Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Sosyal medya manipule ediyor dedikten sonra basina düsen isimleri tek tek dogrulamasi sacma oldu
Taraftar gaza gelmesin ismi geçenlere başkaları dadaniyor veyahut menajerleri fiyat yükseltiyor demeye getirdi işte.

GSCimbom Mobile App

@Keramettin TANRIVERDİ Ne düşünüyorsun abi toplantı için?
Bir sorun yok, mevcut durumun böyle olduğu belli.

Çıkıp da ona 3 buna 5 vericez demesini zaten beklemiyordum, verilmemeli de. Rakamların kolpa olduğunu söylemiştim o da kesinleşmiş oldu.

Biz transferleri yapamadık diye PSVye elenirsek sorumluluğu alıyorum da dedi, kafi benim için.

Yıllardır Fb elimizden tonla oyuncu alıyor. Biz şu kötü bjk ile baş edemiyoruz daha. Hangi koltukta oturduğunuzun farkına varın bi artık ya.
Alıyor da bunun bir de çıkışı var. Onun hesabını yapmadan sırf Gs dan oyuncu alabilmek için yapıyorlar. Muriqi den başladı bu. Sonrası bizim eskilerle başarılı olmaya çalıştılar o da olmadı. Aldiklariyla kaldılar yani. Sonuç kcoa bir sıfır.

GSCimbom Mobile App

hakkaten 590dan 480e inilicekse bişey beklemeyelim
bu figürler halis mi

Yahu fiyat artirma rakipleri birbirine kirdirma dunya dondugunden beri var ve devam edecek. Buna alissan iyi olur baskan bey.

Mayıs 2022 seçim tarihi. Bundan sonra Galatasaray başkanlığına aday olanlardan iş adamı şartı ve şirketlerinin 5-10 yıllık kâr zarar bilançosu istenmesi lazım. Hiçbir ağırlığı yok, yolda görsem naber Burak diyerek tokalaşırım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 yıllık kotasını doldurdu onun gerek yok artık
Bu yüzden adama söylenen lafları anlıyorum, yerden yere vuruldu haklı olarak. Ama bana göre biraz abartılıyor. Bu işlerde genellikle böyle vaatler yapılır, çoğu da tutulamaz, işin siyaseti bu maalesef. Ben o vaatlerde bulunmasaydı da seçileceğini düşünüyorum ve herhalükarda Eşref Bey'le orta ve uzun vadede dağılacaktık. O adamların zihniyeti çok farklı, tamamen demode kalmış bir bakışları var. Şu an azından hevesi olan birisi var kulübün başında. Ben işleri yoluna koyarsa başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Başkanın açıklamalarını canlı seyrettim ve hayran kaldım. Adam açık açık net bir şekilde özür diledi.

Sponsorluk anlaşması için önceki sponsor firma ile hukukî yükümlülükleri bilmeden öyle bir söz verdiklerini söyledi. Transfer için de Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atacak transferler yapmayacaklarını bu yüzden mali durumu görünce Galatasaray'ı zora sokacak transferlerden kaçındıklarını söyledi. Bu sebepten dolayı adam sözünde durmadıkları için içtenlikle özür diledi. PSV maçı için geleceğimizi tehlikeye atmayız, PSV için tüm sorumluluk benim dedi. Harikulade.

Bu konuda sonuna kadar arkasındayım başkanın. Panikle, göz boyamak için transfler yapıp paralar çarçur olup başarısızlık geleceğine, uygun transferler için sabretmek daha önemli.

Cengiz’in kerhane fıkraları burak elmasın masallarından daha iyiydi bence.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir sorun yok, mevcut durumun böyle olduğu belli.

Çıkıp da ona 3 buna 5 vericez demesini zaten beklemiyordum, verilmemeli de. Rakamların kolpa olduğunu söylemiştim o da kesinleşmiş oldu.

Biz transferleri yapamadık diye PSVye elenirsek sorumluluğu alıyorum da dedi, kafi benim için.
Millet niye şu an duvarları yumrukluyor onu anlamıyorum. Zaten dediğin gibi durumun bu olduğu belli olmuştu. Benim anladığım, bitmeye yakın isimler var, 3-5 kuruş daha fazla ateşlesek PSV maçına da yetişirdi ama istediğimiz şartlara bitirmeyi istiyorlar ki mantıklı.
Sponsor işinin yalan olmaması da sevindirici.
Tek eleştirim, bu açıklamaları 10 gün vaadinin gerçekleşmeyeceğini anladıkları an yapmamaları.
Benim için eksi puanla göreve başladılar ama açıklamalar son derece yerinde.

Psv ye elenirsek sorumlusu yönetimdir Bunu zaten kendisi de söyledi Ama neden elenelim ki iste Bunu ne yazik ki Son dönemlerde gelenek haline getirmeye basladik

Avrupa da olmayacaksak rekabet etmeyeceksek napayim ben transferi

Yildiz isimlere sözde dunya capinda oyunculara zaten ben karsiyim,gerekirse Baris alper tarzinda oyuncular almamiz gerekirdi simdiye kadar cünkü sol bek Sag bek Orta saha gibi Önemli eksiklerimiz var

Geri
Üst Alt