EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

Aurelien Chedjou ‏@AurelienChedjou
Felicitations @GSBasketbol , @GalatasaraySK, coach @erginataman et capitain @sinanguler
1f49b.png
2764.png
1f3c6.png
1f3c0.png

ChEmdI0XEAAjtPX.jpg

Özbeki bende sevmiyorum ve yakıştıramıyorum bize ama başkan sonuçta. Şerefsiz bilmem gibi ağır hakaretlere girişmesek sanki.

Fb namkfidmmmii feebbeeeee anandnjdidnsb febeeeee

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhabir soruyor projen ne yani kısaca sponsor para soruyor , bu insanımsı Başkan hala taraftara güveniyoruz projelerimizle diyor . Yani şimdi de basket bileklik satıp heralde bütçeyi 6 milyon edecek. Nasıl bir Başkan bu ya , Allah belamızı vermiş, lan şampiyonuz şampiyon bundan iyi pazarlama olur mu. Gerekirse sponsor gelip sana yalvaracak ama bu adamı gören en mal Adam bile çakal olur ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

dursun taraftar merak etmesin dedi beyler hazır olun yeni bi kazığa.

Koleksiyon tamamlanıyor.

2000 UEFA Kupası������⚽
2000 Süper Kupa������⚽
2009 Eurocup Kadınlar������������
2014 Euroleague Kadınlar������������
2016 Eurocup Erkekler������������

Gelecek ağabey gelecek o kupalarda:):):)

Yeterki doğru kişiler yönetsin şu kulübü...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah kardeşim :D UEFA Şampiyonlar Ligi ve Euroleague şampiyonlukları da geldiği anda zaten avrupadan getirilmemiş kupa kalmamış olacak. Tam bir avrupa kupası koleksiyoncusu olacağız. Umarım o günleri de görürüz. Dediğim gibi her şeyden önce evlatçı zihniyetten sıyrılıp kulüp iş bilir vizyonlu adamlara teslim edilmeli. Sonrasında ise olmaması için ben de bir neden göremiyorum.

Futbolda UEFA, Kadın basketbolda Euroleague, Erkekte ise Eurocup şampiyonu olduk. Yürekten inanıyorum ki Galatasaray Spor Kulübü bu ülkeye bir gün 2 kupa daha getirecek Şampiyonlar ligi ve Euroleague.

Ayriyeten kadın basketbolda EuroCup şampiyonluğumuz da var 2008'de.İkisi de var yani.Tekerlekli basketbolda falan da birsürü şampiyonlar ligi şampiyonluğumuz,kıtalararası şampiyonluğumuz falan da var.Ek olarak Galatasaray'ın Briç,Satranç gibi şubeleri varken Fenerbahçe'nin o şubeler yok bile.Fenerbahçe sadece voleybol branşında Galatasaray'dan üstün olduğunu iddia edebilir,geri kalan bütün branşlarda Galatasaray daha başarılıdır,aksini iddia eden zavallı bir fanatiktir.

9ead792e3f89a75fad3293072ba9262b.jpg

Poldi :):):)

Muhabir soruyor projen ne yani kısaca sponsor para soruyor , bu insanımsı Başkan hala taraftara güveniyoruz projelerimizle diyor . Yani şimdi de basket bileklik satıp heralde bütçeyi 6 milyon edecek. Nasıl bir Başkan bu ya , Allah belamızı versin, lan şampiyonuz şampiyon bundan iyi pazarlama olur mu. Gerekirse sponsor gelip sana yalvaracak ama bu adamı gören en mal Adam bile çakal olur ...

Sormasını bilmiyor.
"Bütçeyi kestigin takım, 3 kuruşuna göz diktigin ergin ataman güzel oturttu bugun "diye soracaktı ki bak o zaman surata

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gün alacağız ona ben de inanıyorum kesinlikle lakin bunu mümkün olduğunca öne almamız lazım. Mevcut zihniyet ile en az 10 senemiz çöpe gider. Önümüzdeki 10 sene içerisinde o kupa gelmeli artık.

Bu yönde atılacak en önemli adım kulübü bir şekilde liselilerden alıp halka açmak. 30 milyon taraftarı olan kulübün kaderi moruklara bağlı çok üzücü.

ntvsporu kapattim tursun var diye, sonra gstvye gectim, tursun geldi yayina yine.

Ayriyeten kadın basketbolda EuroCup şampiyonluğumuz da var 2008'de.İkisi de var yani.Tekerlekli basketbolda falan da birsürü şampiyonlar ligi şampiyonluğumuz,kıtalararası şampiyonluğumuz falan da var.Ek olarak Galatasaray'ın Briç,Satranç gibi şubeleri varken Fenerbahçe'nin o şubeler yok bile.Fenerbahçe sadece voleybol branşında Galatasaray'dan üstün olduğunu iddia edebilir,geri kalan bütün branşlarda Galatasaray daha başarılıdır,aksini iddia eden zavallı bir fanatiktir.
Sözde bide en büyük spor kulübü diye savunurlar bunları medyada yilardır:)

Yönetim istifa

Dursun defol git.

Muhabir soruyor projen ne yani kısaca sponsor para soruyor , bu insanımsı Başkan hala taraftara güveniyoruz projelerimizle diyor . Yani şimdi de basket bileklik satıp heralde bütçeyi 6 milyon edecek. Nasıl bir Başkan bu ya , Allah belamızı vermiş, lan şampiyonuz şampiyon bundan iyi pazarlama olur mu. Gerekirse sponsor gelip sana yalvaracak ama bu adamı gören en mal Adam bile çakal olur ...

Orda kisaca taraftar elini cebine atarsa gelen parayla transfer yapicaz diyor..galiba yeni bileklikler ve atkilar geliyor...

Yalnız TRT den sonra NTVSpor bambaşka geldi.
Yayın dedigin böyle olur.
Kareografiyi de gorduk maç sonunu kesintisiz de.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son dakikada ki işkenceyi futbolda yaşamıyorum la strasbourgun attığı 3lükler hele potaya değil bana girdi sanki çok şükür kazandık

Geri
Üst Alt