Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Windows 7'de ses sorunu

Bir saniye kendim test ediyorum...Bende de Kamera hatası vermişti...Nasıl çözüleceğini deniyorum...Biraz bekleticem...Sercan...:)

Windows Update Kullanılabilir güncelleştirmelerden yeni ses driverini yükle...:)

basit bir işlem bir dene bakalım ne olacak...:)

Hmmm...Sorununu...Bir kaç teknoloji forumunda paylaştım...Eğer bir cevap gelirse mutlaka bildireceğim Sercan...:)

Orada da sormuştum,Win XP'den mi geçtin yoksa Vistadan mı Win 7'ye?

Peki kendi kafamda sorunun aydınlanması için bir soru soruyorum;

Ses kartı driver'ın Windows 7'ye özel son model driver mı?

Nasıl gayet normal her Xp'den 7'ye geçen bu hatayı alıyorsa nasıl çözümü yok yahu :D

Her güzelin bir kusuru vardır Sercan.

XP uyumlu Driver'in 7 de çalışıcağını mı sanıyorsun ? -he çalışır nasıl çalışır uyumlu olanlarıda var. Her Driver da 7 ye olmuyor :o

Git şimdi ses kartı ve ya omboard sa ana kartının Win 7 driverini bul :o Sil eski driver'i onu yükle. Diğer türlü XP'ne geri dönersin.

Aygıt yöneticisinden ses kartını tamamen kaldır ya da kendi dosyası varsa uninstall et.

Sonra ses kartının xp için çıkan son driverını bul,onun setup dosayasına sağ tıkla özelliklere gir.Orada uyumluluk olacaktır.Ordan git Windows XP SP2 de,alttan da yönetici hakları ver.Öyle bir kur dene bakalım.

Peki kendi kafamda sorunun aydınlanması için bir soru soruyorum;

Ses kartı driver'ın Windows 7'ye özel son model driver mı?

ses kartının vistaya uygun driverını indir ve kur.problem yaşamazsın.windows 7 nin kullandığı driverların çoğu vista driverı.ben xp pro (ing)'den wind 7 pro (ing) e geçiş yaptım.Hiçbir sıkıntım yok şuanda.Dediğimi yaparsan sorunu çözebilirsin.

Ses kartları HD Audio desteklemiyorsa Vista'da da,Win 7'de de çalışmazlar.Zaten driverları da yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt