Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Milleti salak yerine koymayın arkadaş, sen 10 gün içinde transfer yapacağım dedin yapamadın. Şimdi çıkmışsın 15 iş günü oldu biz başlayalı falan demişsin, konsorsiyumla birlikte sözleşme imzalayıp proje yapmıyoruz ki iş günü takvim günü diye bizimle müzakere edesin. Vaatleri salladın bol keseden ve takımı PSV maçına yetiştiremedin. PSV'ye elendikten sonra bu zihniyet Abdürrahim gibi gider Boupendza gibi balonları alır taraftarın yarısını yine kolayca kafalar.

Hic bir seyin garantisi yok ama sansimiz cok daha yuksek olurdu.

Ben taraftarim, kulubun baskani degil. Secilmeden önce ufak atsaydi. Hadi attin ozaman 10 gun gectikten sonra cikip durumu aciklasaydi, ben dahil taraftarin 90% elestirmezdi

Ben taraftar olarak görevimi yapiyorum gerek urun alarak gerek kampanyada yaptigim yardimla, imkanim olunca maca giderek.

Evet simdilik aciklamalar disinda icraritini göremedigim icin begenmiyorum. Bir baskani begenmedigim icin niye tuttugum takimi takip etmeyim?
Herhangi bir aday gelse bunlar yaşanacaktı, şartlar belli. 10 gün sözüne inanan var mıydı gerçekten yav transfer işi bu. Önceki yönetim çok daha iyi kur ve garanti ŞL geliri şartlarında bile takımı sürekli eksik bırakmışken 1 aylık yönetimi 15 temmuzda takım eksik diye topa tutmak bence doğru değil ha tutuyorsan da bir şey değişmeyecek diyorum çünkü şartlar çok sıkı. Ha adam çıkıp tutamadığı söz için özür dileyince bir şey ifade etmiyorsa da kendince başarısız bulabilirsin bu da bir şeyi değiştirmez boşuna kendini yıpratırsın.

Takip etmeyi bıraktan kastım, mevcut şartları ortadan kaldırmak çok zor muhtemelen olmaz ama 15 ağustosta da takım bolca eksik olursa şaşırmam yani bu sene nasıl durum kötüyse seneye şartlar daha da sıkı olacak, kur artışı devam ederse sonraki sene daha da sıkı olacak çünkü yapılandırma şartları çok çok ağır. Bunu da anca Koç aşabilir.

Oyuncu göndermek zorundayız hele de deli gibi para alan o 4lünün en az 3ü gitmek zorunda.

ben yangıncıydım yıllardır.
ama son 1-2 senedir o kadar iğrendim ki her şeyi eleştiren sürekli açık arayan ve bulan (iş bu bulunur-yapılır) tayfadan ben sakinleştiren tarafa geçtim.

herkese sallamayın herkese süre vermeyin yav kafanızda.
bi bırakın abi ne yapacak bakalım 3 yılda zaten bırakmasanızda kalacak adam, bugune kadar ne eleştirdinizde düzeldi ne istediğiniz transfer yapıldıda şampiyonlukta kilit rol oynadı ?

Sayın Burak Elmas hiçbir şeyi doğru yapmasa bile sizi dinlemediği için tebrik ediyorum.

Suçlu yine döndü dolaştı eleştiren taraftar oldu bazı arkadaşlara göre.
Yalanı bile meşrulaştırıyorlar gerçekten komiksiniz. Kimse durumun zorluğunu inkar etmiyor. Delikanlı gibi başta söylenseydi her şey kimse ağzını açmazdı. Millete umut satıp sonra çark edemezsin. Yok öyle dünya.

Bu zihniyetin ''yeğenim daha eyisi mi var, akp gitse kim gelecek keh keh keh'' diye gezen dayılardan zerre farkı yok.

canlı dinleyemedim şimdi dinliyorum

öncelikle iletişim kurması eleştirinin farkında olması güzel

ben hala kredi veriyorum açık söyleyim

teknik direktör tercihini bilen bilir ki vahim derecede yanlış buluyorum

sadece galatasaray için değil kendi için de yanlış

konuşmasında insanların sayın cumhurbaşkanımız demeden cümlelere başlayamaması gibi hocamız demeden cümle kuramıyor

bu kadar ezilmesi kötü bir şey

onun dışında 1 aylık yönetimi hemen gömemem

yarın hocayı değiştirsinler daha da severim net

Herhangi bir aday gelse bunlar yaşanacaktı, şartlar belli. 10 gün sözüne inanan var mıydı gerçekten yav transfer işi bu. Önceki yönetim çok daha iyi kur ve garanti ŞL geliri şartlarında bile takımı sürekli eksik bırakmışken 1 aylık yönetimi 15 temmuzda takım eksik diye topa tutmak bence doğru değil ha tutuyorsan da bir şey değişmeyecek diyorum çünkü şartlar çok sıkı. Ha adam çıkıp tutamadığı söz için özür dileyince bir şey ifade etmiyorsa da kendince başarısız bulabilirsin bu da bir şeyi değiştirmez boşuna kendini yıpratırsın.

Takip etmeyi bıraktan kastım, mevcut şartları ortadan kaldırmak çok zor muhtemelen olmaz ama 15 ağustosta da takım bolca eksik olursa şaşırmam yani bu sene nasıl durum kötüyse seneye şartlar daha da sıkı olacak, kur artışı devam ederse sonraki sene daha da sıkı olacak çünkü yapılandırma şartları çok çok ağır. Bunu da anca Koç aşabilir.

Oyuncu göndermek zorundayız hele de deli gibi para alan o 4lünün en az 3ü gitmek zorunda.
Ben sirf elmasa özel demiyorum. Hatta destekledim elmasi. Ama seffaf diyor, daha seffafligini da görmedik. Sponsor dedi, hadi onu bi nebze anlarim mevcut sponsorlardan cikmak icin ugrasiyordur. En azindan 1 sol bek 1 orta saha yetişseydi psv ile sanslar esit olabilirdi. Sansinin yardimiyla gecsek celtic maci öncesinde de 2 transfer daha yapilir onuda gecme sansin yuksek olurdu. Öyle böyle belki atardik kendimizi cl. Ha diyelim kalamadik cl, genede bu dedigimiz bölgelere ttansfer lazim. Sonucta bu transferler katilsak da katilmasak da yapilmak zorunda. Yav onu gectim dogru durust hazirlik maci ayarlayamadilar daha

Bak kendin diyorsun seneye durum dahada vahim olacak diye. Ozaman bu sene son kursun atilmak zorunda, ola bildigince genc ve satilabilecek oyuncular almaliyiz. Dedigin gibi ilk etap da feg ve falcaodan mutlak cikmaliyiz. Gerekirse maaslarin yarisini vererek. Cagneden 5m kazanmak zorundayiz, o da artik yeni yönetimin maharetine kalmis

Ha bu dediklerim yapilmazsa m.cengizden tek artisi guzel konuşmasi olur..

Konusmadan sunu anladim : Baskan transferleri kendisi cozmeye calisiyor. Mustafa Cengizin yaptigi hatayi yapiyor.
Bunda sıkıntı yok. Başkan çözüyor veya bir profesyonel..
Burada önemli olan alınacak oyuncuların ismini kim veriyor.

Yedlin gibi adamın çok bariz olan yetersizliğini görmeyen adamlar nasıl hala isim verir.Daha çok oyuncu varda yedlin en bariz örnek diye söylüyorum.Neden arkadaş neden bu işden anlayan adamlara yönetici olur profesyonel olur artık ne haltsa bu klüpde görev verilmez.
İşte bu yapılmadığı için bjk gibi çapsız, karaktersiz bir takımla sidik yarışına giriyoruz.

İşin acı tarafı şimdi bile başımızdakiler çok ciddi savunulurken iki,üç transfer açıklansaydı bunlar kral olurdu. Üstelik İsimler hiç önemli değil transfer olsunda ne olursa olsun bu şekilde olurdu.Bence Galatasarayda başkan ve yönetici olmak çok rahat.İyi veya kötü beş tane transfer yap senden kralı olmaz. İnanılmaz bir körü körüne savunma anlayışı var.Bu her klüpde var.

