# Elias Jelert

Teknik ekipten bu arkadasin fizigini gelistirmesi icin hic bir hamle yapilmiyormu?

Bizim taraftarda aynı Okan gibi. Gücü en garip olana yetiyor. Hoca topçudan ve takım planlamasından anlamıyor. Çocuk ne yapsın?

İlk yarı iyiydi ama bence haksız bir durumun içine sokuldu. Bu adamın Nwakaeme ile birebir olmayacağı belliydi. Şenol Güneş içeri attığında o anda oyuna müdahale etmesi gerekiyordu. Maç esnasında bir arkadaş yazmıştı; Sallai ile kanat değişse bu kadar top tutamayacaklardı belki de.

Sürekli aynı şeyi yazıyorum. Ligde rakiplerin tek silahı uzun toplar. Bizim beklerimizin de stoperler gibi ciddi hava hakimiyeti olması gerekiyor. Maçına göre değişebilir bu durum. Yerden top tutan adama da Jelert vermeyelim bir daha mümkünse.

Abarttığınız kadar kötü oynamadı yav Jelert. 1 tackle yapmış, girdiği 2 ikilği mücadeleyi de kazanmış, 1 defansif aksiyon 5 sahipsiz top kazanma ile oynamış

Sizi gören de yediğimiz gollerin suçlusu Jelert zanneder. Jelert 'in savunamadığı için çok net bir pozisyon filan verdik de ben mi hatırlamıyorum
Adam 2li mücadeleye giremiyor
O yüzden istatistiklere yansımamış

Sene sonu köyüne yollayın osayi alın zorlamayın, bu olacak diye kaybedilecek puanın haddi hesabı yok.
Avrupa liginde koyarsın çeyrek finalde içinden geçerler

Jelert'in biraz vücut çalışması gerekiyor. Biraz da vitamin desteği ve bol paça çorbası iyi gelecektir.

Pas verdikten sonra boşa çıkıp tekrar top isteyen topçular ile çok fazla kabızlık önleniyor. Sallai, Sara, Yunus böyle oyunculardı. Jelert de böyle.

1-2 kiralık herifi fesih etmemiz lazım ki bu dayı kiralık gitsin. Ha 21 yaş kuralından dolayı belki kiralık limitine takılmıyor da olabilir ona bakmak lazım.
Net olarak bizim gibi futbol oynayan kulüplerde düzenli bir şekilde oynamalı. Kopenhag gibi 15 kişinin maçta koştuğu takımlar değil. Şöyle bir dönem Bundesliga yapsa hiç fena olmaz.

Bomboş bir futbolcu, hoca anladı da çıkardı maç geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu fizikle 4 lü sağbeki oynayamaz bizde. 3 lü de sağ kanat bek oynayabilir ama. Bütün sorunu aşırı geride olan fizik gücü

Geri
Üst Alt