Duygun Yarsuvat: "Dağdan gelip şehirliyi kovamazsınız''

Türkiyede onun bunun yardımıyla 2 makale yazinca prof oluyorsun. Hepsi boş bunlarin. Gecende bir haber okudum, Türkiye prof ve docentlerini ingilizce pekistirsinler diye yurtdışına yollayacakmis. Gulermisin aglarmisin. Insan sormazmi ingilizce terk olan bunlar nasil bu pozisyona gelmisler

Türkiyede onun bunun yardımıyla 2 makale yazinca prof oluyorsun. Hepsi boş bunlarin. Gecende bir haber okudum, Türkiye prof ve docentlerini ingilizce pekistirsinler diye yurtdışına yollayacakmis. Gulermisin aglarmisin. Insan sormazmi ingilizce terk olan bunlar nasil bu pozisyona gelmisler
Saçma sapan 1 yorum.

Nasıl bir adamsın? Allah seni bırak cennet cehennemi, arafa bile öteki tarafa çağırmıyor. Sen gelme diyor.

Bunlar hep yiyici tayfa artık tamamen açığa çıktılar bence.Başkan bunların nemalanmasının önüne geçmiş olacakki kudurdu şerefsiz köpekler

Bunların derdi Galatasaray filan değil.Bunlar kulübe yapışmış asalaklar kongrede belli bir güçleri olduğu için her türlü nemalanmayı yapıyorlar.Galatasaray üzerinden geçiniyorlar bir de taraftarı hor görüp aşşağılıyorlar Ahlaksız Utanmazlar.En kısa zamanda yeni bir tüzük yapılıp Liseli Lisesiz demeden bütün üyelerin yılda en az 10.000 tl aidat vereceği ve toplu ödeme kabul edilmeyeceği bir sistem yapılmalıdır.Tüzük bir antibiyotik gibi bu asalakları temizler.Yoksa aynı tas aynı hamam devam eder bunlar.

maxresdefault.jpg

Mustafa Cengiz: .....tir!

Saçma sapan 1 yorum.

Neden baskan? Maalesef Turkiyemiz akademik yönden iflas. Yurtdışında hicbir varlik gosteremiyoruz. Uluslararasi kongre ve konferanslarda soru sormasinlar diye en arkaya oturuyorlar.

Uni zamanlarimda Harvard universitesinde 2 ay ders gorme fırsatım olmustu. Orda MPh yapan bir turk vatandasiyla karşılaştım. Parayi bastirip girmiş oralara. Biraz tanistiktan sonra Antepte prof oldugunu duydum. Adam 2 cumleyi yan yana getiremiyordu.

Egitim sistemine reform sart

Neden baskan? Maalesef Turkiyemiz akademik yönden iflas. Yurtdışında hicbir varlik gosteremiyoruz. Uluslararasi kongre ve konferanslarda soru sormasinlar diye en arkaya oturuyorlar.

Uni zamanlarimda Harvard universitesinde 2 ay ders gorme fırsatım olmustu. Orda MPh yapan bir turk vatandasiyla karşılaştım. Parayi bastirip girmiş oralara. Biraz tanistiktan sonra Antepte prof oldugunu duydum. Adam 2 cumleyi yan yana getiremiyordu.

Egitim sistemine reform sart

Evet de Duygun Yarsuvat cok iyi bir akademisyen

Princeton ve Columbia gibi universiteler var gecmisinde

Cumhuriyet değerlerine aykırı bir söylem. Bir Galatasaraylıya yakıştıramadığımı söylemeliyim!

Evet de Duygun Yarsuvat cok iyi bir akademisyen

Princeton ve Columbia gibi universiteler var gecmisinde

Genel anlamda demistim ustat. Mesela Nevzat Tarhan, gerçek psikiyatri alaninda birçok insanin ornek aldigi kisi. Lakin universitelerin cogalmasiyla ve akademi dunyasinda network ve kayirma olunca kalite genel anlamda dusuk maalesef.. Duygun'u bilmem. Ama yadirgadim bu sozlerini. Yakistiramadim. Bir arkadas yukarida Duygun hakkinda 'bu prof' demis. Ordan baglayip ustteki yazilari yazmıştım

Genel anlamda demistim ustat. Mesela Nevzat Tarhan, gerçek psikiyatri alaninda birçok insanin ornek aldigi kisi. Lakin universitelerin cogalmasiyla ve akademi dunyasinda network ve kayirma olunca kalite genel anlamda dusuk maalesef.. Duygun'u bilmem. Ama yadirgadim bu sozlerini. Yakistiramadim. Bir arkadas yukarida Duygun hakkinda 'bu prof' demis. Ordan baglayip ustteki yazilari yazmıştım

Evet yani de soylediklerinden bagimsiz tutarsak mevzuyu azimsanacak bir profesor degil, Turkiye'de akademisyenligin degeri son 10 senede dip yapti diye kendi degeri de dip yapmis olmuyor. Zaten o yas grubunun akademisyenleri genelde belirli bir seviyenin ustundeler hep.

Geri
Üst Alt