- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
seneye biz oynarız belki,bu yorumumu unutma : )Basketball-Euroleague-Finale: ZSKA Moskau gewinnt in dramatischem Endspiel - Sport - Tagesspiegel
Almanlar finalde bizim oynadigimizi zannediyorlar :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye biz oynarız belki,bu yorumumu unutma : )Basketball-Euroleague-Finale: ZSKA Moskau gewinnt in dramatischem Endspiel - Sport - Tagesspiegel
Almanlar finalde bizim oynadigimizi zannediyorlar :red:
abi ya ister misin avrupadan men edilsin bunlar,bunlar da denetimdeydi ve futbolda şampiyon olamadı.gider çok,para yok.hiçte uzak ihtimal değil.Bu adamlardan normal olmasını bekliyorsunuz bir de hahaha
sahalarında TR kupası kaldırdık(1996),bayrak diktik,şampiyon olduk.insan istiyo ki GS yeniden böyle güçlü bi takım olsun milanlara falan koysun,fenerden sıkıldım artık.
duzelir herşey ya : ) onlar da iyi olur,biz deMilan da yok piyasada şimdi.![]()
abi ya ister misin avrupadan men edilsin bunlar,bunlar da denetimdeydi ve futbolda şampiyon olamadı.gider çok,para yok.hiçte uzak ihtimal değil.
duzelir herşey ya : ) onlar da iyi olur,biz de
önümüzdeki günlerde dedikodusu çıkar diye düşünüyorum,kupa da da çaktık mı tamamdırBen de böyle düşünüyorum.Fena girecek bunlara.Hele Aziz bir giderse asıl o zaman cümbüş.Sanki kulübün tüm malları Aziz'e ipoteklenmiş.
milandan başka bi karı bulucaz abi o zaman.2 sene sonra clde olursak bakarsın juve çıkar,gene koyarız.Biz düzeliriz de onlarınki zor,3-4 senedir iyice orta sıra takımı oldular.Juventus gerçeği de var İtalya'da.Sadece ŞL şampiyonluğu daha fazla Milan'ın.Juventus'un heriflerden 12-13 daha fazla lig şampiyonluğu var yoksa.![]()
aldılar bence kupayı,csk mal bi takım
final mvpsi kim seçildi la,hines'mı?
final mvpsi kim seçildi la,hines'mı?