Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Arkadaşlar birbirimize sallayıp durmayalım. Bekleyip görecez. Daha sonra istediginiz kadar sallarız..

ArkadaSLAr Biz VeLi kavLak Ve Yasin PehLivanı RESMEN bitirmis buLunuyoruz...

Ki... Eger Semih Sentürk`ün sözLeşme Sorunu haLLedirLirse Semih`te RESMEN G.Saray`da oLacak. Tabi Yabancı Transferinde yaLan Medyası 2 tane tutturdu :) Biri mirosLav Stoch Biri`de Vincenzo GreLLa. GreLLa`da Stoch`da G.Saray`da. Onu`da söyLiyim :) Heee Bu ara`da Mustafa Pektemek`de RESMEN bizDe...

NOT : YANLIZ BU TRANSFERLERİN HEPSİ DÜNYA KUPASINDAN SONRA RESMEN OLARAK ACIKLANACAK KİMSE YALAN SÖYLÜYORSUN GİBİ BENZERİ SEYLER YAZMASIN AZCIK DAHA SABIRLI OLUN...

https://www.gscimbom.com/forum/hald...rumu/26673-_-gokhan-inler-89.html#post1228615 ==> 883 Nolu mesaj

Attigi zaten burdan belli :-)

TSN CEVABI:.. O Doğukan ismi ile sitenen sahibi olduğunu iddia eden ŞEREFSİZ, bundan öncekiler gibi, köpek gibi özür dileyecek.. Yaptıklarının da bedelini ödeyecek.(Elçiye zeval olmaz).Hayırlı geceler

Doğukan boş otobüste ayakta gidiyorsun bilader,bir insan küfür yemekten neden zevk alır bana bunu açıklayabilirmisin.

tartışmaya gerek yok beyler 15 yaşında bir çocukdan ne kadar mantıklı cümleler bekliyorsunuz

banlanmış zaten sütünü içip yatmıştır çokdan.

Bitsin Allah'ım bu transfer sezonu duyumcu, blog vs. sallamaları artık keçileri kaçırtacak!

Doğukan sen kocaman bir çılgınsın..:haha::haha::haha::haha:

Mehmet Akif Bey siz sitenize güveniyorsanız buraya gelip savunmazsınız zaten. Kendi çizginizde ilerleyin. Herkesin fikrine saygı duyun..

ek$i'de "te moses" nickli arkadaşı yamulttum. Bakalım iddiayı girerkenki hali gibi, şimdi de delikanlı olabilecek mi?! Delikanlı olamazsa, fena rezil olacak. İzlemeye devam edin. Gelişmeleri takip ediyoruz şimdilik.

Mehmet Akif Bey siz sitenize güveniyorsanız buraya gelip savunmazsınız zaten. Kendi çizginizde ilerleyin. Herkesin fikrine saygı duyun..

Burada mesele o değil. Ve de sitede benim değil. Siteyi savunduğumda yok zaten. Doğukan isimli arkadaş siteden çalıntı haberlerle buradaki insanlarıda kandırıyor. O arkadaş zaten banlanmış ama doğruyu açıklamamız gerekirdi ve açıkladık. Bu şahsın yorumlarını ve site adresini yayımlayarak sizde haksız duruma düşersiniz. Ben ortamı aydınlatmak amacıyla ve de haberlerinin çalıntı olduğunu belirtmek için mesaj attım.

doğukan süpersin ya ses versene :asd:

Burada mesele o değil. Ve de sitede benim değil. Siteyi savunduğumda yok zaten. Doğukan isimli arkadaş siteden çalıntı haberlerle buradaki insanlarıda kandırıyor. O arkadaş zaten banlanmış ama doğruyu açıklamamız gerekirdi ve açıkladık. Bu şahsın yorumlarını ve site adresini yayımlayarak sizde haksız duruma düşersiniz. Ben ortamı aydınlatmak amacıyla ve de haberlerinin çalıntı olduğunu belirtmek için mesaj attım.

Biz neyin ne olduğunu biliyoruz zaten. :) Turkspor.net'in de bu sitede pek bir değeri yok. Bunu da bilin..

Geri
Üst Alt