Dursun Özbek Yüzünden, Muslera Sinir Krizi Geçirdi!

peki zurnanin zirt dedigi yere geldik o zaman emir . sorum su

bahsettigin sezonda herkes iyiydiyse ,bu sezon ise herkesle beraber sneijder da kotuyse , bunu boyle kabul ediyorsak bu seyircideki bu toplu dususe ragmen bu sneijdere (hadi birazi tamam da) asiri sahiplenme ve onun disinda tum yerlilere saydirma davranisi neden ? adil mi

savunmuyoruz, sadece sizin cehaletiniz sneijder gibi bir degeri ekibimizde izlemekten mahrum kalmamiza sebep olacak, bundan korkuyoruz.

bu sezonki olay kulubun total bunyesiyle alakalidir diyoruz, sneijder'i ajax'tan beri takib edeydin, bunu gorebilirdin.

ve evet soyledigin maclarin hepsinde takim gucluydu, rakibin ustune "cokebiliyordu". geri kalan maclarin tumu selcuk inan'in topu defans tandemine gondermesi, onlarin beklere iletmesi, nihayetinde de yasin oztekinin calim girisimleri ile topu rakibe vermesinden ibaret idi. bu sezon en az 25 macta rakip yari alanda mac boyu 5 pas yapamamis bir takim idik, sen ne izliyorsun.

Fenerbahçe maçlarını tabi ki.

mesela soyledigimi realize edeyim , mesela yasin .. sampiyon oldugumuz sezonda herkesin kabul ettigi uzere cok iyiydi , fakat gecen sezon ,hele hele de ikinci yarida felaket otesiydi ,bitik , top tasiyamaz ,vuramaz edemez bir haldeydi

sneijder ile yasini (gecen sezon ozelinde) karsilastiralim . istatistik olarak , istatistik disi , istediginiz turde .. bence ikisi de takima hic bir sey vermedi (ozellikle bastiriyorum gecen sene ozelinde bu)

peki yasin konusulurken kimse burada "takim boyleyken cocuk ne yapsin , elinden geleni yapti etti .." mi dedi yoksa atilsin edilsin gonderilsin mi .. ama ayni adam ayni verimdeki sneijder icin ovgulerini , koruyuculuklarini eksik etmiyor , "takim kotu ondan oyle .." "hirsla kostu mucadele etti..."

arkadaslar allah askina siz kimi kandiriyorsunuz , kendinizi mi ? kotuye kotu derken adaletli olmak bu kadar mi zor

biriniz cikin deyin ki ,yasin turk , suksesi yok , hep iyi olmak disinda caresi yok , kotuyse silinir gider , ama ismi sneijder ise en yuksek parayi da alir , yatar da , ama kredisi sonsuzdur ,hadi bunu bile kabul edeyim .. ama su iki oyuncunun kiyaslamasinda birine takim kotuydu ondan kotu , otekine cop denmez cunku 1 sezon evvel ikisi de iyiydi , ikisi de el uzerinde tutuluyordu

adil olun

Bir kaç kez ifade ettim. Taraftar arasında belki yabancılara karşı %55-45 bir yabancı hayranlığı olabilir. Bu da çoğunlukla normaldir çünkü yaşlı da olsa ülkeye kariyerli, başka takımlarda ağzımız açık izlediğimiz adamlar geliyor.

Amaaa medyada ve futbol camiası içinde eski futbolculardan yerlileri haber kaynağı göre muhabirlere, kankacılık yapan yorumculara, bazı yöneticilere ve tabiki bazı faal futbolculara uzanan bir çıkar çetesi var. Paylaşıyorlar karşılıklı. Birbirlerini pohpohluyorlar. Bir de buna bizim takımdaki lise çetesinin hırsızlıklarını ekleyince bu durum kaçınılmaz oluyor.

Sneijder ve Muslera sevmek yabancı hayranlığı ise öyle olalım. Hamza gibi Xenofobik veya yukarıda anlattığım gruplar gibi çıkarcı çete olmaktan iyidir.
Medya ve yöneticiler içinde yabancı hayranlığı olduğunu iddia eden yoktur herhalde.Çünkü GS'da tablo sürekli korunan yerliler ve sürekli günah keçisi ilan edilen yabancılar şeklinde.Taraftarın içinde tabi yabancı hayranlığı var normal olarak.İnsanlar sürekli sorun çıkaran şişirilmiş yerli futbolculardan sıkıldı artık.

Manzara şu:

Taraftar yerli düşmanı, yerliye sarıp yabancıları şımartıyor.

Kongre ve medya yerli hayranı ve hain, yabancıların aidiyet duygusunun içine edip takımı bitiriyor, taraftarı yerli düşmanlığı konusunda körüklüyor.

SONUÇ: AÇMAZIN DİBİ...

Böyle yönetim oldukça başımızda bir halt olmaz.

