Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Sertaç ayrıntıları göster diyip orda ki hata kodunu buraya yazarsan sana yardımcı olurum.

Virüs programı kullanıyorsun galiba o msnin açılmasını engellemiş. Nod32de çok görülen birşey. Çözümü Nod32 Antivirus ana ekranında iken F5 tuşuna basmamız ve buradan Web Access Protection —> HTTP —> Web Browsers‘a gelmemiz, listelenmiş olan programlar arasında MSN Messenger anahtarının başındaki (C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe) işareti x olacak şekilde işaretle.

Nod32 kullanmıyorsan başka bir virüs programı kullanıyorsanda, yine web browse bölümü olması lazım diğer programlarda da.

Nod32 var, 1-2 haftadır kullanıyorum ilk defa böyle yaptı, tuhaf. Sağol bu arada tekrar:)

Arkadaşlar şu an download programı olarak CryptLoad memnun değilim. Utanılacak şekilde 100 KB/sn falan indiriyorum maksimum. İndirme işini hızlandıracak başka programlar var mıdır, tavsiyeniz falan?

Warning!

CPU has been changed or Overclock fail.

Please re enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!

Beyler ben bilgisayarı her açtığımda bu yazıyla karşılaşıyorum acaba bu ne demek istiyor???

Warning!

CPU has been changed or Overclock fail.

Please re enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!

Beyler ben bilgisayarı her açtığımda bu yazıyla karşılaşıyorum acaba bu ne demek istiyor???

İşlemcine haddinden fazla oc yapmışsın. Biosunu default et sorun geçer. Yok oc yapmadım biosu default ettim geçmedi dersen, biosunu güncellemen gerekebilir.

Arkadaşlar şu an download programı olarak CryptLoad memnun değilim. Utanılacak şekilde 100 KB/sn falan indiriyorum maksimum. İndirme işini hızlandıracak başka programlar var mıdır, tavsiyeniz falan?

Senin internet paket hızın kaç? Yani 1mb internet paketin varsa, 110kb/sn'den fazla hıza ulaşamazsın teknik olarak mümkün değil.

JDownloader en iyisi 1 gb lik dosyayı 1 saatte indirdim bu programla başka programla 2-3 saati buluyor

Program istek ( acil )

Trt 'nin 23 haziranda yayınlanan bugün/kupa günlüğü/ programını buluabilirmisiniz cok acil!:b5:

Sınırsız internet gerçekten tamaen sınırsız mı yoksa bir sınırı var mı?

Program istek ( acil )

Trt 'nin 23 haziranda yayınlanan bugün/kupa günlüğü/ programını buluabilirmisiniz cok acil! (ALLAH AŞKINA ÇOK DUA EDECEgım lutFEN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt