Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Peki Galatasaray deneme tahtasimi acaba bir Adnan Sezgin bir Haldun Ustunel bu senede transferler olmassa baskasimi bakicak transferlere

Lincoln'un fiyati 10 milyondan basladi Adnan Sezgin 5'e aldi. Elano ve Keita 7-8'e alindiysa dusunmek gerekir.

Huleyn Lincoln geldiğinde hemen Store'a koşup formasını almıştım be. Hey gidi günler ne umutluyduk ulen o zamanlar. Yıllar sonra, Hagi'den sonra Lincoln bizim yeni 10 numaramız yeni Comandantemiz olacaktı. Hani ne umduk ne bulduk denir ya. Topçuluğuna tekniğine kimse birşey diyemezdi fakat hem onun hem teknik ekibin yanlış kararları ipini çekti.

Yıllık 2,5 milyon € alıyordu. Elano 3 milyon € alıyor.

Galatasaray'ın 4 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı yıldız Lincoln'e 13.5 milyon Euro garanti parayla.....kulüp tarihinin (resmi olarak) en büyük ücretini ödeyeceği ortaya çıktı.

4 kere 3= 12 milyon eder =Elano

4 kere 3.375 = 13.5 milyon € = Lincoln

ayrica lincoln milli takima birkere bile cagirlmamis ve karaktersiz oldugunu

bilinen bir oyuncu...

Lincoln 2 sene oynadi 5 milyon euro aldi bonservisi de 5 milyon euro ne eder, 10 milyon.

Elano bonservisi 7 milyon, bu sene 3 aldi ne eder, 10 milyon.

Yanlis bilgiler vermeyiniz.

Galatasaray'ın 4 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı yıldız Lincoln'e 13.5 milyon Euro garanti parayla.....kulüp tarihinin (resmi olarak) en büyük ücretini ödeyeceği ortaya çıktı.

bilinen bir oyuncu...

Lincoln transferinde birazda merhum baskan Ozhan Canaydininda payi vardir bence kotulemek maksatinda degil oda artik bir onur meselesi haline getirmisti 2 bucuk aydir ugrasilmisti lincoln icin

Abi tamam Lincoln saygısızlık etti hem taraftara hem klübe fakat karaktersiz demeyi çok doğru bulmuyorum. Ki adam her sene Brezilya'da futbol turnuvası düzenleyip gelirlerini yoksullara bağışlayan bir insan.

bilinen bir oyuncu...

Lincoln'ün reklam haklarını da almıştık biz. 3,5 milyon € ödemiştik.

Abi tamam Lincoln saygısızlık etti hem taraftara hem klübe fakat karaktersiz demeyi çok doğru bulmuyorum. Ki adam her sene Brezilya'da futbol turnuvası düzenleyip gelirlerini yoksullara bağışlayan bir insan.

Bende onun kadar haybeden para kazansam bende bağış yapardım bol bol hemde

Lincoln, Elano.. bunlar 5-6 milyon euro'yu geçmeyecek adamlar. Elano milli takımda oynadığından ve belli bir pazarı olduğundan biraz pahalı kaçtı. Keita ise çok ayrı bir yerde. Ona ödenen 8 milyon euro hiçbir şekilde fazla değildir. Lincoln falan Keita'nın yanına yaklaşamaz!

Lincoln 2 sene oynadi 5 milyon euro aldi bonservisi de 5 milyon euro ne eder, 10 milyon.

Elano bonservisi 7 milyon, bu sene 3 aldi ne eder, 10 milyon.

Yanlis bilgiler vermeyiniz.

yanlis bilgi vermiyoruz burda yoksa sen benim yazimda herhangi bir

bonservis parasi gördünmü ?

ben sadece alacaklari yazdim oraya bonservisleri degil...

iki sene üst üste 3.5 mio€ aldi lincoln garanti para... arti 5 milyon yapalim senin bonservisi de koydugun gibi 12 milyon eder. !!!

yanlis bilgi vermiyoruz burda yoksa sen benim yazimda herhangi bir

bonservis parasi gördünmü ?

ben sadece alacaklari yazdim oraya bonservisleri degil...

iki sene üst üste 3.5 mio€ aldi lincoln garanti para... arti 5 milyon yapalim senin bonservisi de koydugun gibi 12 milyon eder. !!!

