Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Baskan genc ve atesli. Yani taraftarin dilinden anliyor gibi. Istediklerimizi gayet iyi biliyor. Iyi niyetinden suphe de etmiyoruz. Umarim duzeltir. Ama bulundugu makam sebebiyle oklari uzerine kolayca cekecektir
maalesef bu saydıgın ozelliklerden hicbiri iyi bir baskanda olması gereken niteliklerden degil.

Hayır, parayla alınamayacak bir itibar ve şöhret veriyorlar. Hiçbir getirisi olmasa transfer görevi bırakılıp tüm vilayetlerde başkanlık neden kutlansın?

sırf bundan ibaret olsa her seçim 200 kişi aday olur
yapılacak görevin sorumluluğu ve ağırlığı bir hayli yüksek
adamlar bir ton işin ve tenkitin altına giriyor.
eşref bey de başkan olsa benzer sorunlarla karşılaşacaktı ve transferde benzer noktada olucaktık
sırf transferle oy toplansa ibrahim bey 50 oyda kalmazdı adam 10 tane topçu saydı
asıl diğer projelerini değerlendirmek gerekiyor sponsorluk, pilot takımlar, baskette anlattıkları fln
transfer işi 200 tane değişkenin olduğu Volatil bir iş. hea 10 gün dememeliydi ztn orası öyle ama ne o seçim kazandırmıştır ne de diğer adaylar ulan bu herif bunu demese şimdi neler yapmıştım diye düşünüyodur. başkanlık da transferden fazla, oy verenler için de başkanlık makamı transferden fazla

Gerçekler göz ardı edildiği sürece kim gelse benzer durumlar yaşanmaya devam eder, edecek.

Sorun transfer mi? Transfer er ya da geç yapılır.

Sponsor mu? Daha bugün açıklanacak dedi.

Neymiş ŞL ve 30 milyon euroymuş, 6 ağır maçı yenip kazanacağımız garantiymiş gibi.

Elmas'ın bugünkü açıklaması gayet dürüst ve yerinde bir açıklamaydı, süre verip yapamadığı konuların da sorumluluğunu aldı.

Gelip de euronun 2 olduğu Aysal döneminden örnek veren tipleri ciddiye almam söz konusu değil, yapılandırma anlaşmasının ne olduğunh araştırsınlar belki biraz aydınlanırlar, gerçi bu tipler yapılandırmayı da mevcut yönetime mal eder utanma olmadığı için.

Neyse 1 ayla kimseyi asacak kesecek değilim, 3.5 senedir yalan söyleyen bir güruh vardı düne kadar.
Gerçekçi yaklaşımın bu olması gerektiğini düşünüyorum sabretmezsek hiçbir şeyin çözüleceği yok tam tersi ekonomik olarak daha çok çökmeye devam ederiz. Bir şeyler değişecekse yeni kurulan temeller üzerinde değişir geçtiğimiz senelerdeki yaşadığımız ekonomik durumlar kulübü çıkmaza sokar her zaman bir sonra ki yönetime tamamen yönetilemez kulüp bırakır. Kaldı ki bunu uzun zamandır yaşıyoruz her gelen yönetim önce ki yönetimleri suçlamaktan başka hiçbir çözüm bulmaya yönelmemişti. Burak Elmas en azından buna çabalamaya başladı bir şeyleri değiştireceğini düşünüyorum.

Gerçekçi yaklaşımın bu olması gerektiğini düşünüyorum sabretmezsek hiçbir şeyin çözüleceği yok tam tersi ekonomik olarak daha çok çökmeye devam ederiz. Bir şeyler değişecekse yeni kurulan temeller üzerinde değişir geçtiğimiz senelerdeki yaşadığımız ekonomik durumlar kulübü çıkmaza sokar her zaman bir sonra ki yönetime tamamen yönetilemez kulüp bırakır.
Bunları anlatamazsın kimseye. Geçen bir hesap yaptım, Dursun dönemi gelenlerden net en az 60 milyon euro zararımız var. Feg hala kronik problem. Total borcun %30una sebep olmuş. Falcao, Babel, Diagne hatta Omar'ın sözleşmeleri bile bağlayıcı. Muslera'ya verilen para bile lüks.

Taraftarı transfer konusunda anlayabiliyorum 3.5 senedir her dönem türlü yalanlarla kandırıldılar ee artık kandırılmak istemiyorlar ama bu kurlarda ve yapılandırma şartlarında, 500 milyon dolarlık yayıncı geliri de 220ye düşmüşken, stada full seyirci alınamıyorken tek çıkar yol eldeki oyuncuları göndermek ki bence eleştiri olacaksa da ilk bu noktada olmalı.

Oyunculara 2-3 maaş verip almak marifet değil yoksa.

Gerçekler göz ardı edildiği sürece kim gelse benzer durumlar yaşanmaya devam eder, edecek.

Sorun transfer mi? Transfer er ya da geç yapılır.

Sponsor mu? Daha bugün açıklanacak dedi.

Neymiş ŞL ve 30 milyon euroymuş, 6 ağır maçı yenip kazanacağımız garantiymiş gibi.

Elmas'ın bugünkü açıklaması gayet dürüst ve yerinde bir açıklamaydı, süre verip yapamadığı konuların da sorumluluğunu aldı.

Gelip de euronun 2 olduğu Aysal döneminden örnek veren tipleri ciddiye almam söz konusu değil, yapılandırma anlaşmasının ne olduğunh araştırsınlar belki biraz aydınlanırlar, gerçi bu tipler yapılandırmayı da mevcut yönetime mal eder utanma olmadığı için.

Neyse 1 ayla kimseyi asacak kesecek değilim, 3.5 senedir yalan söyleyen bir güruh vardı düne kadar.

Abi sinirli gordum seni. Vallahi benim taraftarligimdan bu takima zaten fayda gelmez :D Bu detayli islerle pek ilgilenemiyorum. Zaten yogunluk sebebiyle vakit te ayirmayip kafa yoramiyorum. Ben her haftasonu tv acip macimi izleyip onun disindaki gunler goygoy icin burda takilan bir dostunuzum. Yani benim sozlerimi umarim ciddiye almiyorsundur :D

Burak baskan tabi daha cok zamani hak ediyor. Bahsettigim gibi, taraftarin nabzini biliyor. Bahsettigin gibi camiamizin durumu ve ekonomik veriler ortada. Umarim guzel olur hersey

Bunları anlatamazsın kimseye. Geçen bir hesap yaptım, Dursun dönemi gelenlerden net en az 60 milyon euro zararımız var. Feg hala kronik problem. Total borcun %30una sebep olmuş. Falcao, Babel, Diagne hatta Omar'ın sözleşmeleri bile bağlayıcı. Muslera'ya verilen para bile lüks.

Taraftarı transfer konusunda anlayabiliyorum 3.5 senedir her dönem türlü yalanlarla kandırıldılar ee artık kandırılmak istemiyorlar ama bu kurlarda ve yapılandırma şartlarında, 500 milyon dolarlık yayıncı geliri de 220ye düşmüşken, stada full seyirci alınamıyorken tek çıkar yol eldeki oyuncuları göndermek ki bence eleştiri olacaksa da ilk bu noktada olmalı.

Bugün ki konuşmanın tamamını dinledim genel olarak ilk 10 günlük beklenti hariç kırgınlığım yok onda da zaten beklentiye soktukları için özür diledi daha üstüne bir şey denmez.

3 tane dikkatimi çeken güzel konu vardı

1)Başkanın şu açıklaması bile önemli direk kulüp başkanlarıyla ben konuşuyorum onlarla pazarlığı ben yapıyorum. Bence ciddi şekilde oyuncu alış-satış konusunda olumlu düşünüyorum sonuçta iletişimi güçlü bir başkan olursa oyuncuları rahat alma gücümüz de yüksek olur.

