Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Falcao instagram'i, futbolcuktan daha cok onemseyen bir palyaco.
O acidan, hakaret etmeden, akilla yazilan mesajlarla herkezin, koydugu resimlerin altina mesaj yazmasini tavsiye ederim. Zira cok onem veriyor instagrama. Ben ingiluzce, Galatasaray' dan bir kurus hak etmiyorsun, biraz kendine saygin varsa ayril vs yaziyorum surekli. Buna benzer yorumlari, kendine ve ailesine hakaret etmeksizin, yuzlerce kisi yazarsa muhakkak terazinin gitmesi yonunde ki tarafinda bir agirligimiz olur.

Adamin henuz dogru soyledigi bisey, bir icraati yokki buna guveniyorsunuz!

Tek icraati kap aciklamalarini kamufle edip talanin yolunu acmak. Secim doneminden bu yana baska icraati oldu mu bos laf disinda?
Bu ne senin ne de benim kanıtlayamacağım bir düşünce. Transfer sezonu sonunda açıklayacağım dedi. Şu anda beklemekten başka yapacağımız bir şey yok zira.

eee tamam abi o zaman o cl gelirini alabilmek icin iyice saldirman gerekmez mi?

15 milyon euro gibi bir rakamdi yanlis hatirlamiyorsam

yani 150 milyon tl yapiyor ve biz bu paradan kendi istegimiz ile vazgeciyoruz

evet müthis bir vizyona sahip burak bey

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
150 milyon Tl için 200-300 milyon Tl harcarsan ne anlamı kalıyor o 150 milyon Tl'nin. Aysal o paraları harcadığı için men aldık biz biliyorsun dimi? FFP'ye Dursun harcadığı için girdik. Birde üzerine pandemi dönemi, artık ayağımızı yorganına göre uzatmak zorundayız bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

febe cirkefligini açık açık yapar ama bejeke öyle değildir sinsice,haince yapar her türlü pisliği. En çok onlar kollanir, şikenin tillahini yapar ama 30 sene ve bir 30 sene daha utanmadan o sene goztepeden 6 yiyen kendilerinin 5 attığı ankaragücü maçını konuşur.

Artık 7'lik Hatay maçını konuşsunlar. Ne olduğu apaçık ortada maçın gollerini izlemek yeterli.

Konusmadan sunu anladim : Baskan transferleri kendisi cozmeye calisiyor. Mustafa Cengizin yaptigi hatayi yapiyor.

Konusmadan sunu anladim : Baskan transferleri kendisi cozmeye calisiyor. Mustafa Cengizin yaptigi hatayi yapiyor.
Kasada para yok para. Kur desen anasının horekesine ulaştı. 1m 10m TL ye karşılık geliyor. Böyle ülkede bakkal dükkanı işletmek zorken kulüp yönetmek imkansız. En büyük sorunumuz Türkiye de olmamız.

GSCimbom Mobile App

Kasada para yok para. Kur desen anasının horekesine ulaştı. 1m 10m TL ye karşılık geliyor. Böyle ülkede bakkal dükkanı işletmek zorken kulüp yönetmek imkansız. En büyük sorunumuz Türkiye de olmamız.

GSCimbom Mobile App
aslında şu anki nefreti yönetimden üfürükçülere çevirmek hayrımıza olurdu.

toplantının soru cevap kısmının birazına baktım orada da ghezal sorusu vardı geri kalanı kaçırdım. yani basında çıkan neredeyse tüm oyunculara ilgimiz varsa nasıl gençleşmek bu? hani genç, tecrübeli harmanı yapacağız da elimizde yeteri kadar tecrübeli oyuncu yok mu? genç dediğimiz marcao bile 25 yaşında. luyindama 27, taylan 26-27. son kısmını kaçırdığım için önce olumlu yorum yapmıştım kendisi hakkında ama sonrası tam çelişki olmuş.

para yoksa zaten bu bahsi geçen topçuların peşinde koşmak saçma.

O kadar çok çelişiyoki açıklamaları farkında değil

Elenmenin sorumluluğu bende lafınıda hiç anlamadım sorumluluktan kastı ne

Şenolda 2020nin sorumluluğu bende demişti sonuç ne oldu

Abdulkerimin linekeri kaçırıp golü yedirdikten sonra yaşara dönüp gol benim demesi gibi

Tamamda ne bunun sorumluluğu sonucu

Transferi filan geçiyorum şimdilik tamam euro dolar dedik, karşımıza çıkan bariyerler dedik onu bir şekilde kendime izah edebilirim.

Ancak yine tekrarladığı sponsor işi, basketbol işi ve pilot takım işi yalan çıkarsa ağır eleştiriler yapacağım.
Bunların içinde en önemlisi sponsordur. Bütün camianın bu sözün arkasında birleşmesi gerekir. Sponsor işi bu camia için büyük önem taşımaktadır.

O kadar çok çelişiyoki açıklamaları farkında değil

Elenmenin sorumluluğu bende lafınıda hiç anlamadım sorumluluktan kastı ne

Şenolda 2020nin sorumluluğu bende demişti sonuç ne oldu

Abdulkerimin linekeri kaçırıp golü yedirdikten sonra yaşara dönüp gol benim demesi gibi

Tamamda ne bunun sorumluluğu sonucu
Hocamızı mutlu etmek.

