EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

ChEoym8WgAAFzJ6.jpg

Ilklerin ve enlerin takimi galatasaray !

Kupa beyi galatasaray !

Yenilmez armada avrupa şampiyonu oldu !!!

Imparator ergin atamanin askerleri sampiyoooonnnn !

Allahim sana şükürler olsun.

Umarim herşey güzel bir şekilde devam edecek.

Emeği geçen herkese helal olsun.

Maçın başında "Türkiye laiktir, laik kalacak" sözleri müthiş oldu yalnız. Ben beklemiyordum çomar ua tayfasından.

Burak Yılmaz: "Helal olsun be ŞAMPİYONLAR
1f49b.png
2764.png
"

ChEp-i8WUAAnPCy.jpg

Su sosyal medya hesabindan kutlama twiti atan futbolcularimizda kil oluyorum...poldi haric o tam bir basket asigi ve sezonda neredeyse abdi ipekcideki her maca geldi..ulan su cocuklari izleyipde utanmaniz gerek be adamlar yillik 300-500 bin euroya senede 50 mac yapiyorlar siz kicinizi kaldirip bu yil 10 mac oynamadiniz...yaziklar olsun...

ntvsporda ergin hocanin roportajinda ekrani dassaklari kapamis. ne hocayi nede roportaj yapanlari goremedim.

ataman-unal-aysal-takima-sahip-ciksin.jpg
:dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited::dispirited:

Geri
Üst Alt