2)Kurulacak kadro bundan sonra ki önümüzdeki seneleri tamamen götüreceğini düşündüğümüz kadroyu kurmaya çalışıyoruz o yüzden acele etmiyoruz en doğru hamleleri yapacağız gibisinden konuştu.

3)Burak Elmas - Fatih Terim'in beraber hareket etmesi futbolcu ekonomilerine Fatih Hocanın'da dahi olması olumlu karşılıyorum.

transfer sezonun sonunda bu tipte topçular gelirse büyük tepki görürler

Abi sinirli gordum seni. Vallahi benim taraftarligimdan bu takima zaten fayda gelmez :D Bu detayli islerle pek ilgilenemiyorum. Zaten yogunluk sebebiyle vakit te ayirmayip kafa yoramiyorum. Ben her haftasonu tv acip macimi izleyip onun disindaki gunler goygoy icin burda takilan bir dostunuzum. Yani benim sozlerimi umarim ciddiye almiyorsundur :D

Burak baskan tabi daha cok zamani hak ediyor. Bahsettigim gibi, taraftarin nabzini biliyor. Bahsettigin gibi camiamizin durumu ve ekonomik veriler ortada. Umarim guzel olur hersey
Sinirli değilim de çocukça yaklaşımlar var ve manasız örnekler var. Bu şekilde bakarsak hiç bir şeyi beğenmeyiz zaten. Olağanüstü seçim yapılsa yarın gelecek olana da aynı şeyi söyleyecekler.

Ha Cengiz yönetimini övenlere utanmaz dedim azzz bile söylemişim daha ağır laflar hakediyorlar.

Gerçi çoğunun derdi Terim, Elmas Terim'i yollasa çoğu şakşakçısıydı şimdi. Terim enkaz bıraktı diye Elmas'ı savunurlardı hatta.

Burak Elmas in 10 gün soylemi yanlisti kendisi de bunun yanlış olduğunu anlamış zaten..lakin nasil ki böyle bir vaadi vermek ile yanlış yaptı ise sırf bu vaadi yerine getirmek adına menajer oyunlarına ve sosyal medya baskısına boyun eğip afaki transfer ücretlerine girmemesi de çok dogrudur.
Burak Elmas konuşmalarında iyi laf yapıyor doğru noktalara temas ediyor..ama icraat noktasında daha çok biseyini göremedik.bunun için de bence beklemek lazım sonuçları görmek lazım..hem transfer hem sponsor hem de su pilot takım mevzusunda..ayrıca tff ye karşı haklarımız konusunda ,yabancı sınırı ve yayıncı kurulus mevzularinda nasil sonuçlar alacağız ya da alabileceğiz mi merak ediyorum.
ayrıca Burak elmas i aşırı gömen saygısızlığa varacak derecede mesaj yazan kişiler ile terime de aynı üslupta sallayan kişilerin aynı olması zaten Burak elmas a neden böyle salladıklarını açıklıyor..

Evet bunlar benim için de daha can alıcı konular. Oyuncu satamamak, rakamların en azından toplamını dönem sonunda açıklamamak. Pilot kulüp mevzusu vs.
yönetimin ve hocanın bir karar vermesi gerekiyor artık. hem topçuları tutayım kadroyu koruyayım hem de transfer yapıp limiti aşmayayım olmuyor. bu gidişle yine yamalı bohça bir takım olacağız.

marcao diagne luyi ne varsa satılıp yeni bir takım kurmak lazım da bunu yazdığımızda linç ediliyoruz

Transfer falan zaten beklemiyorum ben Burak elmastan.

Büyük ihtimal menajerlerin kucağındayız ki başkan çıkıp menajerlere güvenip 10 gün de bitireceğiz transferleri açıklaması yaptı.Göreve gelince de baktı ki işler sarpa sarıyor şimdi özür diliyor

Asıl Taraftarı beklentiye soktuğu konu 100 milyon dolarlık stat sponsorluğuydu.Bu konuya hiç girmedi bile basın toplantısında.

