ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamada sıkıntı yok da twit altı sıkıntı.

benım bildigim yalı koç yarın hemen divan kurulunu toplar,koyunları karşısında yeni bir açıklama yapar.

Nagehan mevzusundan dolayi elestirilmesi ne kadar dogruysa fenerli kodumun avellerinin de ekreme saldırması bi o kadar sacma. Herif hicbisey yapmadi bi twit begendi bi sampiyonluk kutladi. A.koc da taraftarlar da kafayi yemis gibi davraniyor her yere saldiriyolar kuduz it gibi

Sence seçim normal seyrinde ilerler(tr şarlarında diyorum tabii 7/24 yalan haber pompalayan medya, mitinglere yasak, provakasyonlar vs) ve bu adam kaybedip iner mi saraydan? Bana çok ütopik geliyor istanbul seçimlerinde yaptıklarını da tecrübe ettikten sonra. Seçim olur mu bir muamma benim için olur da kaybederse kabul edip gitmesini gözümde canlandıramıyorum. İktidarı devrettikten sonraki aşamayı göze alamaz.

Seçimi kaybedecekler o kesin.

Hatta tek rakibi olursa ilk turda bitecek iş.

Sonrasında olacaklar hakkında net konuşamıyorum, bırakmamak için ellerinden geleni yapacaklardır

Bu Jahrein ne zaman kanaat önderi oldu?
FSK9hvOXsAEg-c_

Sence seçim normal seyrinde ilerler(tr şarlarında diyorum tabii 7/24 yalan haber pompalayan medya, mitinglere yasak, provakasyonlar vs) ve bu adam kaybedip iner mi saraydan? Bana çok ütopik geliyor istanbul seçimlerinde yaptıklarını da tecrübe ettikten sonra. Seçim olur mu bir muamma benim için olur da kaybederse kabul edip gitmesini gözümde canlandıramıyorum. İktidarı devrettikten sonraki aşamayı göze alamaz.
muhalefet böyle devam ederse seçilmesi için aday olması yeterli olacak Rte'nin. Seçim maratonuyla beraber zaman içerisinde kendi yarattığı sorunların bir kısmını düzeltme yoluna gider. mülteci mevzusu da dahil buna

Durum bu. Lakin aynı hatayı yeniden yapmamasını da bekliyoruz. O kadın o arabaya yeniden binmeyecek. Binerse bu sefer tamamen silinir.

muhalefet böyle devam ederse seçilmesi için aday olması yeterli olacak Rte'nin. Seçim maratonuyla beraber zaman içerisinde kendi yarattığı sorunların bir kısmını düzeltme yoluna gider. mülteci mevzusu da dahil buna
recep tayyip erdogan sahsi olarak kaybedecegi bir secime girmez. efsane siyasetci olarak siyasi kariyerini seneye bitirir bence.

chp seçmenini anlamak gerçekten çok güç. parti hdp/pkk'ya yanlıyor çıt yok. fetöcülerle iş tutuyor çıt yok. gerçek atatürkçüler partiden göz göre göre kovuluyor çıt yok. partinin ana yönetim kadrosundan tut belediyelerdeki bürokratik tüm kadrolar belli bir 'mezhep' in emrine amade edilmiş çıt yok. ama nagehan otobüse girince yer yerinden oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt