Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

galatasaray'da futbolun patronluğunu adnan sezgin'e devrederken, son bombası miroslav stoch olacak gibi görünüyor; 10 sene sonrasının potansiyel galatasaray başkanı, sinirlendiğinde 'içimizden biri' olan ve her insan gibi yanlış işler yapabilen, son yıllarda türk futbolunda görev almış en üst leveldeki yönetici. kendisi yorgun olsa da, henüz yapacakları bitmiş olamaz. elbet bir gün buluşacağız.

haldun üstünel - ekşi sözlük

'tek ihtimal' bombayı bıraktı yine..

Tek adam Adnan Sezgin.Halduna laf söyleyenlerin gözü aysın futbolu çok biliyorlar ya.

nasil yani ? saka mi bu ?

haldun üstünel birakamaz.... !!!!

Evet Haldun Ustunel gidiyor, ben de duydum birinden bugun.

Yeni Carrusca ferdi Elmas skibbeler bekliyoruz adnan sezginden Allah kahretsin kendi egoları yüzünden Haldun ustuneli kaybedeceğiz yiğit şardan artık gözümde bitti

haldun üstünel aralarinda en marifetleri yahu nasil gönderilir....

adnan sezginin ne yaptigi var ya ??? anlayamiyorum

Haldun Üstünel gidiyor mu :eek:

nasıl yani bundan sonra transfer işlerine üstünel bakmayacak bırakacakmıymış ?

elbet birgün buluşacağız filan

tam dayaklık he bu adam

son bombası olacak diyor bugün bu mesajı attığına göre stoch'u getirip gelecek heralde

15,5 milyon €'ya Elano ve Keita'yı almak marifet değildir, kusura bakmayın.

acilen menejerlik sistemine geçmemiz lazım. Teknik Direktör futbolun tek patronu olmalı. istediği oyuncularla kendisinin de görüşmesi gerekli. alınacak oyuncuları alternatifli bir şekilde TD belirlemeli. içinde TD nin de bulunduğu (1 numaralı yetkili) ve oan yardımcı 4-5 kişilik bir transfer komitesi kurulmalı.

ayrıca Adnan Sezgin derhal takımdan uzaklaştırılmalı. ne bu böyle o onu istiyor bu bunu istiyor. FR ne orda. eğer bu iş doğruysa ben olsam hemen giderdim takımın başından.

Milliyetin dün gece yayınladığı haberde şöyle diyor

Yeni yapılanmada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sportif direktör olarak görev yapacak. Birçok önemli transfer gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ise Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürecek. Yeni dönemde transferde aktif olup, olmayacağı belirsizliğini koruyan Üstünel yarın Stoch ve Grella için ikinci kez İngiltere’ye gidecek.

Uçak son kez yarın gelir ondan sonra havada kalır yani:D Bu arada asıl marifet Carruscayı İnamatoyu transfer etmekten Skibbeyi ve 75 yaşındaki Kalliyi hoca yapmaktan geçer

kusura bakma ama milli takimin basrol oyuncusu

ile lyonun aldigi en pahali oyuncuyu bu fiyatlara almak marifet.

ayrica türkiyeye getirmek ayri bir marifet...

adnan sezginin yaninda daha da marifet diyorum ben....

Bugün Elano 4 milyon euro'dan, Keita 5 milyon euro'dan fazla etmez di mi? Adamların Türkiye'ye gelmeye dünden razı olması da cabası.

Ha bu arada Elano'yu City 1.5 milyon euro'ya, Keita'yı da Lyon 2 milyon euro'ya almıştı unutmayalım. Fena kazık yedik.

Evet ikiside dünya Kupası'n muhtemel satış listelerine koyarsak ikisi birlikte en az 20 milyona gider Dos Santos ile Jo rijkaardin istegi ile alınmış aynı sekilde Neilllde onların istegi ile alındı ama Kewell Baros ile Meirada onun istegi ile alındı kötü oynayan Meirayi aldığımızın üstünde bir rakama sattık şimdi başarısız mı acaba? Canaydin dönemindeki transfer politikası Adnan Sezgin ile devam edecek çok güzel

ekşidi bu haber...

Bir yere gittiği yok Haldun Üstünel'in.Sadece görev değişikliği sanırım.

Geri
Üst Alt