Biz bu sarkiyi lincolnde de yasadik , 2008 de iyiydi , 2009 sezonunu surekli dizim agriyor diye gecirdi , ama tek suclu nasil dun hamzaysa o zamanda da bulentti

ya biri de cikip demedi ki lincoln gecen sezon daha hirsli istekliydi , ama bu sezon yatti diye .. bir lincolnn lincolnnn tutturduk gittik , o zaman ben de lincolnn diyen taraftaydim bu arada soylemekten cekinmiyorum

mesela melo adam dovdu , melo nun kotu oynadigi zamanlar oldu , melo gereksiz kartlar gordu .. fakat melo icin de asla ve katiyen sneijder e yonelttigim elestirileri yoneltmem , cunku adamda bir hirs ,bir oyuna etki vardi

mesela herkes melo gecen sezon gitmeseydi diyor .. neden ,cunku adamin en beceriksizler arasinda bile asgari bir mucadelesi ve katkisi vardi .. genel ilkelerde ve 95% oyuncu isimlerinde ayni dusunup sadece sneijder da ayriliyor olmamiz nispeten yuregime su serpiyor

peki zurnanin zirt dedigi yere geldik o zaman emir . sorum su

bahsettigin sezonda herkes iyiydiyse ,bu sezon ise herkesle beraber sneijder da kotuyse , bunu boyle kabul ediyorsak bu seyircideki bu toplu dususe ragmen bu sneijdere (hadi birazi tamam da) asiri sahiplenme ve onun disinda tum yerlilere saydirma davranisi neden ? adil mi

sneijder cok buyuk oyuncu, kisilik olarak da karizmatik, temel sebebi bu. yani sneijder takim icinde "ozel" bir antite, bu yuzden yipratma kampanyalari da onun uzerinden yurutuluyor.

podolski'yle beraber takimdaki diger tek yetenekli oyuncu olan selcuk inan'in ilk 2 senesinde yaptiklarini 3 sezondur askiya almasi da ona olan durusun sebebi.

takimin geri kalani hakkindaki dusuncemi sorarsan, klozete atilip sifon cekilmeli, ama boyle bir opsiyon yok. fakat senin dedigin gibi iyi oyuncular satilip coplerle yola devam edersen, 5-6 senelik bir buhrana dalariz, GS boyle bir kulup. bu yuzden taraftari stada cekmek, zeki planlamalarla da sportif basariyi bir sekilde devam ettirmek zorundasin. bu cerceve de telles ve bruma da satilmamali, katiyen karsiyim. geri kalan ihtiyac 2 dinamik orta saha, ve yetenekli bir forvettir. ayrica yonetim ekibinin degismesidir. bunlar vucuda gelir ise sneijder'in nelere kadir oldugunu tekrar canli canli izleyebilirsin.

ffp durumunun duzeltilmesi oyle hamitlere sabrilere para sacarak olacak sey mi, camdal keza, oztekin. sokaga ne kadar para gidiyor? GS yonetimi bu adamlari elden neden cikarmadi, sezon devam ederken bunlarin planlamalari neden yapilmadi? riekerink'in devam etmesine dahi gecen hafta karar verilmedi mi? boyle amator bir ortamda takimin yildizlarina yuklenmek de abesle istigaldir haliyle.

Emir bu diger konularda buyuk tartismalar cikmiyor ,yani mesela ben satilsin yontem o olsun diyorum baskasi senin gibi farkli bir fikri savunuyor , anlasamiyor olsak da cok radikallik yok bu mevzularda ,fikirlerde gel gitler bile oluyor ,degisimleri hissediyorum bazen kendimde bazen baskasinda

hatta muslera melo podolski yazdik , onlarda da , sabri umut hamit olcan da da bir fikir birligi var

fakat sneijder konusunda gozler kapali bir sekilde cok ayrimcilik sence de yok mu ? yani 1 sezon 2 sezon daha kotu olsa , takim iyiyken bile kotu olsa yine de sozlesme yenilensin diyecek bir yigin var resmen

ben bunu okuyorsam sen de hayli hayli okuyorsundur

bunun sebebi ne sence ? merak ettigim o .. yani daha acik sormak gerekirse ayni sezonda muthis oynayan yasin ile sneijder , atiyorum selcuk ile sneijder ,hatta antipatik olan birini soyleyim ,umut ile sneijder olsa

ama ertesi sezon ikisi de rezil otesi olsa, ikisine karsi olusan fikir degisikligi kesinlikle ayni olmuyor

s-d01079c448dcb041fcc70210e00f14aa89bab17e.jpg

Eğer bu adam sinir krizi geçiriyorsa sonuna kadar haklıdır.

Galatasaray tarihinin karakter olarak en sevdiğim insanı bu resimde ki.

s-d01079c448dcb041fcc70210e00f14aa89bab17e.jpg

Eğer bu adam sinir krizi geçiriyorsa sonuna kadar haklıdır.

