Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

aceto da okumuştum Rijkaard bir sene daha kalsaydı takımdan gidecektim hayatımı mafediyordu gibi açıklaması vardı.

Yıldız transfer istemiyorum. Terinin son damlasına kadar savaşacak oyuncu istiyorum.

sen herhalde xavi nin açıklamarını okumadın Rİjkaard hakkındaki Barcadan az daha onun yüzünden gidiyordu.Peki Rijkaard geldi ne yaptı Galatasaray a dökülüyor takım,enkaz bir takım işte devre arasında aldırdığı topçularıda gördük.Fatih Terim Milana gitti o sene aldırdığı futbolcular sayesinde cl kupası alındı.kurduğu takımın kaymağınıda Ancelloti yedi 4 yıl.

Rijkaard'ta gitti bizzat kendisi aldi CL'i.

Forza Frank!

İyi de burada Rijkaard yüzünden ayrılacağını söylememiş ki..İşler kötü gittiği içiin ayrılmayı düşünmüş bir ara..Bu da büyük futbolcular için gayet normal..Malum geçen sene İbrahimovic, Mourinho'ya rağmen ısrarla gitmek istedi ve gitti..Daha büyük bir takımda şampiyonlar ligini kazanmak istiyordu ama işe bak ki Mourinho bekle demekte haklı çıktı ve şimdi finalde İnter var..Buradan bile Rijkaard'a vuruyorsunuz ya helal olsun..

Al bu da orjinal açıklaması..Bak bakalım Rijkaard'la alakası var mı söylediklerinin...

"Many times I thought about leaving Barcelona. In the early years, I knew there was a player ahead of me, Pep [Guardiola] and knew that I could not play too much, and I thought about it [leaving]," he told Canal +.

"I was a newcomer in the first team, only 17 or 18 years old and these comparisons did me no good. A couple or three years, too. It wasn't working, it was the era of [Frank] Rijkaard. Even now I do not know if the club had intended to sell me

Xavi, hiçbir zaman ''Rijkaard yüzünden Barca'dan ayrılacaktım'' diye bişey demedi.Olayları çarpıtmamakta fayda var.

Rijkaard'ı kötülemek için şimdi de Xavi fln ortaya atılmaya başlandı.

Fatih Terim'in ne sistemi vardı Allah Aşkına? 2. Dönem GS ve Milli Takım'ı hatırlıyorum da sırf gaz ve poz.

1. Dönem GS'de de sistem değil Hagi ve Popescu vardı

Keşke dediğiniz kadar kolay olsa.Sırf gazla hiçbir takımın 4 sene üst üste şampiyon olabileceğini düşünmüyorum ama tabii ki büyük payı var orası ayrı.

Bu adamı tanımıyorum fazla.

Kimdir ?

Neden bu kadar ünlü yahu ? :D

değiştirmiş mekanı dur bir hayırlı olsun diyelim :D

selamın aleykim by armut

cevap : sağol

budur işte :D

Fake hesap olabilir.Neticede adamın hazır adresi var,durup dururken neden değiştirsin ki.

Bu adam o olmayabilir :) Mekan değiştirmez :) Değiştireceği varsa çoktan yapardı o işi :)

Kanmayalım :D

Kim ya bu adam bu kadar ünlü :D

Cevaaaap :D

sorum yayınlandı başkanı sordum duymamış geçmiş olsun bu değil gibi :D

Yine soru sordum bakalım yine yanıtlayacak mı. Kendisinin neden Rijkaard'ı fazla istemediğini ve ona göre Rijkaard'ın ne eksikleri olduğunu sordum.

Geri
Üst Alt