- 4 Aralık 2009
- 14.175
- 10.627
- 2.498
Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
O bir fenomen
Ne oluyor burda,kim bu doğukan ne sallıyor:confused:
O bir fenomen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oluyor burda,kim bu doğukan ne sallıyor:confused:

O bir fenomen![]()

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Akşam akşam gözümden yaşlar geldi yaa..Foruma şizofren bir arkadaş katılmış bu akşam..:haha::haha::haha:
ArkadaSLAr Biz VeLi kavLak Ve Yasin PehLivanı RESMEN bitirmis buLunuyoruz...
Ki... Eger Semih Sentürk`ün sözLeşme Sorunu haLLedirLirse Semih`te RESMEN G.Saray`da oLacak. Tabi Yabancı Transferinde yaLan Medyası 2 tane tutturduBiri mirosLav Stoch Biri`de Vincenzo GreLLa. GreLLa`da Stoch`da G.Saray`da. Onu`da söyLiyim
Heee Bu ara`da Mustafa Pektemek`de RESMEN bizDe...
NOT : YANLIZ BU TRANSFERLERİN HEPSİ DÜNYA KUPASINDAN SONRA RESMEN OLARAK ACIKLANACAK KİMSE YALAN SÖYLÜYORSUN GİBİ BENZERİ SEYLER YAZMASIN AZCIK DAHA SABIRLI OLUN...
Mehmet Akif Bey siz sitenize güveniyorsanız buraya gelip savunmazsınız zaten. Kendi çizginizde ilerleyin. Herkesin fikrine saygı duyun..

Burada mesele o değil. Ve de sitede benim değil. Siteyi savunduğumda yok zaten. Doğukan isimli arkadaş siteden çalıntı haberlerle buradaki insanlarıda kandırıyor. O arkadaş zaten banlanmış ama doğruyu açıklamamız gerekirdi ve açıkladık. Bu şahsın yorumlarını ve site adresini yayımlayarak sizde haksız duruma düşersiniz. Ben ortamı aydınlatmak amacıyla ve de haberlerinin çalıntı olduğunu belirtmek için mesaj attım.