Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 Ağustos'u Adapazarı merkezde ve 45 saniyesini de uyanık bir şekilde yaşamış biri olarak şu cümleyi çok iyi anlıyorum. O bahsettiğin travma bende en az 2 sene sürmüştü.

Sosyal medyaya düşen ev ve işletmelerdeki deprem görüntülerine bakıyorum da gerçekten ürkütücü lakin 17 ağustos depreminde yaşadığım sallantıya göre hafif kalıyor. İzmir'de yine insanlar yürüyebiliyor, bir yere tutunduğu zaman ayakta kalabiliyor. 17 Ağustos'da zifiri karanlıkta yaşadığım sarsıntıda bu mümkün olamıyordu. Sallantının beni dar koridorda duvardan duvara çarptığını bilirim. 17 Ağustos'u yaşamamış şanslı arkadaşlarım o sallantının nasıl bir şey olduğunu artık buradan tahayyül etsinler.

Ustat o duvardan duvara carpma olayini elazig depreminde yasadim ben hatta bugun umutla konustuk. Cidden korkunc bir olay ya bir yandan evdekilere bagiriyorum balkondan uzak durun koridora gelin. Bir yandan acik kalan telefonda arkadasin evinden gelen ciglik sesleri. Neye ugradigimi sasirmistim. Bina hangi tarafa cokecek onu hesaplamaya calistim sadece kafamda oturdugum yerde kaldim. Deprem bittikten sonra baktik ki mutftaktan 5litrelik suyu kapip gelmisim koridora o ayri konu

Ustat o duvardan duvara carpma olayini elazig depreminde yasadim ben hatta bugun umutla konustuk. Cidden korkunc bir olay ya bir yandan evdekilere bagiriyorum balkondan uzak durun koridora gelin. Bir yandan acik kalan telefonda arkadasin evinden gelen ciglik sesleri. Neye ugradigimi sasirmistim. Bina hangi tarafa cokecek onu hesaplamaya calistim sadece kafamda oturdugum yerde kaldim. Deprem bittikten sonra baktik ki mutftaktan 5litrelik suyu kapip gelmisim koridora o ayri konu

Bizim ev acayip sallandı.Ama o 30 saniye geçtiğinde etrafa baktık tek bir şey bile dusmemişti yere ilginç.Nasıl tarif edilir bilmem hala o sallantıyı.Beşik tabiri tam oturuyor gerçi.

Bizim ev acayip sallandı.Ama o 30 saniye geçtiğinde etrafa baktık tek bir şey bile dusmemişti yere ilginç.Nasıl tarif edilir bilmem hala o sallantıyı.Beşik tabiri tam oturuyor gerçi.

Sürekli ahizeye bakma tespitin cok dogru ya gozlerimiz bozulacak isiga bakmaktan. Koltuk hafif sallaniyor direk bakiyorum.

Sürekli ahizeye bakma tespitin cok dogru ya gozlerimiz bozulacak isiga bakmaktan. Koltuk hafif sallaniyor direk bakiyorum.

Malatyada sonra da depremler oldu.Hatta 6 şiddetine yakında oldu.O 6.8 depreminin yanından bile geçmiyor cidden.Şiddet 7.1 7.2 olsa dusunmek bile istemiyorum

Malatyada sonra da depremler oldu.Hatta 6 şiddetine yakında oldu.O 6.8 depreminin yanından bile geçmiyor cidden.Şiddet 7.1 7.2 olsa dusunmek bile istemiyorum

üstat aynı fay hattındayız ben de hissediyorum o depremleri :D. Elazığdan sonra diğerleri sıradan gelmeye başladı. Tepki vermedim çoğuna

üstat aynı fay hattındayız ben de hissediyorum o depremleri :D. Elazığdan sonra diğerleri sıradan gelmeye başladı. Tepki vermedim çoğuna

Malatyanın bir tane fay hattı var ya.Arguvan taraflarında.Senin dediğin başka fay hattıdır çunku orada dunya kadar bölunmus fay var.

99 depremi bitmek bilmemişti mg neyse Allah göstermesin tekrar

Malatyanın bir tane fay hattı var ya.Arguvan taraflarında.Senin dediğin başka fay hattıdır çunku orada dunya kadar bölunmus fay var.
bingöl karlıovadan hataya uzanana diyorum ben siz de onun üstünde değil misiniz la
not:deprem konusunda net cahil olabilirim ya pek bilgim yok

7.4 olması lazım
7.5 miş öyle kalmış aklımda
Ben o depremi hissetmedim Ankaradaydım
3 gün sonra yardım için Sakaryaya gittik
Korku filmi gibiydi
Asfaltlar yarılmış, neredeyse yıkılmamış bina kalmamış, elektrik yok, su yok, yiyecek yok.
Hani cips poşetinin dibinde ufalanmış parçacıklar kalır ya şehir tam da öyleydi.

Allahım sen koru bizi. Zemin kattaydık iş yerinde berbat bir durumdu. Fabrikayı nasıl tahliye edeceğimizi şaşırdık. (Manisa)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bingöl karlıovadan hataya uzanana diyorum ben siz de onun üstünde değil misiniz la

Onun uzerindeyiz ama yaz aylarında 1 gun içinde 3 tane deprem oldu burada.O olan fay daha kucuk, daf fayından bağımsız bir faymış.Gerçi buyuk deprem uretmeyeceği soylendi sonradan.

Onun uzerindeyiz ama yaz aylarında 1 gun içinde 3 tane deprem oldu burada.O olan fay daha kucuk, daf fayından bağımsız bir faymış.Gerçi buyuk deprem uretmeyeceği soylendi sonradan.

4 saatlik yol batman malatya. Her türlü hissediyoruz biz de malesef :/ Kayısı diyarına selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt