Elmas: "Sorunlardan şikayet etmeye değil, sorunları çözmeye geldik"

her seferinde böyle aynı tarzda mesaj atıp olumsuzluk kasmanın bir anlamı var mı renktaş..mazbatadan sonra bugün 3.gün..bekleyip görelim zaten atıp atmadığı önümüzdeki süreçte belli olacak..o zaman da gerken tepkiyi gösteririz..ama sen kaç gündür her mesajında aynı tarz yazıyorsun..sakin kalıp takip edelim modu düşürmeye gerek yok daha yani başlayan şu süreçte..
Bosun teki ondan

adam olumsuz birşey dememiş burda gördüğüm burak elması habire eleştiren kişilerin 'Küçülmek zorumdayız diyen ' eşrefçi tayfa olması ve hepsinin Fatih Terim düşmanı olanlar olması.Bunlarda kendi aralarında 2ye ayrılıyor alman hocacı Galatasaraylılar ile ağırlıklı febeliler ve her şampiyon olduklarında ortaya çıkan haysiyet yoksunu bejekeliler.O yüzden o şahısları iplememekte fayda var

üstat sen açıklamaları iyi takip ettiğin soruyorum
40m kasa kolaylığı bu mevzu için miydi yoksa başka bir şey için mi
Genel olarak demişti onu ama Albayrak'ın 300 milyon Tl ile gelin mevzusu sorulduğunda bu cevabı vermişti. Zaten açıklamalarda da transfer beklemeyin tarzı bir tavı yoktu, biz şikayet emek için değil sorunları çözmek için geldik dedi.

biri çıkıp asıl sarf ettiği cümleyi başlığa yazsa fena olmaz
yani
Basliktaki cumle dogru ama kisalttim cunku cok uzun oluyordu, 0:22 den itibaren videoyu izle.

"Hem transfer yapabilmek icin hem UEFA'dan borcsuzluk kagidi alabilmek icin cok ciddi bir meblag var maalesef'

başlıktaki cümleyi görünce eyvah dedim ama videoyu izleyince negatif bir durum sezmedim

"Hem transfer yapabilmek icin hem UEFA'dan borcsuzluk kagidi alabilmek icin cok ciddi bir meblag var maalesef'

cumle bu.

Anlasildi transferler son güne kalacak belki elmas farkli olur dedik ama her yeni yönetim gibi ödenmesi gereken paralardan sözde haberleri yokmus gibi davran, simdi ise ciddi rakamlar var onlari halletmemiz gerekli mazareti baslamis bile. O vakit biz 10 günde transferleri yapariz demiyeceksin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konu yanlıs acılmıs acıklamasında transfer yapabılmek ve borcsuzluk kagıdı alabılmek ıcın malesef onumuzde cok buyuk bır rakam var onumuzdekı gunlerde hallecez demıs duzeltme yapılması lazım

Basliktaki cumle dogru, 0:22 den itibaren videoyu izle.

önemli sorunlar var
bir takım
onları çözmeye çalışıyoruz
hem transfer yapabilmek için
hem de uefadan borçsuzluk yazısı alabilmek için çok ciddi büyük bir malesef rakam var

ciddi büyük rakamı uefadan borçsuzluk yazısı için söylediği belli de onu aradan çıkarıp transfer için söylemiş gibi başlık atmak da
ne bilim
ayrıca o lafı transferi kapsayacak şekilde söylediğini sanmıyorum, transferdeki sorunları çözmeye çalışıyoruz demek istiyor olarak algıladım

Geri
Üst Alt