- 22 Kasım 2008
- 12.703
- 16.769
- 2.773
Dağlı senin babandır yürüyen ceset. Altı üstü okudukları bir lise , girdikleri trip Harvard mezunlarında yoktur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam prof.
Saçma sapan 1 yorum.Türkiyede onun bunun yardımıyla 2 makale yazinca prof oluyorsun. Hepsi boş bunlarin. Gecende bir haber okudum, Türkiye prof ve docentlerini ingilizce pekistirsinler diye yurtdışına yollayacakmis. Gulermisin aglarmisin. Insan sormazmi ingilizce terk olan bunlar nasil bu pozisyona gelmisler
Saçma sapan 1 yorum.
Neden baskan? Maalesef Turkiyemiz akademik yönden iflas. Yurtdışında hicbir varlik gosteremiyoruz. Uluslararasi kongre ve konferanslarda soru sormasinlar diye en arkaya oturuyorlar.
Uni zamanlarimda Harvard universitesinde 2 ay ders gorme fırsatım olmustu. Orda MPh yapan bir turk vatandasiyla karşılaştım. Parayi bastirip girmiş oralara. Biraz tanistiktan sonra Antepte prof oldugunu duydum. Adam 2 cumleyi yan yana getiremiyordu.
Egitim sistemine reform sart
Evet de Duygun Yarsuvat cok iyi bir akademisyen
Princeton ve Columbia gibi universiteler var gecmisinde
Genel anlamda demistim ustat. Mesela Nevzat Tarhan, gerçek psikiyatri alaninda birçok insanin ornek aldigi kisi. Lakin universitelerin cogalmasiyla ve akademi dunyasinda network ve kayirma olunca kalite genel anlamda dusuk maalesef.. Duygun'u bilmem. Ama yadirgadim bu sozlerini. Yakistiramadim. Bir arkadas yukarida Duygun hakkinda 'bu prof' demis. Ordan baglayip ustteki yazilari yazmıştım
dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi diyen cumhuriyeçilerdenCumhuriyet değerlerine aykırı bir söylem. Bir Galatasaraylıya yakıştıramadığımı söylemeliyim!