Galatasaray tarihinin karakter olarak en sevdiğim insanı bu resimde ki.

Takımda tavırlarıyla sinir krizi noktasına gelecek en son kişi.Bu adama bile sinir krizi geçirttiyseler gerisini düşünemiyorum.

Sneijder tüm sezon yattı bunu görmeyecek kadar da fanatik değiliz. Ruhu yeter tamam eyvallah da 5.5m€ da sırf onun için verilmez zaten git gide dibe vuruyoruz

Abi sadece oyuncu mu kaybediyoruz adamların menajerleri yabancı basına bir büyük kulübün nasıl bu kadar alçağa düşebileceğini anlayamadıklarını söylüyorlar, herkesin yorumu ise Türkiye ye futbolcuların gitmemesi gerektiği yönünde. Sadece oyuncu değil güven kaybediyoruz böyle yönetiminde bunları oraya oturtturanlarında yedi ceddini bellemek gerek.

Doğru haklısın. Mali olarak kötü durumda olmak var, bir de güvensiz, itibarsız bir kulüp olmak var. Allahın belası Dursun Özbek Galatasaray'ı tarif edilemez bir şekilde yıpratıyor şu anda. Düzgün 1 tane adam getiremeyeceğiz böyle giderse.

Emir bu diger konularda buyuk tartismalar cikmiyor ,yani mesela ben satilsin yontem o olsun diyorum baskasi senin gibi farkli bir fikri savunuyor , anlasamiyor olsak da cok radikallik yok bu mevzularda ,fikirlerde gel gitler bile oluyor ,degisimleri hissediyorum bazen kendimde bazen baskasinda

hatta muslera melo podolski yazdik , onlarda da , sabri umut hamit olcan da da bir fikir birligi var

fakat sneijder konusunda gozler kapali bir sekilde cok ayrimcilik sence de yok mu ? yani 1 sezon 2 sezon daha kotu olsa , takim iyiyken bile kotu olsa yine de sozlesme yenilensin diyecek bir yigin var resmen

ben bunu okuyorsam sen de hayli hayli okuyorsundur

bunun sebebi ne sence ? merak ettigim o .. yani daha acik sormak gerekirse ayni sezonda muthis oynayan yasin ile sneijder , atiyorum selcuk ile sneijder ,hatta antipatik olan birini soyleyim ,umut ile sneijder olsa

ama ertesi sezon ikisi de rezil otesi olsa, ikisine karsi olusan fikir degisikligi kesinlikle ayni olmuyor

oyuncularin nitelikleri esit degil ki, oyuncular esit degil. oztekin'in maksimum performansinin sana getirecegi sey belli, oyunlarda bile belli. takimsal dinamikler islevsel olmadiginda da (ki tamamen takim kimyasi/teknik ve kondisyon ile ilgili bir durum) topcular niteliklerini yansitamazlar, ne mental ne fiziksel.

su an icin gorusum 8-10 milyon euroluk bir butce ile carole/johansen turevi adamlar bulup saglam bir kimya yaratmak yonunde, lakin santrafora para yatirilmali, ne yap et yarat o kaynagi. drogba sonrasi takimin rakip yari alanda sergiledigi zekasal fonksiyonlarin ne denli geriledigi ortada degil mi ornegin? senin deyiminle rakibin ustune "cokmemenin" en buyuk sebeplerinden biri de rakip takim defans tandemini kitleyecek bir forvet oyuncusuna sahip olmamaktir.

orta sahayi dinamiklestir
iyi bir santrafor al
telles ve brumayi da gonderme

sabriyi de oynatma, linnes'te 2-3 ay israr et

mumkun degil gectigimiz sezonun bir benzeri yasansin.

Muslera'yı üzmeyin lan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera Savunma Kuvvetleri üyesi olarak bu adamı üzmeyin. Takımda en sevdiğim isim gerek tavırları gerekse davranışları ile. Emrah Başsan veyahut ikinci kalibre adamların transferi bile koymaz ama ne olur şu efendi adamı üzmeyin.

Bu kulübe geldiğin güne lanet olsun dursun. Bu adamın derin fb ile yakın ilişkileri var. Riva'yi fbli dostlarına peşkeş çekti. Sneijder Muslera Melo bu kulübe katkı sağlamış ne kadar adam varsa göndermek için 40 takla atıyor. Komplo teorisi falan değil bu adam fbye çalışıyor.

ya bu şerefsiz dursunu göndermenin bi yolu yok mu arkadaş allah aşkına kulübün içine etti herif

Alın size Hamit Serdar Sabri Emrah Cenk Semih Umut... Sneijder Muslera gitsin 5 bin seyirci ortalaması yapalım, 8.liğe oynayalım. Bütün ekonomik problemler düzelir eminim bu şekilde.

Galatasaray çorumspor olsun dursun'da rahatlasın embesil taraftarda.

Geri
Üst Alt