Adam göstere göster yalan attı arkadaş. Bu durum öyle özürle falan geçiştirilecek bir olay değil.

Geleceğin takımını kuruyoruz söylemleride çok anlamsız.
Takımda ilk 11'in yarısı neredeyse belli bir yaşın üzerinde olacak.Hala geleceğin takımından bahsediyor.
Hayır hem geleceğin takımından bahsediyor sonra tacrübeli,genç karışımı yapmakdan bahsediyor.
gençmiş,yaşlıymış,pahalıymış,bonsevisi elindeymiş bunları saplantı haline getirmemek gerekir.

Arkadaş iyi bir planlamayla doğru oyuncuları alacaksın.Genç olur, yaşlı olur, bonservisi elinde olur,bonservisli olur,kiralık olur hiç farketmez doğru oyuncuları almak lazım. Tabiki yaş ortalamasını ne kadar düşürürsek o kadar iyi.

Yapacak birşey yok bizden bu saatten sonra her anlamda güçlü bir başkan ve yönetim çıkmaz.

Çokşey istemiyoruz arkadaş şu taraftara güven verin.
Mesela yalan atmayarak güven verebilirsiniz.Galatasarayın haklarını gerektiğinde çatır çatır koruyarak güven verebilirsiniz.
transferi beceremiyorsanız, oyuncu seçimleri kötü oluyorsa bu işe karışmayıp işi bilenlere görev vererek güven verebilirsiniz.

Dünkü haber pompalamalarından belliydi böyle olacağı. Bu Burak Elmas hakkında artık yorum yapmıyorum. Sevicileri baya mutlu sanırım

Seçimi transferler 10 günde bitecek ve 100m dolar sponsorluk anlaşmamız hazır sözleri kazandırmışken(sadece 41 oy farkla) bunların ortada olmaması kabul edilemez

1 ay geçip yapamadığını söyleyincede vay be ne kral adam özür diledi diyip övgü almasıda komik

En önem verdiğim pilot takım işide eylüle ekime kalmış ondada patladı

Yani şu foruma yeni üye olup futbol gs ile ilgisi çok az olan adam bile azıcık zaman geçirdikten sonra borçsuzluk kağıdı alınması gerektiği,bankalar birliği anlaşması olduğunu,uçk davası gibi sorunlarımız olduğunu bilir

Şimdi kendi söylediğine göre bu vatandaş yıllardır seçime hazırlanıyo,bankalar birliği anlaşmasını hatim etmiş gibi yayınlarda anlattı,aponun 300-500le gelin dediğini biliyo ve biz her türlü duruma,ödemeye,zorluğa hazırız diyip bizi yine kolpalamış oldu

Transferle ilgilide ön anlaşmalar yapıldı demişti ve bu konuyu anlatırken işi sadece başkan seçilmesi ve imza yetkisi almasına kalmış gibi lanse etti şimdi fiyatlar arttı diyo,sponsorlukta ön protokol yapıyosunda topçularla sadece sözlü karşılıklı yemin mi ettiniz naptınız

4 topçu %50 pastayı alıyo gitmeli diyosun mobbing yok muratta yukarda yazmış her gün idmanda ft bunlarla sarmaş dolaş bu adamlar gidermi,niye gitsin yaw istemediğini belli etmedikten sonra,falcao7 yi feg 5i bırakıp gidermi hergün ft ile gırgır şamata yaparken

Bunların yaşları maliyetleri belli göndermek istediğini söylüyosun aynı bu tarz ghezzale,larsene,alioskiye,anholta 3-5 bonservis 2-3 maaş 3-4 yılda kontrat veriyorsun,görüştüğünüde doğruluyorsun

Zaten kap açıklamasını kaldırma sebebinizde buydu,dönem sonundaki faaliyet raporunda eğer bu topçuları çakıl taşına aldıysanız çöp olsalarda pek bişey demiyicem ama 2-3er m kendilerine 3-5 kulüplerine dağıtırsanız 3-4 senede kontrat yaparsanız battığımızın resmi yerine geçecek o raporlar

İmzalar atılıp iş işten geçtikten sonrada eleştirmek bir işe yaramayacak,falcaoyu fegi cagneyi babeli burda herkes yerden yere vuruyoruzda noluyo 7 leri 5leri indiriyolar cebe

Bazı hataların dönüşü yok,cagnenin olmadığı,falcaonun olmadığı gibi,alacağımız adamlar hatalı çıksa bile 5-10 bons gömmeyip düşükte maaş verdikmi bu hataların dönüşü olur gargamel jose rodriguez ve kör carole u bile gönderdik hemde para kazanıp ama ghezzal larsen anholt alioski gelip sıçarsa 3 sene bunlar fegin falcsonun yerini alacak

Transfer falan zaten beklemiyorum ben Burak elmastan.

Büyük ihtimal menajerlerin kucağındayız ki başkan çıkıp menajerlere güvenip 10 gün de bitireceğiz transferleri açıklaması yaptı.Göreve gelince de baktı ki işler sarpa sarıyor şimdi özür diliyor

Asıl Taraftarı beklentiye soktuğu konu 100 milyon dolarlık stat sponsorluğuydu.Bu konuya hiç girmedi bile basın toplantısında.

Demek ki bu da yalan o zaman Adama sorarlar sen Galatasaray'a fayda sağlamak için mi başkan oldun Yoksa Galatasaray'dan fayda elde etmek için mi?

Bekleyeceksek berkan gedson barış böyle topçular için bekliyoruzdur inşallah

Gedson 2+10 ken bekleyince 2+9a bile okeyim

Yada berkan 4ken bekleyince 3se

bekliyosak ghezzal olmamalı bu bekleyiş o paralara,yada alioski ve türevleri

Birden açıklanan marcao türü 2 bek,1 stoper,1 kanat,berkan,gedson ve halili koparalım çok güzel iş yapmış oluruz transferin son günü alsak dahi

Onu bunu gectim bir yildan beri.secim.icin hazirlik yapan bir ekip var, adama sorarlar siz bir yilda ne gibi bir hazirlik yaptiniz? Ben ortada sirf kaos yönetimi görüyorum, kimin ne yapti belli olmayan herkes sanki kafasina göre takilan bir tat biraktilar suana dek.

Bunlarin basarili bir dönem gecirecek capi görmüyorum, rüzgar tersine vurursa önce hoca ve yönetim birbirine girer sonra istifalar gelir.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sponsor mevzusu stat isim hakkı ve forma sponsoru paket şeklinde olacak galiba, sixt ile yapılan sözleşme 21-22 sezonunu da kapsıyor bu olayı çözmeye çalışıyorlar sanırım.

Transfer falan zaten beklemiyorum ben Burak elmastan.

Büyük ihtimal menajerlerin kucağındayız ki başkan çıkıp menajerlere güvenip 10 gün de bitireceğiz transferleri açıklaması yaptı.Göreve gelince de baktı ki işler sarpa sarıyor şimdi özür diliyor

Asıl Taraftarı beklentiye soktuğu konu 100 milyon dolarlık stat sponsorluğuydu.Bu konuya hiç girmedi bile basın toplantısında.

Demek ki bu da yalan o zaman Adama sorarlar sen Galatasaray'a fayda sağlamak için mi başkan oldun Yoksa Galatasaray'dan fayda elde etmek için mi?
Nasıl girmedi yahu. Ana başlık oydu. Bu toplantının iki amacı var dedi ve biri buydu.

Adam anlaşma hazır. Önceki sponsorla olan anlaşma sebebiyle yükümlülüğümüz varmış. Bu hallolunca açıklayacağız dedi. O yükümlülüğü bilmediğimiz için söz verdim hemen açıklayacağız dedik. Bu yüzden özür bile diledi.

Sn. Başkan PSV maçının kaybedilmesi ile oluşacak olan maddi kaybı nasıl üzerine alacak onu dinlemek isterdim açıkçası.

Maalesef Galatasaray’ın bugün manevi kayıptan çok maddi kaybı daha önemli…

Geri
Üst Alt