Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Sınırsız internet gerçekten tamaen sınırsız mı yoksa bir sınırı var mı?

TTnet için soruyorsa, Net4 paketler 15GB adil kullanım koyuyorlar. Onun dışında ki paketler sınırsız.

reyisler bu leptopun sağında sayfayı aşağı yukarı kaydırma zımbırtısı varya bende kafasına göre çalışmamazlık yapıyor nasıl çözücez.bişey oluyo o taraf çalışmıyo

adı touchpadmiş galiba

touchpad.gif

sağ kısım felç bazen

Bilemedim renktaş kusura bakma

reyisler bu leptopun sağında sayfayı aşağı yukarı kaydırma zımbırtısı varya bende kafasına göre çalışmamazlık yapıyor nasıl çözücez.bişey oluyo o taraf çalışmıyo

kardeş touchpad in tamamı mı zaman zaman çalışmıyor yoksa sadece aşağı yukarı kaydırma tarafımı görev yapmıyor

Ben codegan marka mp3 çalar almak istiyorum.Bu marka mp3 çalar kullanan var mı veya öneren var mı?Buna benzer varsa önerilere açığım.İlla Flash diske benzer olacak.Yoksa kullanamam.Hep sade ürünleri tercih ediyorum.:D

https://www.pazarmetre.com/i/ui/137x137/118/118389.jpghttps://www.pazarmetre.com/i/ui/137x137/118/118389.jpg

git aynı model sony var biraz fazla para verirsin ama bu codegen flan bunların 2 katı verim alırsın

Evet o tipte aynı bende de Sony var, ses olarak bunlardan çok iyi ve benim çok kötü kullanmama rağmen 4 senedir tık yok cihazda.

Bu Media Player'in son sürümü kaç.

12

Ya arkadaşlar Allah aşkına yardım

Oyunu kurdum, ilk önce rardan çıkan crack dosyası içindeki .mds dosyalarını daemoon tools ile sürücüye ekledim fakat olmadı.

Sonra burdaki crack dahil olmak üzere tüm crackleri denememe rağmen yapamadım. ilk önce nba 2k10 çalışmayı durdurdu dedi .exe dosyasına tıkladıktan sonra...

Oyun kurulumunu yaptıktan sonra çıkan NBA 2K10 simgesine tıkladıktan sonra da "conflict with emulation software detected" hatası vermeye başladı.

Oyunu sildim, tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.

sistemim :

çift çekirdekli 2,13 ghz işlemci

2302 mb'lik toplam, 1024 mb'lik ayrılmış, 1278 mb'lik paylaşılan olmak üzere ekran kartı

3 gb ram

var

sistem kaldırıyor galiba, kaldırması gerek en azından... Allah aşkına neden olmuyor yardım edin
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif
frown.gif

teşekkürler..

Yaptığın crackde sorun olabilir, SCISI-CDROM kayıt defterinde ki ayarları değiştirmen ile sorun çözülebilir ama sisteminin çökme tehlikesi var.

Yaptığın crackde sorun olabilir, SCISI-CDROM kayıt defterinde ki ayarları değiştirmen ile sorun çözülebilir ama sisteminin çökme tehlikesi var.

3-4 tane siteden indirdim crackleri, hepsi aynı değil yani. Bir oyun için sistemin çökmesini istemem zaten. Sorun oyunu oynayamamak değil, hiçbir sorun yokken hata vermesi... Ama inat ettim oynayacağım bu oyunu...

Crackte daemoon tolls için iki adet dosya var, onları da sürücüye yükledim ama sorun çözülmedi :(

3-4 tane siteden indirdim crackleri, hepsi aynı değil yani. Bir oyun için sistemin çökmesini istemem zaten. Sorun oyunu oynayamamak değil, hiçbir sorun yokken hata vermesi... Ama inat ettim oynayacağım bu oyunu...

Crackte daemoon tolls için iki adet dosya var, onları da sürücüye yükledim ama sorun çözülmedi :(

Daemon Tools bazı cracklerde ve oyunlarda sorun yaratabiliyor ama, NBA bende sorun yaratmamıştı, indirdiğin oyunda da bir sorun olabilir. Ve oyun yüklenirken kopukluk yaşamışa benziyor, tekrar silip kurmayı bir dene.

Daemon Tools bazı cracklerde ve oyunlarda sorun yaratabiliyor ama, NBA bende sorun yaratmamıştı, indirdiğin oyunda da bir sorun olabilir. Ve oyun yüklenirken kopukluk yaşamışa benziyor, tekrar silip kurmayı bir dene.

Oyunu part part indirdim, o sırada kopukluk oldu evet. Lakin partlarda sorun yok zira olsaydı oyunu kuramazdım. Dosya eksikliği de belirtilmiyor...

100 kb/sn hızla 2 günde tekrardan indirmem çok zor oyunu, tatile gidiyorum perşembe sabahı. Eğer bildiğin 200 mb boyutundan 15-20 partlık şekli varsa atarsan sevinirim...

Windows Live Messenger Error 80040154 (Windows 7) ası veriyor var mı yardım edicek ?

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

DLL dosyanızdaki veya XML ayrıştırıcınızdaki bir sorun nedeniyle Windows Live Messenger oturumu açamayabilirsiniz.

DLL Dosyalarını Yeniden Kaydettirin

1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.

2. Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın.

3. Bu adımın başarısız olduğunu belirten bir ileti alırsanız, sonraki adıma geçin. Aksi halde, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden Messenger oturumu açın.

XML Ayrıştırıcısını Yeniden Yükleyin

1. MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi adresini ziyaret edin.

2. Sayfanın alt tarafındaki msxml3.msi'yi tıklatın.

3. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt