Konusmadan sunu anladim : Baskan transferleri kendisi cozmeye calisiyor. Mustafa Cengizin yaptigi hatayi yapiyor.
Bunda sıkıntı yok. Başkan çözüyor veya bir profesyonel..
Burada önemli olan alınacak oyuncuların ismini kim veriyor.
Yedlin gibi adamın çok bariz olan yetersizliğini görmeyen adamlar nasıl hala isim verir.Daha çok oyuncu varda yedlin en bariz örnek diye söylüyorum.Neden arkadaş neden bu işden anlayan adamlara yönetici olur profesyonel olur artık ne haltsa bu klüpde görev verilmez.
İşte bu yapılmadığı için bjk gibi çapsız, karaktersiz bir takımla sidik yarışına giriyoruz.
İşin acı tarafı şimdi bile başımızdakiler çok ciddi savunulurken iki,üç transfer açıklansaydı bunlar kral olurdu. Üstelik İsimler hiç önemli değil transfer olsunda ne olursa olsun bu şekilde olurdu.Bence Galatasarayda başkan ve yönetici olmak çok rahat.İyi veya kötü beş tane transfer yap senden kralı olmaz. İnanılmaz bir körü körüne savunma anlayışı var.Bu her klüpde var.
Adam göstere göster yalan attı arkadaş. Bu durum öyle özürle falan geçiştirilecek bir olay değil.
Geleceğin takımını kuruyoruz söylemleride çok anlamsız.
Takımda ilk 11'in yarısı neredeyse belli bir yaşın üzerinde olacak.Hala geleceğin takımından bahsediyor.
Hayır hem geleceğin takımından bahsediyor sonra tacrübeli,genç karışımı yapmakdan bahsediyor.
gençmiş,yaşlıymış,pahalıymış,bonsevisi elindeymiş bunları saplantı haline getirmemek gerekir.
Arkadaş iyi bir planlamayla doğru oyuncuları alacaksın.Genç olur, yaşlı olur, bonservisi elinde olur,bonservisli olur,kiralık olur hiç farketmez doğru oyuncuları almak lazım. Tabiki yaş ortalamasını ne kadar düşürürsek o kadar iyi.
Yapacak birşey yok bizden bu saatten sonra her anlamda güçlü bir başkan ve yönetim çıkmaz.
Çokşey istemiyoruz arkadaş şu taraftara güven verin.
Mesela yalan atmayarak güven verebilirsiniz.Galatasarayın haklarını gerektiğinde çatır çatır koruyarak güven verebilirsiniz.
transferi beceremiyorsanız, oyuncu seçimleri kötü oluyorsa bu işe karışmayıp işi bilenlere görev vererek güven verebilirsiniz.