Dursun Özbek: "Yeni sezonda A Takımımızı Kemerburgaz'a almayı düşünüyoruz"

Pek anlamam bu işlerden, ama kemerburgaz çok tumsekliydi diye hatirliyorum. Epeyi bi hafriyat calismasi gerekecektir

Yeni modern antrenman sahaları transferden çok daha önemli ,takımlarımız bunu önemsiz veya uzun vadeli iş gördüğü için hem günü kurtarma peşinde koştular.
Taşıma su ile değirmen dönmüyor, kendi oyuncularımızı kendimiz yetiştirmeliyiz.

8 ayda bitecek diyor Dursun Ozbek artik olur mu gorecegiz.
Tamamı değil 8 ayda A takım binasını ve 2 sahayı yapacaklar. 2 saha için GSİAD söz vermişti zaten basın toplantısında. A takım binasında da bazı GS'li insanlar anlattığına göre A takım binasının örn: toplantı odasını ben yapayım, spor salonu tarafını ben yapayım tarzı teklifleri olmuş. Normalde Ekim'de geçeceğiz gibi demişti Erden Timur bu teklifler sonrası daha hızlı bite bileceği düşünülmüş sanırım.

Son düzenleme:
Yetişir de bugünkü toplantıda söylenen tablo çok toz pembe. Bahsedilen işler öyle kolay değil.

Senede kazanacağı parayı senden niye 2-3 senede kazansın? 7.5a verecek olsalar opsiyonu koymaya ok derlerdi.

Bizim gibi takımların alması gereken Icardi değil, onların olmamışları.
Mecidiyeköy öyle zor değil, Kemerburgaz'da Özbek'in söylediği GS'li kişilerin "şu odasını, ben yapayım" tarzı yardım teklifleri varmış fazlaca bunlar samimiyse Kemerburgaz'da beklenilenden çok daha kolay yapılır. Florya asıl zor olanı ki asıl para, BB'den çıkma ve kalacak büyük para orada en önemli ve en zor proje orada.

icardi ben ya galatasaraya gidecegim yada psgde kalacagim derse. Psgnin eli kapali kalacak, mecbüren yollamak ister 9 milyon maas yükünden kurtulamak icin

Mecidiyeköy öyle zor değil, Kemerburgaz'da Özbek'in söylediği GS'li kişilerin "şu odasını, ben yapayım" tarzı yardım teklifleri varmış fazlaca bunlar samimiyse Kemerburgaz'da beklenilenden çok daha kolay yapılır. Florya asıl zor olanı ki asıl para, BB'den çıkma ve kalacak büyük para orada en önemli ve en zor proje orada.
Evlerin satılması dahi oldukça zor bir süreç.

Ben kolay bulmuyorum.

Dursun Özbek, Icardi'nin maliyetini açıkladı. Özbek, ''Transferlerimiz o kadar ses getirdi ki Avrupa basını bizi konuşuyor. Le Figaro bile Galatasaray'ın transferlerinin Tuchel'in Chelsea'den ayrılmasını gölgede bıraktığını söylüyor. Galatasaray, geçen seneki başarısız dönem sonucunda Avrupa'da yok. Bu bedellerle bu kadar yıldızı bir araya getirip Türk halkına bu oyuncuları seyrettirerek çok büyük bir iş başardığımızı düşünüyorum. Avrupa basını bunlardan bahsediyor. Daha önceden olduğu gibi yok maç başı yok puan başı vermeyeceğiz. Sadece başarıya endeksli. Icardi'nin maaşı için 750 bin Euro ödeyeceğiz. Bonus olarak da 20 gol atarsa 75 bin Euro, her galibiyete 3 bin Euro vereceğiz. Allah aşkına bütün bunları görerek yorum yapılmasında fayda var."

Konu biraz İcardiye kayınca yazmak istedim. İcardi bu sezon 25 gol 5 asist gibi bir istatistik yapsa tabi oyun anlamında da tatmin ederek. Seneye 15m bonservis 5m maaştan 3 yıllık gelecek gibi bir durum oluşsa kabul eder misiniz ? Şahsen ben ederim.

İnşaat sektörü kan ağlıyor bu arada. İşleri zor, allah kolaylık versin.

Seçimlerde aday olduğunu açıkladığında bir çok kişi istemiyordu. İyi ki Eşref Hamamcıoğlu değilde sen seçilmişsin başkanım. Erden Timur'un da bu yönetim içerisinde yer alması ayrı güzel oldu. Şeffaf olunacak sözünün yapılan icraatlerde tezahür etmesi eminim ki camiayı sevindirmiştir.

Ozbek'in itibarını böylesine toparlayacagini rüyamızda görsek inanmazdık. Tebrik etmek lazım.

Geri
Üst Alt