Elmas: "Sorunlardan şikayet etmeye değil, sorunları çözmeye geldik"

Konu yanlıs acılmıs acıklamasında transfer yapabılmek ve borcsuzluk kagıdı alabılmek ıcın malesef onumuzde cok buyuk bır rakam var onumuzdekı gunlerde hallecez demıs duzeltme yapılması lazım
Basliktaki cumle dogru ama kisalttim cunku cok uzun oluyordu, 0:22 den itibaren videoyu izle.

"Hem transfer yapabilmek icin hem UEFA'dan borcsuzluk kagidi alabilmek icin cok ciddi bir meblag var maalesef'

önemli sorunlar var
bir takım
onları çözmeye çalışıyoruz
hem transfer yapabilmek için
hem de uefadan borçsuzluk yazısı alabilmek için çok ciddi büyük bir malesef rakam var

ciddi büyük rakamı uefadan borçsuzluk yazısı için söylediği belli de onu aradan çıkarıp transfer için söylemiş gibi başlık atmak da
ne bilim
ayrıca o lafı transferi kapsayacak şekilde söylediğini sanmıyorum, transferdeki sorunları çözmeye çalışıyoruz demek istiyor olarak algıladım
ikisi icin soyluyor, yoksa hem .... hemde ... diye devam etmez, bunu sadece iki ayri bir mevzu icin kullanirsin (hem > hem kelimesini)

Ya da Burak Elmas dogru anlatamamistir tabi. Cunku videoyu izledim, ciddi bir meblag hem transfere hem uefa'dan kagit icin lazim olarak algiliyorum.

adam zaten çözeceğiz demiş millet ne yangın yaptı hayret bişey. muhabir soruyor hatta şikayet etmeye gerek yok bile diyor. apo denen herifi her yıl 90 gün bi forvet,bi ortasaha alsın diye beklediniz 3 gün önce gelmiş adamı asıyor millet. cidden enteresan bir durum

halledeceğiz ama 10 gün içinde transferler bitecek sözünün gerçekleşme ihtimali zora girdi demiş gibi anladım

ikisi icin soyluyor, yoksa hem .... hemde ... diye devam etmez, bunu sadece iki ayri bir mevzu icin kullanirsin (hem > hem kelimesini)

Ya da Burak Elmas dogru anlatamamistir tabi.

bana ayak üstü konuşurken uğraştıkları şeyleri sıralıyor gibi geliyor, hem transferdeki sorunlarla uğraşıyoruz hem de uefadan borçsuzluk kağıtı almak için ödenmesi gereken baya para var onla gibi
transfer için çok ciddi büyük bir malesef rakam var niye desin ki herif

Cözülür umarım kısa sürede. Psv macina en kötü 2 orta saha 1 sol bek transferiyle cikmak lzm. Yoksa cok kotu olur.

borçsuzluk kağıdıyla transfer yapmak birbiriyle ilişkili değil mi yanlış mı biliyorum
bana ayak üstü konuşurken uğraştıkları şeyleri sıralıyor gibi geliyor, hem transferdeki sorunlarla uğraşıyoruz hem de uefadan borçsuzluk kağıtı almak için ödenmesi gereken baya para var onla gibi
transfer için çok ciddi büyük bir malesef rakam var niye desin ki herif

Basliktaki cumle dogru ama kisalttim cunku cok uzun oluyordu, 0:22 den itibaren videoyu izle.

"Hem transfer yapabilmek icin hem UEFA'dan borcsuzluk kagidi alabilmek icin cok ciddi bir meblag var maalesef'
Bende aynı seyı dıyorum ama tra

Hocam boyle okuyunca bastan sona cok olumsuz konusulmus gıbı olmus ama bence o kadar olumsuz konusulmamıs yanlıs anlasılmaya musaıt bır konu

borçsuzluk kağıdıyla transfer yapmak birbiriyle ilişkili değil mi yanlış mı biliyorum

katılımla ilgisi olması lazım yani googlea yazdım uefa borçsuzluk diye o çıktı
uefa klavuzuna baktım bulamadım öyle bişi
abdurrahim 170 milyon ödenmesi lazım haziran sonuna kadar fln diyodu

Geri
Üst Alt