Elenecegimiz okadar belli ki. Sorunlulugu alinca ne oluyor mesela? Muhtemel kasamiza girecek olan parayi mi karsilicak?

Herkesle görusuruz aciklamasi disinda tatmin olmadim acikcasi
Gidip ona 3 buna 5 verip ŞL'ye kalamazsak sen ve senin gibi düşünenler o ödenen paraları ödeyecek mi peki?

PSV
Celtic
Shaktar

6 maç var ve gruplara kalman için bunları aşman lazım, 10 adam gelince garanti olacak da haberimiz mi yok

Bu limit ve bankalar birliği olduğu sürece her sene şartlar sıkılaşacak. Siz Muslera'nın sözleşmesine iyi derken ben bas bas bağırıyordum rezalet diye o zaman da.

Durumun vehametinin farkında bile değilsiniz.

Ha beğenmiyorsanız da tavsiyem takip etmeyin, her kulüp bundan sonra sıkıntıda olacak bunu anca Koç cebinden oyunculara para verip delebilir, bunu da ülkede başka yapan çıkmaz.

toplantının soru cevap kısmının birazına baktım orada da ghezal sorusu vardı geri kalanı kaçırdım. yani basında çıkan neredeyse tüm oyunculara ilgimiz varsa nasıl gençleşmek bu? hani genç, tecrübeli harmanı yapacağız da elimizde yeteri kadar tecrübeli oyuncu yok mu? genç dediğimiz marcao bile 25 yaşında. luyindama 27, taylan 26-27. son kısmını kaçırdığım için önce olumlu yorum yapmıştım kendisi hakkında ama sonrası tam çelişki olmuş.

para yoksa zaten bu bahsi geçen topçuların peşinde koşmak saçma.

Gençleşme kısmı bence koz olarak kullanıldı. Önce bizim maliyetlerimize uymayı kabul etmesini bekleyecekler bu adamlardan. Oyuncular gelmezse istenilen rakama , bu pozisyonlara genç oyuncu alacaklar bence

Esref beyin günahi neydi? secim öncesi bol keseden sallamamasimi? Sen millete gaz verdin bunun sayesinde kilpayi baskan oldun, simdide özür dile , ne güzel dünya be.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o da başka şekillerde salladı. yok comlumbus projesi falan. eşref gelseydi buraktan daha iyi olmayacağımız kesindi ki ben tarihimizin en kötü yönetimlerinden biri olacağını tahmin ediyordum.

Gidip ona 3 buna 5 verip ŞL'ye kalamazsak sen ve senin gibi düşünenler o ödenen paraları ödeyecek mi peki?

PSV
Celtic
Shaktar

6 maç var ve gruplara kalman için bunları aşman lazım, 10 adam gelince garanti olacak da haberimiz mi yok

Bu limit ve bankalar birliği olduğu sürece her sene şartlar sıkılaşacak. Siz Muslera'nın sözleşmesine iyi derken ben bas bas bağırıyordum rezalet diye o zaman da.

Durumun vehametinin farkında bile değilsiniz.

Ha beğenmiyorsanız da tavsiyem takip etmeyin, her kulüp bundan sonra sıkıntıda olacak bunu anca Koç cebinden oyunculara para verip delebilir, bunu da ülkede başka yapan çıkmaz.
Hic bir seyin garantisi yok ama sansimiz cok daha yuksek olurdu.

Ben taraftarim, kulubun baskani degil. Secilmeden önce ufak atsaydi. Hadi attin ozaman 10 gun gectikten sonra cikip durumu aciklasaydi, ben dahil taraftarin 90% elestirmezdi

Ben taraftar olarak görevimi yapiyorum gerek urun alarak gerek kampanyada yaptigim yardimla, imkanim olunca maca giderek.

Evet simdilik aciklamalar disinda icraritini göremedigim icin begenmiyorum. Bir baskani begenmedigim icin niye tuttugum takimi takip etmeyim?

Galatasaray tarihi hic bu kadar yalan soyleyen baskan adayi gormemisti. Galatasaray kongre uyesi dahi olsa kulupte bir cok saf vatandas oldugunu bize gosterdigi icin kendisine tesekkur etmek lazim. Secime 1 yil onceden hazirlanmanin balon oldugunu, transfer ve sponsor gorusmelerinin yapilamayacagini artik herkesin anlamis olmasinida bir kazanim olarak gormek lazim. Galatasaray’in gelecegini Arda Turan ve Fatih Terim’de gordugunu soyledigi gun aslinda kendini ele vermisti. Malesef forumdaki kucuk azinlik disinda anlayan olmadi.

Gençleşme kısmı bence koz olarak kullanıldı. Önce bizim maliyetlerimize uymayı kabul etmesini bekleyecekler bu adamlardan. Oyuncular gelmezse istenilen rakama , bu pozisyonlara genç oyuncu alacaklar bence
transfer sonu bekleyip göreceğiz. ama maliyeti yüksek topçular alınırsa durum vahim. bana kalırsa bir veya iki orta saha ve bir bek transferi yeterli. oyuncu satarsan duruma göre yerini doldurursun.

Geri
Üst Alt