Ibrahim Atesoglu
Parçalı Üye
- 11 Aralık 2008
- 2.797
- 246
- 1.503
Cevap: # Eidur Gudjohnsen
Bence transferler sali günü itibariylen basliyacak
Bence transferler sali günü itibariylen basliyacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığı neden değiştirdin Tamer Abi:confused:
Bu ne ya GS'da falan biraz ciddiyet forumu fotomaca cevirmeyelim ya herkez bos yorumlar biraz alisamiyen netten faz alalım arkadaslar cok bos yorumlar yapılıyor yöneticilerin dikkatine sunuyorum . Dikkatli olalım ...
Umarım emana ya da o tarz bir adam alırlar. Ama para sıkıntı diyoruz. Bende diyorumki gudja vereceğimize emana ya da o tarz bir adama daha fazla bastıralım. Ya da yanına nuriyi alalım mesela. Çok daha akılcı olur. İlerde 3 lüde kullanmayı düşünüyorsak lincoln kesin gider. Ama o bölgede lincoln çoook daha faydalı olurdu buna eminim
Bu ne ya GS'da falan biraz ciddiyet forumu fotomaca cevirmeyelim ya herkez bos yorumlar biraz alisamiyen netten faz alalım arkadaslar cok bos yorumlar yapılıyor yöneticilerin dikkatine sunuyorum . Dikkatli olalım ...
dogru dıyorsun haklısın % 100
AMa alı samıyen net dedıgın sıte üye alımı bıle yapmıyor 3 defa maıl cektık burunlarından kıl aldırmıyorlar maaşallah...
Bu arada Gudjonhsen in oyun yapisi uymaz oyniyacak yeri yok diyenler acaba Harry Kewell geldiginde ohooo sol kanatta Arda va cok sacma hic bi anlami yok diyenlerle ayni mi??
Ahmet Çakmak rijkaard galatasarayla anlasmadan 3 gun once rıjkaard gelecek dedık ve 3 gun sonra herkesın yenı haberı oldu rijkaard son dakıka dıye basın soyledı!!!
hasan ŞAŞ sivasa gidecek diye cumartesi günü yazmıştık!!!basında bu haber bugun cıktı!!!
gudjonsen galatsarayla kesin anlaştı dıyoruz bugun ve buda acıklanacak!!!
sadece güven meselesi. . !!!
Nonda - kewell- linderoth - carrusca - hasan - umit karan - orkun - aykut - ayhan bunlar misyonunu tamamladıgını düsünüyorum .
Kadrodan bu kadar adamı gönderip de yerlerini doldurmak bütçe ister.Umarım bunun da farkındasındır renkdaş?