Demek ki bu da yalan o zaman Adama sorarlar sen Galatasaray'a fayda sağlamak için mi başkan oldun Yoksa Galatasaray'dan fayda elde etmek için mi?
Toplantının başında sponsorlukla ilgili konuya cevap verdi. Halen yürürlükte olan sponsorluk anlaşmalarının hukuki yükümlülükleri olduğunu söyledi.

yönetimin ve hocanın bir karar vermesi gerekiyor artık. hem topçuları tutayım kadroyu koruyayım hem de transfer yapıp limiti aşmayayım olmuyor. bu gidişle yine yamalı bohça bir takım olacağız.

marcao diagne luyi ne varsa satılıp yeni bir takım kurmak lazım da bunu yazdığımızda linç ediliyoruz
Marcao için 15 verilse satmayalım diyenler var, amaç ne anlamak güç hakkaten.

Hem onu hem de yiyici dörtlüyü yollayabilsek 20 milyon euroluk bütçe oluşacak halbuki.

Hem onu hem de yiyici dörtlüyü yollayabilsek 20 milyon euroluk bütçe oluşacak halbuki.
Marcao icin 10+ teklifler ciddi olarak degerlendirilmeli. Ama 10 dan asagisi icin hayir derim.

seneye yiyicilerin sözleşme bitiyor. bu transfer döneminde yeni yiyiciler bulmazsak önümüzdeki sene rahat olucaz ama bir yandan da hem kur riski var hem de bankalar birliğinin getirdiği yükümlükler. Türk futbolunun ertelenen iflası gelecek sene resmileşecek bence gelecek adına aşırı olumsuzum

seneye yiyicilerin sözleşme bitiyor. bu transfer döneminde yeni yiyiciler bulmazsak önümüzdeki sene rahat olucaz ama bir yandan da hem kur riski var hem de bankalar birliğinin getirdiği yükümlükler. Türk futbolunun ertelenen iflası gelecek sene resmileşecek bence gelecek adına aşırı olumsuzum
Valla ben geçen eylülden beri çok umutsuzum. Adam satarız diyoruz o da olmuyor.

Stat geliri yok, yayıncı geliri pul olmuş, transfer geliri yok. Stat sponsoruyla anlaşılıp yarı parası falan alınırsa belki bu sezon taşır aksi durumda mucize lazım kurtuluş için.

Futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapacağız diyor başkan.ama FT im geçmiş başarıları ile hala teknik direktörlük yapıyor.neden aynı hassasiyeti teknik direktör konusunda göstermiyor.neden basariya aç geleceğe yönelik bir teknik direktörle anlasmadin demezler mı adama.birde en acısı seçim öncesi.soyledigi her şey yalan ve sadece vaatmis.

Şimdi eleştirince düşman falan deniliyor ama ben şunu gerçekten anlayamıyorum

Hoca 2,5 yıldır takımın başında değil mi, kim gitmesi kim kalması lazım konuşmadılar mı önceden, scoutlar falan bu kadar zaman hiç rapor vermedi mi hocaya, başkan 1 yıldır hazırlık yapmıyor muydu, hocayla adaylıktan önce anlaşmamışlar mıydı, kimler alınması lazım falan bunları bilmeden mi anlaştı hocayla

Benim düşüncelerim bunlar
Hiçbiri yapılmamış bence

hocanın önceliği takımda kalmaktı, ona göre hareket etti
Başkanın önceliği de seçilmekti ve seçilirsem herşey hazır şeklinde bir ortam yarattı

Şimdi ise hiçbir hazırlık göremediğimiz halde varmış şeklinde bol keseden anlatması sanki çok normalmiş, etikmiş gibi bir hava yaratılıyor
Bunu eleştirmek de düşmanlık oluyor
O zaman hiç konuşmayalım zaten

rangers maçından sonra bunları demiş

Fatih Terim, Galatasaray'da kimsenin transfer yapmamak için özen göstermediğini dile getirerek, "Galatasaray'da kimse transfer yapmamak için özen göstermedi. Çalıştık olmadı, durumumuz da buna müsait değildi. Açıkçası Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız. Yönetime herhangi bir şey demenin manası yok. Uğraştılar olmadı. Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık. Bunu söylediğim zaman belki alınıyor bazıları ama yok bu kabul edilir bir şey. Galatasaray'ın parasını verdiğimize göre zaten alınır herkes. Öbür taraf daha beceri istiyor. O da lazım bize. Sattığımız kadar alacağımıza göre orada da başarılı olmalıydık." diye konuştu.

belki oyuncu satmakla ilgili bişey diyebilir en fazla
bu kdr

Daha yeni diye bir şey demiyordur bir dönem gecirsinler bakalım birlikte gene benzeri şeyler oluşursa konuşur terim. Öyle ahbaptir vs demez. Albayrak a ragmen susmadı zamanında. İstemediğim şekilde de kötü ayrıldılar yönetimle. 3 dönem 6 transfer sezonu demek hala beklenilen veremiyor üstüne rakiplerin başkanlarının söylemlerine sırf açıklama yapmak için konuşuyorsan bence eleştiriye de açık olmak lazım.

20 hafta forvetsiz oynadı takım bi dönem. O sene de şampiyon oldu. Ha sonrasında transferler gerçekleşti bu sefer de terim in modu düştü. Buda kendine ozelestiri yapacak mesele aslında. İki tarafta kendine göre haklı, iki tarafta kendine göre haksız. Saçma sapan bir dönem geçirdik kısacası.

GSCimbom Mobile App
Yeni olmakla eski olmakla bi ilgisi yok bence. GS klubu baskanlik makamiyla ilgili daha cok. Fatih hoca Turkiye'nin en apoletli en agir ismiyse sezon ici yaptigi konusmalari, elestirileri sezon basinda da yapabilir.

357847473. kez diyom mali kongre yaptirmadan gittiler secime. Aha buraya da yaziyom. Cengiz yonetimini de Dursun gibi gule oynaya ibra edecekler. Gram ses edemeyecekler. Bu koltugu almak icin her seyi soylediler Ali Koc agziyla bilmem kac zamandir hazirlaniyoruz soyle planlarimiz var projelerimiz var deyip secildikten sonra eeee olmuyomus baska seyler cikti demek olmaz. Zorla mevcut yonetimi bilmek istiyorum de. Ne nedir m3vcut anlasmalqr nedir ne degildir bilmek istiyorum de! Bunlari bilmeden secime giriyosan vaadlerinin dozunu da ona gore ayarla. Sponsorla on anlasma imzalamis ta beklemek zorundaymis ta... bilmiyor muydun kardesim? Ogrenseydin. Milleti keriz yerine koymaktir bu. Ozrunu de kabul etmiyorum.

Ben transfer budalasi biri degilim sahsen. Iki senedir yaziyom fegj, belo, gitmeli diye. Trolluk yapmadigim surece benim derdim her zaman prensipler olmustur. Falcao ve Babel transferleri, Diagne transferleri 100% rezalettir. Fatih hoca'ya kizdigim noktalardan biri de bu transferlerde agirligini koymayisidir. Hadi Ozan'in parasi harcanmaliydi falan filan neyse. Otekiler yok taraftar istemis simdi susmamiz ve baski yapmamamiz gerekiyomus. O da guzel hikaye ha!

Sizinle kavga da etmiyom ha onu da yazayim.

Polyanacılık yapın bakalım böyle devam adam 30 yaşındaki ghezzal ı alcam diye vakit kaybediyor hala bize ghezzal mı lazım önce bi sol sağ bek al orta saha al iki yönlü melo gibi
Yalan dolanla Başkan oldu transfer yapıp yapmamasını geçtik artık şeffaflık desen kalmadı kap açıklamalarını gizledi barış Alper e kaç verildi haberimiz yok diğer transferler de öyle olacak geleceğin takımını kuracaz diyor 35 ilk arda hala takımda Ömer bayram Emre akbaba Emre Taşdemir bunlarla mı geleceği kuruyoruz şunları oynatacağına altyapıdan adam oynat daha iyi

Geri
Üst Alt