# Elias Jelert

gabriel sara hatay maçında ne kadar korkuttuysa jelertte bu maçta o kadar korkuttu.

hangisi daha yağlı kazık onu çözmeğe çalışıyorum.

Sara çok para ama oynar
bu düdükten hiç bişey olmaz
O paraya 10 bin tane düdüklü tencere alsak rakip en azından korkardı biri patlar falan diye
bu 155 boyunda bi bostan korkuluğu gibi
11 milyonluk linnes
alanların ALLAH belasını versin
tribünlere düdüklü tencere sokup patlatmaya izin veriliyorsa güzel bir yatırım olabilir

Seviyesi bu işte bundan ötesini oynayamaz. Bu herifin defolarını kapatacaksın yahut razı geleceksin. Gel de delirme 11m gömdüler şu adama ya. Hem de Doue gibi bir fırsat ayağına gelmişken
Doueyi istedik zaten. Adam bizi günlerce oyaladı sonra da gidip Strasbourga imza attı. Sanki bu dönemi yaşamamış gibi yorum yapmanın ne takıma ne de oyuncuya bi faydası yok.

Jelert geldiğinde övenler, bu transferi çok istiyordum, çok kaliteli alıyor çekiyor kısa kısa dribling atıyor, ne vereceği belli diyenler gelsinler bi hasbihal edelim

Doueyi istedik zaten. Adam bizi günlerce oyaladı sonra da gidip Strasbourga imza attı. Sanki bu dönemi yaşamamış gibi yorum yapmanın ne takıma ne de oyuncuya bi faydası yok.
ne oyalaması

kesin çingenelik ettik

sonra da o vermediğimiz paranın fazlasını bu herife gömdük

3-5m bons, 500k maaştan fazlasını etmez diye o zaman da yazdık

tostos yangın yüzünden panikledi ve bu olay oldu işte

sn hocamıza yazıklar olsun şu herifleri istiyor aldırıyor ya milyonlarca euroya

bu kazığı çıkarmak çok zor olacak seviyesinin iki katı da maaş alıyor herif

Aaa öyle deme rakibe kene gibi yapışıyormuş bütün analiz videolarını aç aynısını diyor millet

Ben rastgele 2 maçını izledim notunu verdim bunun 1 ay önce. Arkaya atılan toplarda yetersiz, adam katşılamada yetersiz, hücumda yetersiz
sevgili enis,

oyuncuya dair nacizane *yorumum soruldugunda , kendisine mesafeli oldugumu belirtmistim.

yetersiz noktalari bold sekilde oldugundan, farkli bir tipolojiye gitmemiz gerektigini belirtmistim.
su kuzey irlanda'li o donem bahsi gecen profil ismi cikanlar arasinda yakin oldugum profillerdendi.

diger degerli renkdaslarimizin da degindigi fizik konusu ve versuslar konusu, zaten scoutsal bazda yetersiz noktalari arasinda idi. bunu gelmeden once degindik kalemimiz yettigince.

saglik olsun. *gorece topla pas yapan pirpir bir bek'imiz var, gerisi yeterli mi vs vb. ,acikcasi -gerisini hoca dusunsun.

saygi ve selamlar.

bu adama 10m nasıl verilir ya?

akıl alacak bir iş değil...

böyle bir fiyasko nasıl olabiliyor..

hiç mi aklı çalışan adam yok yönetimde?

ne oyalaması

kesin çingenelik ettik

sonra da o vermediğimiz paranın fazlasını bu herife gömdük

3-5m bons, 500k maaştan fazlasını etmez diye o zaman da yazdık

tostos yangın yüzünden panikledi ve bu olay oldu işte

sn hocamıza yazıklar olsun şu herifleri istiyor aldırıyor ya milyonlarca euroya

bu kazığı çıkarmak çok zor olacak seviyesinin iki katı da maaş alıyor herif
ezbere varsayım üzerine yorum yapıyorsun. kesin çingenelik ettik. geçerliliği yok :)

baya kepaze bir oyun oynadı, resmen ezim ezim ezildi. bu fizikteki sağ beke 11 verecek enayi bizden başka çıkmaz heralde

ezbere varsayım üzerine yorum yapıyorsun. kesin çingenelik ettik. geçerliliği yok :)
Adamın menajerine sallandı birkaç yüz bin euro için

Çıkan haberleri Dursun'a dair bildiklerimle harmanlayıp yorumluyorum işte

Her hususta sizin gibi kadercilik pollyannacılık mı yapalım

sabri gibi diyolardi ama

daha ziyade cihan haspolatlı yı izliyor gibiydim

Adamın menajerine sallandı birkaç yüz bin euro için

Çıkan haberleri Dursun'a dair bildiklerimle harmanlayıp yorumluyorum işte

Her hususta sizin gibi kadercilik pollyannacılık mı yapalım
Varsayımlara kalsa Amrabat da 5-6 m euroya bitiyordu. Fenerbahçe istedi alamadı. Napoli istiyor şuan. Sözde Erden Timur sene sonu için söz kesmişti.

sezon sonu 5 6 milyona zararına da olsa çıkmak lazım.
komik bir fiziği var. çok çöp çekmeden oynatıp zararına çıkmaktan başka çare yok
verdiğimiz parayı kurtaramayız bundan

Geri
Üst Alt