# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Bence transferler sali günü itibariylen basliyacak

Bu ne ya GS'da falan biraz ciddiyet forumu fotomaca cevirmeyelim ya herkez bos yorumlar biraz alisamiyen netten faz alalım arkadaslar cok bos yorumlar yapılıyor yöneticilerin dikkatine sunuyorum . Dikkatli olalım ...

Cevap: Galatasaray Sayfasındaki Bir Üyenin İddaası | Gudjohnsen geliyor

Umarım emana ya da o tarz bir adam alırlar. Ama para sıkıntı diyoruz. Bende diyorumki gudja vereceğimize emana ya da o tarz bir adama daha fazla bastıralım. Ya da yanına nuriyi alalım mesela. Çok daha akılcı olur. İlerde 3 lüde kullanmayı düşünüyorsak lincoln kesin gider. Ama o bölgede lincoln çoook daha faydalı olurdu buna eminim

Artık yedeklerımızde oyuna gırerken karsı takımlar tıtreyecek.. Bunuda dusunmek gerek ..

zaten ben gud a cok para verecegımıze ınanmıyorum en fazla 4-5 bu rakamda bence ıyı bır rakam olur...

sadece bayanlar formalarına hucum etse cıkartırız parasını adam bayagı yakısıklı cunku bır de sarışın :D:happy0025:

Haydi be iceman... gelde Baros'lan sallayin Süperligi

Bu ne ya GS'da falan biraz ciddiyet forumu fotomaca cevirmeyelim ya herkez bos yorumlar biraz alisamiyen netten faz alalım arkadaslar cok bos yorumlar yapılıyor yöneticilerin dikkatine sunuyorum . Dikkatli olalım ...

dogru dıyorsun haklısın % 100

AMa alı samıyen net dedıgın sıte üye alımı bıle yapmıyor 3 defa maıl cektık burunlarından kıl aldırmıyorlar maaşallah... Çok ovulecek bır sıtede degıl ... kusura bakma...

GSCimbom şöyle böyle diyen arkadaşlar ; siz önce Türkçemizi güzel kullanın,bakarsınız alisamiyen.net olmuşuz. :)

Sevgili Görkem konuyu eğer takip ettiysen bir iddaa üzerine açıldı ve sonra konuyla birleştirildi.Bu GSCimbom'un haberi filan değil sadece alıntı bu 1.

2.Diğer sitelerle kıyaslanmıyacak derecede seviye açısını burda yanyana koyarak değerlendirmek ne kadar doğru?

Herşeyden önemlisi ise TOPİĞİN ADINDAN DA BELLİ OLDUĞU GİBİ Transfer Dedikodusu topiğinde konuların değerlendirildiğini unutmayın derim:)

Neyseki konu normale döndü:)

Saygılar..

Bu arada Gudjonhsen in oyun yapisi uymaz oyniyacak yeri yok diyenler acaba Harry Kewell geldiginde ohooo sol kanatta Arda va cok sacma hic bi anlami yok diyenlerle ayni mi??

Beğenmediysen git renktaş.Seni zorla tutan yok burda.

Buda arkadaşın iddasını tekrarlamak için son yazdığı cümle:)

Ahmet Çakmak rijkaard galatasarayla anlasmadan 3 gun once rıjkaard gelecek dedık ve 3 gun sonra herkesın yenı haberı oldu rijkaard son dakıka dıye basın soyledı!!!

hasan ŞAŞ sivasa gidecek diye cumartesi günü yazmıştık!!!basında bu haber bugun cıktı!!!

gudjonsen galatsarayla kesin anlaştı dıyoruz bugun ve buda acıklanacak!!!

sadece güven meselesi. . !!!

abi biraz esneklik iyidir

abartılı bir durum olduğunu düşünmüyorum ben sizin gibi ;)

Harry kewell'i begendigimizi kim söyledi sahsen bence ilk 11 de oynuyacak bir degil bence fakat sezon icerinsde rotationda kullanabilirz . Kewell 32 yasında hergecen günde gücü azalıyor . Belki Türkiye ligi maclarını derbiler haric kaldırabilir ama avrupa maclarına yeterli olucagı kanatında degilim . Acıkcası yabancı oyuncularımızdan memnun degilim üst düzey takımda bir arda var kendini daha da gelistircektir. Nonda - Kewell- Linderoth - Carrusca - Hasan - Ümit Karan - Orkun - Aykut - Ayhan bunlar misyonunu tamamladıgını düsünüyorum .

umarım doğrudur Gudjohnsen çok yönlü biy oyuncu çok işimize yarar...

Geri
Üst Alt