Yillik 2.5 degil miydi Lincoln bilader?

Bende onun kadar haybeden para kazansam bende bağış yapardım bol bol hemde

Nasıl okudun nasıl anladın bilmiyorum ama adam düzenlediği yardım maçının gelirlerini yoksullara bağışlıyor. Ayrıca bağış yapmak için bol bol para mı olması gerek. Adam geldiği yeri unutmamış. Bağış yapıyor bundan daha doğal ne olabilir. Haybeden para kazanmasını nerden çıkarttın anlamadım. Adam geldiği ilk sene kimi maçlar sakat veya formsuzdu ve takımın başında Kalli gibi bir futbolcu canavarı vardı. İkinci senesinde gayet güzel katkı yaptı takıma Skibbe döneminde. Bülent Korkmaz anlayamadı Lincoln'ü uyuşmadılar. Lincoln, Kaptan'a küfür ederken elbette çok ama çok suçluydu. Fakat Lincoln kaptan çıktı diye takımı boykot edenler, Lincoln'ü dövmeye kalkanlar da en az Lincoln kadar suçludur.

galatasaray'da futbolun patronluğunu adnan sezgin'e devrederken, son bombası miroslav stoch olacak gibi görünüyor; 10 sene sonrasının potansiyel galatasaray başkanı, sinirlendiğinde 'içimizden biri' olan ve her insan gibi yanlış işler yapabilen, son yıllarda türk futbolunda görev almış en üst leveldeki yönetici. kendisi yorgun olsa da, henüz yapacakları bitmiş olamaz. elbet bir gün buluşacağız.

haldun üstünel - ekşi sözlük

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 07.06.2010 15:07 ~ 15:08)

Lincoln, Elano.. bunlar 5-6 milyon euro'yu geçmeyecek adamlar. Elano milli takımda oynadığından ve belli bir pazarı olduğundan biraz pahalı kaçtı. Keita ise çok ayrı bir yerde. Ona ödenen 8 milyon euro hiçbir şekilde fazla değildir. Lincoln falan Keita'nın yanına yaklaşamaz!

Adam haklı beyler.

sonucta gitti lincoln ister 5 almis olsun ister 3 bucuk ne farkeder biz bakalim onumuze bence gereksiz tartisiyoruz bu lincoln meselesini

LİNCOLN’E BİR SERVET

Futbol Federasyonu’na geçtiğimiz hafta ulaşan resmi sözleşmelere göre G.Saray, 4 yıllık anlaşma yaptığı Lincoln’e bir servet vermiş. Yaklaşık 20 sayfa tutan bu sözleşmeye göre G.Saray, Lincoln’e ilk yıl 6 milyon Euro garanti para ödeyecek. Bu paranın 2.5 milyon Euro’su 12 eşit taksitle, kalan 3.5 milyon Euro ise iki eşit taksitte ödenecek. Sambacı geri kalan 7.5 milyon Euro’yu ise 3 yıl içinde 2.5 milyonluk eşit taksitlerle alacak. Bu 2.5 milyon Euroluk alacaklar da 12 aya bölünerek verilecek. Sarı-kırmızılı kulüp Brezilyalı oyuncunun sağlık harcamaları ile uçak biletlerini de ödeyeceğini sözleşmeye yazmış. Uçak biletleriyle ilgili olarak bir sınır ise konulmamış

artik adnan sezginin marifetimidir ? basarisimidir siz yorumlayin

ILK YIL 6 Mio € NEDEMEK YA !!! YUHHH

Geri
Üst Alt