Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

nolcak bu liverpooul'un hali?

arda'yı alıp 10 numarayı versinler bişeyciği kalmaz:)

10 numara kim liverpool da Voronin mi?

Arda'ya 10 numarayı vermekten bahsetmiş. Bizim bu senenin başında yaptığımız gibi. Liverpool'da 10 numara boş.

Voronin giyiyordu 10 numarayı

Hrbonun biri.

Üslubu çok değişmiş ama..:D

Geri mi dönmüş vaay :)

seçim bitti çok şükür 2 sene kafamız rahat. geldi sıra o takıma koymaya. maçta mısın? hangi tribün

evet süper oldu. maça gidip gitmemeye karar vermedim. son 10 senede kapalı üstten başka yerde maç izlemedim izlemem de. ama 3 hafta kadar önce eve acaip bi sistem kurduk. hayatımızda almadığımız zevki alıyoruz dostlarımızla. bi de maç kazanabilsek daha güzel olacak:) yeni sistemle ilk derbi zaferini yaşama arzusu ağır basabilir. günün konusu bu zaten:) ağır basan seçenek ev gibi görünüyor:)

Eskı mesajlarında buldum ılgınc

:asd: :asd: :asd:

YouTube - Maç böyle izlenir - Bilkentli Aslanlar

Kim bu adam ya bulamadık aylardır.Dedektif mi tutsak.:)

Fatih Terim'in sistemi vardı.Şuan o sistemi yakalamak için kadro kuruyoruz.

Fatih Terim'in ne sistemi vardı Allah Aşkına? 2. Dönem GS ve Milli Takım'ı hatırlıyorum da sırf gaz ve poz.

1. Dönem GS'de de sistem değil Hagi ve Popescu vardı

F Terim in hic birseyi Yoktu, zaten Eminim dir ki o tek Motive etmisti takimi, gerisini Hagi yapti, cidden hic inanmiyorum ne yaptigini ve kendi cok begenmis birisi.

Fatih Terim'e kötü diyenler; Rijkaard gitsin Abdullah Avcı gelsin diyenlerle aynı değiller mi?

Fatih Terim'e kötü diyenler; Rijkaard gitsin Abdullah Avcı gelsin diyenlerle aynı değiller mi?

Yok Allah korusun, A. Avci severim, ama Rijkaard cok daha üstün bir adam. Bir iki sampyionluk icin Avci iyidir, ama sistem kurmak ve gelecek icin en iyisi Rijkaard dir.

F Terim in hic birseyi Yoktu, zaten Eminim dir ki o tek Motive etmisti takimi, gerisini Hagi yapti, cidden hic inanmiyorum ne yaptigini ve kendi cok begenmis birisi.

Rijkaard Barca da ne yaptı herşeyin arkasında Cruyf var.Fatih Terim ne yaptı Hagi var diyorsan Barca da kimler yoktu ki.En iyi zamanındaki Deco Ronaldinho Eto o kadroda efsanedir.

bu arada Bülent Timurlenk te sayfa açmış soru sormak isteyenlere duyurulur

bulent timurlenk (bulenttimurlenk) | formspring.me

Rijkaard Barca da ne yaptı herşeyin arkasında Cruyf var.Fatih Terim ne yaptı Hagi var diyorsan Barca da kimler yoktu ki.En iyi zamanındaki Deco Ronaldinho Eto o kadroda efsanedir.

Hagi demek Turk futbol tarihinin en iyisi, dunya futbol tarihinin en iyi 5 efsanesinden biri demektir. Karsilastirdigin adamlar ilk 20'yi bile zorlamaz.

Ee Hagi yoktu ve ne oldu Fatih Terim ?

Takima gelip ben bunu istemiyorum bunlar Lucescunun oyucnulari diye gönderti ve her sene yeni 6 yabanci alip para Problemlerine sebeb olmadi mi ?

Rijkaard Barca dan gitsede Sistem Kurmus gitmis... Bizim begendimiz Xavi ozamanlar yuhlaniyordu, adam gibi top veremiyor diye... adam güvenip zorlatti.

Fatih Terim oyuncuken neydi ki, TD olarak ne olsun ? Yedi MEyvalar zaten gelmeden önce Alman ekolin yardimiyla geldi.

sen herhalde xavi nin açıklamarını okumadın Rİjkaard hakkındaki Barcadan az daha onun yüzünden gidiyordu.Peki Rijkaard geldi ne yaptı Galatasaray a dökülüyor takım,enkaz bir takım işte devre arasında aldırdığı topçularıda gördük.Fatih Terim Milana gitti o sene aldırdığı futbolcular sayesinde cl kupası alındı.kurduğu takımın kaymağınıda Ancelloti yedi 4 yıl.

sen herhalde xavi nin açıklamarını okumadın Rİjkaard hakkındaki Barcadan az daha onun yüzünden gidiyordu.Peki Rijkaard geldi ne yaptı Galatasaray a dökülüyor takım,enkaz bir takım işte devre arasında aldırdığı topçularıda gördük.Fatih Terim Milana gitti o sene aldırdığı futbolcular sayesinde cl kupası alındı.kurduğu takımın kaymağınıda Ancelloti yedi 4 yıl.

Şimdi daha iyi anlıyorumki Rijkaard sayesinde bu kadar geliştim gibi bir açıklamasıda var Xavi'nin ona bakarsan.

Geri
Üst Alt