Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.426
- 9.013
- 1.203
Sezon sonu imkansız bence sonraki seneye taşınabilirsek gene iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hersey aynı anda olmzRivadaki villarin satisindan para gelecekti o noldu ?
3. etap talep toplamaları başlamıştı en son, yapılıp satılınca gelicek para.Rivadaki villarin satisindan para gelecekti o noldu ?
Tamamı değil 8 ayda A takım binasını ve 2 sahayı yapacaklar. 2 saha için GSİAD söz vermişti zaten basın toplantısında. A takım binasında da bazı GS'li insanlar anlattığına göre A takım binasının örn: toplantı odasını ben yapayım, spor salonu tarafını ben yapayım tarzı teklifleri olmuş. Normalde Ekim'de geçeceğiz gibi demişti Erden Timur bu teklifler sonrası daha hızlı bite bileceği düşünülmüş sanırım.8 ayda bitecek diyor Dursun Ozbek artik olur mu gorecegiz.
Mecidiyeköy öyle zor değil, Kemerburgaz'da Özbek'in söylediği GS'li kişilerin "şu odasını, ben yapayım" tarzı yardım teklifleri varmış fazlaca bunlar samimiyse Kemerburgaz'da beklenilenden çok daha kolay yapılır. Florya asıl zor olanı ki asıl para, BB'den çıkma ve kalacak büyük para orada en önemli ve en zor proje orada.Yetişir de bugünkü toplantıda söylenen tablo çok toz pembe. Bahsedilen işler öyle kolay değil.
Senede kazanacağı parayı senden niye 2-3 senede kazansın? 7.5a verecek olsalar opsiyonu koymaya ok derlerdi.
Bizim gibi takımların alması gereken Icardi değil, onların olmamışları.
Evlerin satılması dahi oldukça zor bir süreç.Mecidiyeköy öyle zor değil, Kemerburgaz'da Özbek'in söylediği GS'li kişilerin "şu odasını, ben yapayım" tarzı yardım teklifleri varmış fazlaca bunlar samimiyse Kemerburgaz'da beklenilenden çok daha kolay yapılır. Florya asıl zor olanı ki asıl para, BB'den çıkma ve kalacak büyük para orada en önemli ve en zor proje orada.
Mecidiyeköy rezidansın daireleri yabancılara satılması için ihale olmuş bir şirketle anlaşılmış.Evlerin satılması dahi oldukça zor bir süreç.
Ben kolay bulmuyorum.
Istanbulda ev yok her sey kapis kapis gidiyor hepsi satilirİnşaat sektörü kan ağlıyor bu arada. İşleri zor, allah kolaylık versin.
Ali ben ondan mı bahsediyorum?Istanbulda ev yok her sey kapis kapis gidiyor hepsi satilir
Insaat sektoru nasil kan agliyor, her turlu maliyeti fiyata yansıtıyorlarAli ben ondan mı bahsediyorum?