Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Fişi duruyo mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tribünlere düdüklü tencere sokup patlatmaya izin veriliyorsa güzel bir yatırım olabilirSara çok para ama oynar
bu düdükten hiç bişey olmaz
O paraya 10 bin tane düdüklü tencere alsak rakip en azından korkardı biri patlar falan diye
bu 155 boyunda bi bostan korkuluğu gibi
11 milyonluk linnes
alanların ALLAH belasını versin
Doueyi istedik zaten. Adam bizi günlerce oyaladı sonra da gidip Strasbourga imza attı. Sanki bu dönemi yaşamamış gibi yorum yapmanın ne takıma ne de oyuncuya bi faydası yok.Seviyesi bu işte bundan ötesini oynayamaz. Bu herifin defolarını kapatacaksın yahut razı geleceksin. Gel de delirme 11m gömdüler şu adama ya. Hem de Doue gibi bir fırsat ayağına gelmişken
ne oyalamasıDoueyi istedik zaten. Adam bizi günlerce oyaladı sonra da gidip Strasbourga imza attı. Sanki bu dönemi yaşamamış gibi yorum yapmanın ne takıma ne de oyuncuya bi faydası yok.
sevgili enis,Aaa öyle deme rakibe kene gibi yapışıyormuş bütün analiz videolarını aç aynısını diyor millet
Ben rastgele 2 maçını izledim notunu verdim bunun 1 ay önce. Arkaya atılan toplarda yetersiz, adam katşılamada yetersiz, hücumda yetersiz
ezbere varsayım üzerine yorum yapıyorsun. kesin çingenelik ettik. geçerliliği yokne oyalaması
kesin çingenelik ettik
sonra da o vermediğimiz paranın fazlasını bu herife gömdük
3-5m bons, 500k maaştan fazlasını etmez diye o zaman da yazdık
tostos yangın yüzünden panikledi ve bu olay oldu işte
sn hocamıza yazıklar olsun şu herifleri istiyor aldırıyor ya milyonlarca euroya
bu kazığı çıkarmak çok zor olacak seviyesinin iki katı da maaş alıyor herif
Adamın menajerine sallandı birkaç yüz bin euro içinezbere varsayım üzerine yorum yapıyorsun. kesin çingenelik ettik. geçerliliği yok![]()
Varsayımlara kalsa Amrabat da 5-6 m euroya bitiyordu. Fenerbahçe istedi alamadı. Napoli istiyor şuan. Sözde Erden Timur sene sonu için söz kesmişti.Adamın menajerine sallandı birkaç yüz bin euro için
Çıkan haberleri Dursun'a dair bildiklerimle harmanlayıp yorumluyorum işte
Her hususta sizin gibi kadercilik pollyannacılık mı yapalım
ne diyon yaVarsayımlara kalsa Amrabat da 5-6 m euroya bitiyordu. Fenerbahçe istedi alamadı. Napoli istiyor şuan. Sözde Erden Timur sene sonu için söz kesmişti.
tamam dostum 100 kere izleyip 3-5m euro değer biçtiğin futbolcuları scoutlamaya devam. uğraşamayacağım seninle.ne diyon ya