 gol atarsa 75 bin Euro, galibiyet başına 3 bin Euro."

İyi adam hoş adam da, uzun uzun oturup dinleyemiyorum yav. Kapattım şimdi.

Dursun başkanima secimde pek olumlu bakmiyordum ama iyiki başkan olmuş.

Dursun Özbek: "Transferlerden sadece Mertens'e 1.1 milyon Euro imza parası verdik."

vay be geçen seneki rezalet kadro 28 milyon maaş, bu sezonki kadro 29 milyon maaş.

Çok güzel projeler. Umarım sıkıntısız bir şekilde gerçekleştiririz.

Geri
Üst Alt